Şimdi Ara

amerika veya ingiltereden iphone 4s getirecek varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nkz

Merhaba arkadaşlar..
    Malumunuz iphone 4s'i kullanan ondan vazgeçemiyor, ben de geçen gün arkadaşın evinde kullandım ve tutuldum.
    Şimdi bir iphone 4s almak istiyorum, ancak ikinci el olmayacak yanı sıfır ve kutusunda..
    Buraya yazma sebebim ise yakın zamanda amerika veya ingiltereye gidecek ya da şuan orada bulunup yakın zamanda türkiyeye dönecek bir iphone 4s rica etmem..
    Sebebi ise burdaki başlangıç fiyatları 2100tlden başlıyor ve benim bunu kaldırabilecek bütçem yok..
    İkinci el telefonda kesinlikle kullanmadım kullanmak istemiyorum..

Şimdi bir babayiğit çıkıpta "ben sana amerikadan çıkış fiyatına unlock iphone 4s getiririm dostum" dese çok sevinirim:))
    Varmı böyle bir babayiğit ?? :)

Iki hafta önce yazmis olsaydiniz 5 gunlugune gelmistim ve sim kilitsiz getirirdim size ama almanyadan getirirdim, apple storedan aldigim fiyata 629€ pasaport kaydida benden bedava olurdu.. Bu gibi seylerin ticareti ile ugrasmiyorum zaten 3-4 yilda bir gelebiliyorum, gelmeden once tanidiklarima sormustum ipad yada iphone isteyen varmi diye, onlardan burada cok sen kendini getir demislerdi bende onemsemedim isteyen olmayinca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk_ze -- 2 Ocak 2012; 19:28:09 >

• vay be yıllar sonra insan=ilk_ze görmek ne güzel bir duygu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Gercekten uzak ve makara başlığı olmuş!! 1.300tl var hayal kuruyorum benimde olsun demissin birde.... Para nasıl verilecek + alış veriş nasıl olacak hesaplamamissin bile !! Çünkü aklın fazla vermeyeyim derdinde takılı kalmış !! İnsan biraz gerçekçi olur!!! 10 dolarlık ilaç için + 10 dolar verdim getirmediler bu forumda / sitede.

İmkansız bir durum için + 200 TL kadar NET KAR vermen ve bununda melek gibi birisi olması gerek ki!!! Sadece USA fiyatı için bu durum !! Bakalım gelen PARA almadan bunu yapar mı? Kim risk e kalkar o da bir muamma.

Suanda sadece DH de en az BİN kisi bu dediğini yapacak ve + 100 TL vercek üye vardır.

güzel kardeşim çık git adamı hasta etme yazdığın şeylere dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

quote:

Merhaba arkadaşlar..
    Malumunuz iphone 4s'i kullanan ondan vazgeçemiyor, ben de geçen gün arkadaşın evinde kullandım ve tutuldum.
    Şimdi bir iphone 4s almak istiyorum, ancak ikinci el olmayacak yanı sıfır ve kutusunda..
    Buraya yazma sebebim ise yakın zamanda amerika veya ingiltereye gidecek ya da şuan orada bulunup yakın zamanda türkiyeye dönecek bir iphone 4s rica etmem..
    Sebebi ise burdaki başlangıç fiyatları 2100tlden başlıyor ve benim bunu kaldırabilecek bütçem yok..

Şimdi bir babayiğit çıkıpta "ben sana amerikadan çıkış fiyatına unlock iphone 4s getiririm dostum" dese çok sevinirim:))

Iki hafta önce yazmis olsaydiniz 5 gunlugune gelmistim ve sim kilitsiz getirirdim size ama almanyadan getirirdim, apple storedan aldigim fiyata 629€ pasaport kaydida benden bedava olurdu.. Bu gibi seylerin ticareti ile ugrasmiyorum zaten 3-4 yilda bir gelebiliyorum, gelmeden once tanidiklarima sormustum ipad yada iphone isteyen varmi diye, onlardan burada cok sen kendini getir demislerdi bende onemsemedim isteyen olmayinca.

Demekki böyle insanlar olabiliyormuş diğer arkadaşlar senin yazdığını çok iyi okusun ve algılasın ilk_ze..

