Şimdi Ara

Google Play deki oyun geçmişini Iphone a aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
27.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Android kullanıcısıyken oynadığım oyunlar google play oyunlar hesabıma kaydolur. Başka bir android telefona geçtiğimde oyunu yükler ordan google play oyunlar a bağlanır kaldığım yerden devam ederdim.
    Şimdi Iphone a geçtim. oyunumu yükledim fakat google play bağlantı seçeneği çıkmadı doğal olarak.
    0 dan mı başlayacağım yoksa kaldıgım yerden devam etmemin başka bir yolu var mıdır sizce ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Play Oyun Geçmişini iPhone'a Aktar

Google Play Oyunlar hesabını iOS'a aktarmak, oyun ilerlemeni yeni cihazında devam ettirmeni sağlar. Bu, farklı platformlarda oyun oynarken oyun deneyimini kesintisiz hale getirir.

Google Play Oyunlar iOS'u indirerek başla. Uygulamayı App Store'dan indirip cihazına yükle.

Uygulamayı açtıktan sonra Google hesabınla giriş yap. Bu, Google Play Oyunlar hesabınla ilişkili oyun geçmişini aktarmanı sağlar.

Aktarım işlemi tamamlandıktan sonra, iPhone'undaki Google Play Oyunlar uygulamasında oyunlarını görebilmeli ve oynayabilmelisin. Bazı oyunlar, ilerlemenin doğrudan aktarılamayabileceğini ve yeniden başlatılmanız gerekebileceğini unutma.

Google Play'deki oyunları iPhone'una aktarmak, ilerlemeni kaybetme konusunda endişelenmeden yeni cihazlara geçiş yapmanı sağlar. Bu özellik, oyunseverler için oyun deneyimini sorunsuz ve keyifli hale getirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyundaki baglantı seçeneklerinde bu özellik varsa olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok
  • Apple yeni bir program çıkardı ona bir bak istersen.
    http://www.apple.com/iphone/switch-to-iphone/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.