Şimdi Ara

Amerika Turist Vizesi hakkında (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
27
Favori
119.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ankara'da 7,30 gibi kapıdan almaya baslıyorlar ve kalabalıkca bır sıra oluyor, erken gitmeniz faydanıza olur. bizim randevu 8'de idi ama saat 10 da randevusu olanda 7.30 da içeri girdi. bizim işlem yaklasık 1 saat 15 dk surdu.
  • Benimde 22 sinde İstanbul da vize randevum var inşallah alırız Londra aktarmalı gidenler var mi transit vize olmadan sıkıntı oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

Benimde 22 sinde İstanbul da vize randevum var inşallah alırız Londra aktarmalı gidenler var mi transit vize olmadan sıkıntı oluyor mu?

gidiş dönüş british airways ise sıkıntı olmaz
  • Merhaba,ben amerika vizesi icin ayri ayri annem ,ben ve anneannem adina ds160 formunu tamamladim. Daha sonra randevu icin hesaplari da ayri ayri olusturdum simdi aile basvurusuna cevirmek icin hesap ekleyemiyorum daha onceden olusturdugum icin,bi bilginiz var mi?

• Çok ilginç hikayeler var, gözüm korktu açıkçası
    Ben doktorum, eşim de öğretmen. Bir ev ve bir arabamız var ama bankada pek naktimiz yok. Malum borç ödüyoruz.
    Pasaportu yeni çıkardık ve ilk yolculuğumuz da Amerika olacak. Gidiş dönüş biletimiz hazır. 3 ay sonra yola çıkıcaz, bu süre zarfında vize çıkar mı? Burayı okuyana kadar sorun olacağını düşünmüyordum ama okuduktan sonra emin değilim bizim için sıkıntı çıkar mı sizce?
  • Merhabaa!
    Bugün İstanbul konsolosluktan vize başvurusu yaptım. Ama şöyle bir durum var. Vize memuru ile konuşmamızı atlamadan eksiksiz yazıyorum:
    +Masraflarinizi kim karsilayacak
    -Annem
    +Anneniz ne is yapiyor
    -Emekli
    +Annenizin üstüne başka birşey var mı?
    -Kira gelirlerimiz mevcut, yatırım hesabı var
    +Kaç kardeşsiniz?
    -2
    +Ne okuyorsunuz?
    -Endüstri mühendisliği
    +Hangi ülkelere gittiniz?
    -Almanya, Fransa, İtalya..
    +Amerikada kaç hafta kalıcaksınız?
    -2 hafta
    +İyi yolculuklar

Dedi ve ben ağzım kulaklarımda verilen kağıtla birlikte çıktım. Konsolosluktan tamamen çıktıktan sonra kağıda bir baktım. Ne göreyim?? 124(b) maddesi ile vizeniz uygun değildir yazısı!! Başıma kaynar sular döküldü. Çok çelişkideyim onaylandı mı onaylanmadı mı diye! Hiç böyle bişey duymamıştım. Red yeseydim vizeniz şu şu yüzden uygun değil derlerdi. Demediler! Ama kabahat bende ben en başta bakıcaktım kağıda O heyecanla insan birşey düşünemiyor dostumm! Siz siz olun onay bile alsanız bakın kağıda da işi garantiye alın. Benim de vizenin çıkıp çıkmayacağı pasaportu alınca belli olcak. Kasmadılar sorularla beni de bu kağıtta neyin nesi diyor tabi insan

• çok ilginç olmuş gerçekten. bana da uygun değil yazısı vermişlerdi ama pasaportumu da o anda almıştım. eğer uygunluk görürse zaten sonradan posta ile yolluyorlar diye biliyorum. yoksa bendeki gibi çıkarken verirlerdi.

ama benim anlamadığım pasaportu alıp neden uygun değil yazısı vermeleri. acaba başka incelemeler yapıp mı karar verecekler.

neyse şimdiden bol şans diliyorum :)
  • Quito Q kullanıcısına yanıt
    bence vizeniz onaylandı yazısı yerine yanlıslıkla red yazısını size vermiştir. 3-4 gün içerisinde ptt şubesine gelir diye tahmin ediyorum.
  • ruby87 kullanıcısına yanıt
    İnşallah almış olurum. Ama siz ne zaman başvuru yaptınız? Normalde red yesende yemesende alıyolarmış pasaportu. Aradım sordum çünkü.. Belki sistem değişti. Umarım sizin dediğiniz gibi olur da alırım.. Zaten sonucu paylaşacağım burda

