Şimdi Ara

Tercih tarihleri değişti ama tatile gidicem :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih tarihleri 29'una alınmış 3 Ağustos'a kadar tatil planım vardı. Bu durumda okula onaylatma işlemini benim yerime başkası yapabilir mi?

• Yani ben önce internetten tercih yapılıyor sonra da bir ösym merkezinde onaylatmaya gidiliyor diye biliyorum da. Onaylatmak gerekiyor mu?
  • olum siz hangi çağda kaldınız lan siz sonuçlar için de postacı beklemişinizdir ne onaylatması aq
  • Onaylatmak diye bir şey yok dostum oturduğun yerden internet üzerinden tercihlerini yapıyorsun ve bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onaylatma tercihler tamamen internette bitiyor. Hatta artik bazi universiteler icin e kayit bile var.

• Arkadaslar peki bizzat gidip kayit yapilabiliyor mu yoksa internetten mi kayit yapiliyor sadece? Kazandigim yeri gidip görme planimiz var da o yuzden soruyorum

• Öyle mi? Tamam çok sağolun. XD Ne yalan söyliyim yaş 31. bizim zamanımızda öyleydi XD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki yüksek bölümleri yazınca açıkta kalma olasılığı artıyor mu? Mesela önceden aynı üniversiteden alt alta bölüm yazınca dezavantajlı oluyordu çünkü öncekilere bakılırken alttaki bölümlere alınan alınıyor ve tercihte kayma oluyordu. Ama şimdi yüksek yazın diyenleri görüyorum. Sıralamadan ne biliyim 3000 kişi daha üstte bi yer yazmak mantıksız mıdır?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.