< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA V.2 -- 12 Ağustos 2021; 0:47:25 > |
Amerika'ya Gitme Serüvenim SON EDİT - VİZEYİ ALDIM!!!!!
-
-
Balık adam diye girdim -
Abi Amerikaya sadece dil öğrenmek için gitmiyorsun umarım kaçak mı yaşıyacaksın plan nedir onu anlamadım. Nasıl çalışacaksın orda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu
Balık adam diye girdimBalık Adam'ın fake hesabı çaktırma :)
-
Hayaller Amerika gerçekler Ankara
-
Dil okuluyla öğrenci olarak gidiyorum hocam. Neden kaçak yaşıyım. Herşey legal. İngilizcemi geliştirdikten sonra üniversiteye kayıt olup vize mi uzatacağım. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 27 Mayıs 2021; 23:37:21 > -
beni yanına alır mısın tüm mal varlığımı veririm oyun konsolu 7-8 tane oyun bilgisayarım monitörüm 1920x1080 60 hz hatta telefonumu bile veririm xiaomi markalı yanından ayrılmam kötü bir şey asla yapmam
-
İngilizceyi bilmediğimi nerden çıkardınız. Ben geliştiricem dedim farkındaysanız. Görüyorum ki sizin dil anlatımız berbat. Hem de ana diliniz olmasına rağmen...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA V.2 -- 27 Mayıs 2021; 23:18:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA V.2
İngilizceyi bilmediğimi nerden çıkardınız. Ben geliştiricem dedim farkındaysanız. Görüyorum ki sizin dil anlatımız berbat. Hem de ana diliniz olmasına rağmen... -
Hooayydaaa çıkmaza girdi muhabbet. Hadi buyur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THIS IS ANGARA V.2 -- 27 Mayıs 2021; 23:16:52 > -
faydalı konu yerimizi alalım. Ancak 5000 dolar artı 2500dolar ile bir çok ülke de yüksek lisans da yapılabilinir. İlgilenenlerin aklında olsun
-
Hocam vize randevusu en erken 1 sene sonra alınabiliyor diye duymuştum, dil okulunu erteleyecek misiniz?
-
Aynen hocam pandemiden dolayı konsolosluk kapalı. En erken 2022 ocak ayına randevu veriyorlarmış ama ben bu senenin son ayına kayıt oldum. Pandeminin durumuna göre randevular erkene çekilebilir denildiği için. Olmazsa okulu erteleyeceğim. -
Bugün itibari ile TR serverından elendim ben hocalar. Vizeyi aldım... Sormak istediğiniz şeyler varsa yardımcı olmak isterim. -
10.000 dolar yaklaşık 100.000₺ desek herkese hitap etmiyor
-
Toplamda harcağım para yaklaşık 1.500 dolar oldu hocam. -
Hocam ben 18 yaşındayım lise bitti bu sene iyi bir üniversiteye yerleşemiyorum diye mezuna kalmak zorunda kaldım seneye üniversiteye gidicem ama bir yandan yaşım falan tam elverişli yurt dışına açılmaya tam zamanı diye düşünüyorum ve amerikada nasıl bir üniversiteye burslu bir şekilde yerleşebilirim diye araştırma yapıyorum sizin bu konuda bir bilginiz var mı nasıl gidilir her şeyi göze alabilirim B1 İngilizcem var
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Balık adam diye girdim
|
beni yanına alır mısın tüm mal varlığımı veririm oyun konsolu 7-8 tane oyun bilgisayarım monitörüm 1920x1080 60 hz hatta telefonumu bile veririm xiaomi markalı yanından ayrılmam kötü bir şey asla yapmam |
Benzer içerikler
- kuryenet randevu alma nedir
- 5 gündür büyük tuvaletim gelmiyor
- eve yeni gelen muhabbet kuşu nasıl davranır
- miav tişört anlamı
- her şeyi hızlı yapıyormuş gibi hissetmek
- yeşil nasim
- elektrikli bebek arabası
- exxen filmleri
- bim para sayma makinesi
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X