Şimdi Ara

amerika veya ingiltereden iphone 4s getirecek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
4.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malumunuz iphone 4s'i kullanan ondan vazgeçemiyor, ben de geçen gün arkadaşın evinde kullandım ve tutuldum.
    Şimdi bir iphone 4s almak istiyorum, ancak ikinci el olmayacak yanı sıfır ve kutusunda..
    Buraya yazma sebebim ise yakın zamanda amerika veya ingiltereye gidecek ya da şuan orada bulunup yakın zamanda türkiyeye dönecek bir iphone 4s rica etmem..
    Sebebi ise burdaki başlangıç fiyatları 2100tlden başlıyor ve benim bunu kaldırabilecek bütçem yok..
    İkinci el telefonda kesinlikle kullanmadım kullanmak istemiyorum..

Şimdi bir babayiğit çıkıpta "ben sana amerikadan çıkış fiyatına unlock iphone 4s getiririm dostum" dese çok sevinirim:))
    Varmı böyle bir babayiğit ?? :)

• Fiyat araligin ne getirsm kac para verebilirsin ?
  • hocam ticari olarak bakarsan ben maalesef karşılayamam seni herhalde :) amerikada 650 dolar gailba yani 1200 tl civarı yapıyor ben max 1300 tl verebilirim :))
  • o babayıgıt varsa al bende de artı 1 hemen nakıt vereyım :D
  • Lordneroya katiliyorm :)
  • umudum bu zaten :) ticari olarak bakmayacak biri olması lazım :))
  • 1300 liraya 4s alabiliyorsak, beni de yaz hemen. Nakit parayı karşıdan atarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum hayal olmuş biraz onu getircek adam paşalar gibi 300-400 tl karla satabilir, zor yani öyle bir insan bulmak :)
  • ben sadece şansımı deniyorum arkadaşlar yoksa ip4s hayal olacak denemeye değer :))
  • Hem vergiyle beraber 700 dolar oluyor o fiyat :)

Ancak tanıdık biri yapar sana bu iyiliği. Forumdan fln zor iş.
  • Samimi bi arkadaş yada akraba filan olabilir ancak..
  • Ha bak ben dubai ye giden arkadasa 2 tane sipariş vermiştim, sonra pahalı diye almadım iptal ettim,
    etraf babayiğit kaynıyorsa 2 tane parasını hemen yolluyorum...
    dedim gibi buyuk sevaba geçer o arkadaş....
  • iyi niyetle atılmış bir mesaj ama getirecek olan karla satar.
    Dubai fiyatlarının ise Türkiye'den farklı olduğunu düşünmüyorum.
  • 1700-1800'e kapış kapış giderken kimse 1300'e vermez. Adam niye 500 lira iyilik yapsın ki? Keşke yapsa tabi 1500 de veririm
  • Amerika fiyatı ortalama 705 dolar çok yakın arkadaşım getirdi. Neden senin yüzünü bile görmemiş bir insan sana böyle bir güzellik yapsın bir de onu düsün.
  • Dostum ben getirirdim sana Martta gidiyorum Amerikaya ama arkadaşlar abandı bana herkes istiyor ipad, iphone
  • Adam burdan kalkıp Amerikaya gidicek 1500 tl bilet parası vercek ve sana o iphone u karsız vercek öylemi :)
  • Getirsin ben 1700 veriyim 64gb :D
    Kardesim madem butcen yeterli degil iphone 4 al o da harika bir telefon
  • Gercekten uzak ve makara başlığı olmuş!! 1.300tl var hayal kuruyorum benimde olsun demissin birde.... Para nasıl verilecek + alış veriş nasıl olacak hesaplamamissin bile !! Çünkü aklın fazla vermeyeyim derdinde takılı kalmış !! İnsan biraz gerçekçi olur!!! 10 dolarlık ilaç için + 10 dolar verdim getirmediler bu forumda / sitede.

İmkansız bir durum için + 200 TL kadar NET KAR vermen ve bununda melek gibi birisi olması gerek ki!!! Sadece USA fiyatı için bu durum !! Bakalım gelen PARA almadan bunu yapar mı? Kim risk e kalkar o da bir muamma.

Suanda sadece DH de en az BİN kisi bu dediğini yapacak ve + 100 TL vercek üye vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde şöyle bir site gördüm belki işine yarar

http://www.usshopex.com/home/howitworks
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.