Düşünmen bile yeterlidir benim için çok teşekkür ediyorum bu mesajı yazdığın için..

• quote:

Orijinalden alıntı: Baaki

Dostum ben getirirdim sana Martta gidiyorum Amerikaya ama arkadaşlar abandı bana herkes istiyor ipad, iphone

düşünmen yeterli teşekkürler:))
  • iPhone 5'i bekle .

Latife .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 2 Ocak 2012; 23:45:11 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Gercekten uzak ve makara başlığı olmuş!! 1.300tl var hayal kuruyorum benimde olsun demissin birde.... Para nasıl verilecek + alış veriş nasıl olacak hesaplamamissin bile !! Çünkü aklın fazla vermeyeyim derdinde takılı kalmış !! İnsan biraz gerçekçi olur!!! 10 dolarlık ilaç için + 10 dolar verdim getirmediler bu forumda / sitede.

İmkansız bir durum için + 200 TL kadar NET KAR vermen ve bununda melek gibi birisi olması gerek ki!!! Sadece USA fiyatı için bu durum !! Bakalım gelen PARA almadan bunu yapar mı? Kim risk e kalkar o da bir muamma.

Suanda sadece DH de en az BİN kisi bu dediğini yapacak ve + 100 TL vercek üye vardır.

güzel kardeşim çık git adamı hasta etme yazdığın şeylere dikkat et.

sen hasta olunca ben bir başka mutlu olurum , inan bana !!! hayal dünyanıda gördük ya daha da gitsem gam yemem !!! güzel kardeşim benim ............... bende senin gibi KÜÇÜKKEN böyle şeyleri doğubankda görünce benim olsun benim olsun derdim ama , böyle alaylara alınacağını nerden bileceksin değil mi!!! ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 2 Ocak 2012; 23:34:43 >

• Bazı kullanıcılar gereksiz ve bir o kadar da boş bir kişilik olduğpunu gösteren mesajlar yazmış konuya.
    Evet birçok insan bunu maddi açıdan para kazanmadan yapmaz, zaten konunun en başında bunu özellikle belirtmiş ve "o ufak kesimin belki bir yardımı olur" diye düşünmüştüm.
    O ufak kesim olan ve maddi çıkarı düşünmeden bana yardım edebilecek, konuya herkesin boş boş mesaj yazma gereksinimini sonlandırabilecek ilk_ze arkadaşımız gerekli cevabı hepinize vermiştir.
    Buradan bir kez daha teşekkür ediyor bu isteğimden vazgeçtiğimi belirtmek istiyorum.
    Saygılar...
  • Ben tam 1 ay sonra gidiyorum 1haftaligina pm den konusabiliriz isteyen varsa ingiltereye gidicem nedir ne degildir pek bilmiyorum ama seninde benimde isime yaricak bi orta nokta buluruz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk_ze

quote:

Merhaba arkadaşlar..

yanlış anlamınız istemem ama,

insan sormadan edemiyor ( madem birisi hayal etmiş bizde , imkansız diyoruz ya !! )

1: neden geliyorsunuz ve böyle bir imkan da var, iyi birisin + düşünmüşsün sormuşsun vb. ... , DH de ( dünya apple diye ağlıyor ) 100 lerce kişi İLK ÖNCE para vermeden ip4 / ip4s getirtecek adam ararken ( ki nasıl alış veriş yapacağını - şartını pek yazmamışsın malum 650 dolar az bir para değil )

DH de ydışından geliyorum , bir şey isteyen var mı diye yazmadınız ? da burada 3/4 yılda bir geliyorum bilsem / haberim olsa getirirdim demişsiniz bu da GEÇMİŞ bir durum olmuyor mu? !! doğru yada yanlış, sanki insanlar birileri HAYRINA apple getiriyor diye ümitleniyor olsun !! ?

ticari olarak bakmasanız bile , insanlar uçamaz ve istisnalar hiç bir şeyi değiştirmez

• quote:

Bazı kullanıcılar gereksiz ve bir o kadar da boş bir kişilik olduğpunu gösteren mesajlar yazmış konuya.
    Evet birçok insan bunu maddi açıdan para kazanmadan yapmaz, zaten konunun en başında bunu özellikle belirtmiş ve "o ufak kesimin belki bir yardımı olur" diye düşünmüştüm.
    O ufak kesim olan ve maddi çıkarı düşünmeden bana yardım edebilecek, konuya herkesin boş boş mesaj yazma gereksinimini sonlandırabilecek ilk_ze arkadaşımız gerekli cevabı hepinize vermiştir.
    Buradan bir kez daha teşekkür ediyor bu isteğimden vazgeçtiğimi belirtmek istiyorum.
    Saygılar...