• getbusy06 kullanıcısına yanıt
    Umarım alırım sizin dediğiniz gibi belki de karıştırdı. Arkasına bakmadan iki kağıttan birini seçti verdi anlamadım. Belki de cidden vermedi benimle iyi yolculuklar derken dalga geçti

• Herkese selamlar,

Şu aralar Amerika vizesi bekleyen var mı? Sistemden görmüşsünüzdür, adamların vize sistemi tüm Dünya'da çökmüş vaziyette. 8 Haziran'dan itibaren onaylanan hiç bir vize basılamıyormuş. Sorunun ne zaman giderileceğine dair bir bilgi de yok ortada. Beklediğimiz vizenin onayı 11 Haziran'da verildi, üstünden 1 hafta geçmesine rağmen ses seda yok. 8 Haziran sonrası vizesi onaylanan ve bu vizesi eline ulaşan var mıdır?

Bilgi için şimdiden teşekkürler.
  • Sistemdeki problemden dolayı sitelerinde 14-20 haziran gönderdikleri e-postada ise 22-25 haziran arasındaki randevuların değiştirilmesi öneriliyor. en uygun bi sonraki randevu 9 temmuz ki o da benim için çok geç. acaba randevu tarihini degistirmezsem nasıl olur? zira randevuları direkt iptal ederlerdi herhalde çok ciddi bi durum olsaydı.

• Quito Q kullanıcısına yanıt
    2,5 yıl oldu benim ama eminim sistem değişmiştir. çünkü bana aynı gün pasaportu elime vermişlerdi, zaten yarım yamalak Türkçesi ile red aldığımı kağıttan öğrenmiştim :) inş alırsınız. bence de eminim diğer kağıdı vermişlerdir.
  • Randevu sonunda kardeşimle beraber vizeniz onaylandı kağıdı aldık. Pasaportlar geldi, kardeşime 10 yıl verilmiş benim vize idari işlemde kalmış. 4 ila 6 hafta sürer en az diyorlar. Amerikaya gidişimize 4 haftadan biraz daha az kaldı.Biletler hazır yani. Bu durum hakkında tecrübe sahibi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manu_faruk1 -- 26 Haziran 2015; 14:01:32 >
  • isim sorusturmasina kalmissin , sana bir taip numarasi vermis olmalilar. O numarayla beraber bir site linki. O linkte haftada 1 ya da 2 kere guncelleme yapiliyor. Orayi takip edersin. Ben 6 ay sureni bile gormustum gecmiste. Bu yuzden biraz sans isi. Ancak Bu sene isim sorusturmasina kalanlar geneld 3-4 hafta icerisinde aldilar. 4 haftadan az bir sure kaldiysa tarihlerini deistirmeni oneririm.
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, başvuru numaram ve o site linki var. Ama internet sitelerine çinden saldırı gelmiş. Arkadaşlar da o yüzden sorun yaşamışlar, sitedeki uyarı mesajı o saldırıyla alakalıymış. Soruşturma da umarım 1-2 hafta içerisinde biter.
    İnternette birisi 1 hafta süren de olur demişti. Umarım öyle bir şey olur mucize bekliyorum yani..
  • Amerikan Konsoloslugu 25 hazirn itibriyle normal sekilde randevu alinabilecegini belirtmis sanirim sorun giderildi. Insallah en erken zamanda aciklanir.
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Sorun giderildiyse iyi o zaman. İnşallah yetişir benimki de..
  • Selam. Daha önce 6 defa yurtdisina sorunsuz giris cikis yapmama, ögretmen olmama ragmen Abd bana vize vermedi.. yediremedim kendime.. daha sonra bir mucadele baslattim ve vize basvurusu icin verdigim 160 dolari iade aldim. Vize acentelerinde calisan arkadaşlarım inanamadı, kredi kartı hesap hareketlerimi gösterdim, şok oldular. Turkiye'de bir ilk dediler. Ödemeyi banka kredi kartı ile yaptim ve itirazı da bankaya yaptım. Itiraz ederken de fazla detaya girmeden "bir hizmet alimi gerceklestirdim fakat bu hizmetten faydalanamadim" dedim. Incelemeye alindi. 2 ay sonra 160 dolar kredi kartıma iade edildi.

• Merhaba arkadaslar bn yakin bir tarihte amerikaya gitmek istiyorum..orda akrabalarim kuzenlerim fln var bana davetiye gonderebilirler rica etsem..misafirlik icin amerika ne kadarlik vize veriyor bir bilgisi olan varmi ? Birde acaba hic akrabalari karistirmadan direkt dil okulu vasitasiyla mi gitsem amacim dil ogrenmek

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.