meslek neydi ? doktorun biri orda $200k maaş veriyorlar demiş bi ara. öyleyse uçan doktor olarak gidebilirim |
Amerika'ya Gitme Serüvenim SON EDİT - VİZEYİ ALDIM!!!!! (2. sayfa)
-
-
kimse sormamış ama meslek neydi hocam inşaat mühendisliği mi 4-5 yıl üniversite okumak mı direk 18-19-20 yaşlarında yurtdışı gitmenin yollarını araştırmak mı sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yıllık 200K$ hocam ama ona rağmen bayağı bayağı iyi
Harita teknikeriyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direk üniversiteler toefl sınavı ile alım yapıyolar. Onun için dilinin çok iyi olması gerekir. B1 seviye yeterli bi seviye değil bunun için. Önce benim gibi dil okuluna gidip daha sonra ingilizcen yeterli seviyeye geldikten sonra üniversiteye geçebilirsin
google asgari yıllık 23.500 diyor. aylık 2000 bile değil.
tabi ortalama 200 bin diyor ama 23.500 e de çalışan var demek ki !
-
mümkün değil ve 23.500’e çalışılması demek sizin o civarda alacağınız anlamına tabii gelmez sallamasyon bir sayı söylemem gerekirse alacağınız maaş 150K$’ın üstünde olur
anladım hocam 2 yıllık bölüm oluyor sanırım yukarıdaki mesaajıma da cevap verirseniz çok sevinirim
orada dil okuluna gelip ünide burs alma gibi bir ihtimal var mı bildiğim kadarıyla vatandaşları bile yüksek meblağlar ödüyorlar üniversiteye girebilmek için bizim burs alma şansımız deli dehşet düşük bir ihtimal mi oluyor
O konu hakkında bişey diyemem hocam. Kişiden kişiye değişir ama ben olsam yurt dışı yollarına bakardım.
Hocam ben Ege fitnessın bir videosunda spor alanında 300 küsür üniversitenin burs sağlayabildiğini duydum ama bir spor dalında baya iyi olmak gerekiyormuş falan siz ne diyorsunuz bu konuda
quote:
Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA V.2
Toplamda harcağım para yaklaşık 1.500 dolar oldu hocam.Nasıl hocam ? Kursa para vermedin mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kursa sadece 100 dolar kayıt ve 100 dolar da kargo parası verdim. Kurs ödemelerni aylık taksitler halinde gittiğimde vermeye başlayacağım. Bu arada 1500 doların içinde bi aylık oda kiram da var.
quote:
Kursa sadece 100 dolar kayıt ve 100 dolar da kargo parası verdim. Kurs ödemelerni aylık taksitler halinde gittiğimde vermeye başlayacağım. Bu arada 1500 doların içinde bi aylık oda kiram da var.Hocam ,iyimiş iş durununu onlar mı halledicek ?
quote:
Orijinalden alıntı: gainzzz34
Hocam ben 18 yaşındayım lise bitti bu sene iyi bir üniversiteye yerleşemiyorum diye mezuna kalmak zorunda kaldım seneye üniversiteye gidicem ama bir yandan yaşım falan tam elverişli yurt dışına açılmaya tam zamanı diye düşünüyorum ve amerikada nasıl bir üniversiteye burslu bir şekilde yerleşebilirim diye araştırma yapıyorum sizin bu konuda bir bilginiz var mı nasıl gidilir her şeyi göze alabilirim B1 İngilizcem varBurslu bir şekilde girmesi çok zor, lise ortalaman düşük ise zaten direkt olarak eleniyorsun. Diğer bir husus SAT ve Subject sınavlarının yüksek olması gerekiyor, rakiplerin Hintli ve Asyalı olacağından yüksek not almalısın.
Üniversiteler ortalama yıllık 30.000-40.000 dolar arasında değişiyor, sınavların ve lise ortalaman çok yüksek olmadığı sürece burssuz alıyorlar genellikle. Benim tavsiyem SAT ve Subject'i deneyebilirsin ama maddi olarak birikim yoksa başka alternatifleri düşünmeni öneririm. Kanada iyi bir seçenek olabilir.
-
Öğrenci vizesinde çalışma izni yok maalesef hocam
quote:
Öğrenci vizesinde çalışma izni yok maalesef hocamKaçak olarak hocam
Hocam yurt dışı çok cezbedici ama diyelim bir üniversiteye yarı burslu ya da burssuz kayıt olduk orda yaşama içinde bir sürü para gidicek ayda en az 1000 dolar falan tüm bunlar hesaba katılınca baya yüksek fiyat çıkıyor bu yüzden ucuz yollu Avrupa ülkelerinde okumak daha iyi olabilir belki hem diploman tüm Avrupa ülkelerinde geçerli oluyor falan bu konuda araştırma yapıyorum şu an
Orası sana kalmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X