Kimse dalga geçmedi ki. Hiç mi birşey yazmayalım. Saygı çerçevesinde yazıyoruz işte. Hiç yorum gelmesin istiyorduysan ilk mesaja belirtebilirdin.

• Walla o kadarla kalmayip bir de pasaporta isletip bu da yetmez gibi kapimiza kadar getirseler ne guzel olurdu:)))))bunlar
    Guzel hayaller ama hic reel degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: copperdevil

Ha bak ben dubai ye giden arkadasa 2 tane sipariş vermiştim, sonra pahalı diye almadım iptal ettim,
    etraf babayiğit kaynıyorsa 2 tane parasını hemen yolluyorum...
    dedim gibi buyuk sevaba geçer o arkadaş....

dubaideki fiyatı nekadar? şubat ortasında dubaiye gidicem ben alabilirim ordan.
  • İngilterden getiren kac tane sokabiliyor ki ? Yasal olarak ,risksiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citibank wings kartın da böyle bir özelliği var ama olay zaten sazan.avi yapmak..
    Eğer bu olayı araştırırsanız zaten usa dan öyle telefon falan gelmeyeceğini anlarsınız. Yasal olarak ülkeye telefon sipariş verip gümrükten geçirme diye bir ihtimal yok! (100€ sınırında olsa bile fatura bedeli)
    Ancak ebay dan zamaniniz varsa parça getirtme şansınız var (yani telefonu bile parça parça getirtip birlestirebilirsiniz) ama Buda anlamsız bir seçenek..

Türkiye de bu kadar vergi olduğu sürece ucuz elektronik hayal resmi ürünlerde.

Birde Türkiye Avrupa bölgesi sayıldığı için fiyat kıyaslamasını eu ülkeleri ile yapmakta fayda var.. Ornegin Almanya da 600€+vergi hesaplarsak usa den %10-20 pahalı oluyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

İngilterden getiren kac tane sokabiliyor ki ? Yasal olarak ,risksiz...

2 risksiz
    4 maximum

2 kapalı kutu valizde , 2 tanede sim kart takarak ceplerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

quote:

Orijinalden alıntı: copperdevil

Ha bak ben dubai ye giden arkadasa 2 tane sipariş vermiştim, sonra pahalı diye almadım iptal ettim,
    etraf babayiğit kaynıyorsa 2 tane parasını hemen yolluyorum...
    dedim gibi buyuk sevaba geçer o arkadaş....

apple.com/ae de 2599 dirhem olarak gorunuyor fakat orda teknosa tarzı virgin diye bir yer varmıs official apple store yokmus orası da 863 $ dan satıyormus yani o zaman o kadar avantajlı değil, bi arkadas internetten 2599 AED dirheme alabiliniyor demişti 710 $ civarına geliyor öyle alınsa uygun olurdu ama internetten ordan birisi felan alması lazım, o da gercekten baska fiyat usutune vergi gelir mi gelmez mi alınır mı alınmaz mı belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: WTB

quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

İngilterden getiren kac tane sokabiliyor ki ? Yasal olarak ,risksiz...

2 risksiz
    4 maximum

2 kapalı kutu valizde , 2 tanede sim kart takarak ceplerde

Kesin olarak sorabilecegimiz devlet dairesi hangisi bi sormali ... Yoksa 1600tl cope :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevez

Dubaiden getirmek avantaj sağlamıyor, aşağı yukarı Türkiye'dekiyle aynı fiyat...

Ben de ABD'den iPod Classic getirtmek istiyorum. Konu açılmışken bilginiz olsun...
  • ingiltereden 1 hafta önce getrdim 850USD ye vereyim hemen sana :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.