Şimdi Ara

Amerikada İpad2 nezaman stokalara girecek bilgisi olan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikada tükenmiş olan İpad2 ler nezaman stokalara girecek bilgisi olan??

• 16 Mart'ta apple.com'dan sipariş verdim, shipping date 20 Nisan dedi. Daha çoooook var...
  • Hemen hemen hergun Apple Magazalari yukleme aliyor.

Gun icinde alinan stoklar ertesi gune satilmak uzere arkada bekletiliyor.

Hangi magazanin ne kadar stok aldigi ise gecen yilki iPad1 satislarina bakilirak karar veriliyor.

Merkezi yerlerde bulunan magazalardaki siralar asyali 100'lu sayirlarda bulunan kacakcilar ile dolu maalesef, bunlar size sira gelmeden 2'ser tane aliyor hergun, birkac arkadasim 4. kez gidip saatlerce bekleyip bos geri geliyor, artik gitmiyorlar bile.
  • bestbuy da filan yok mu hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertugbilgin

bestbuy da filan yok mu hiç ?

Haftalar bekleyerek alabilirsiniz, tabi bekleme listesine adinizi yazdirmaniz, adinizi yazdirmaniz icin de $100 odemeniz gerekiyor.
  • arkadaşım orda alıcak bana hıc bı yerde kalmadı dedı nezaamn gıdıp alabılır sızcee??
  • Bende GG den sipariş vericem adam 2-3 hafta sonra dedi...Offf Offf nasıl bu kadar bekliycem onuda bilmiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Bende GG den sipariş vericem adam 2-3 hafta sonra dedi...Offf Offf nasıl bu kadar bekliycem onuda bilmiyorum...

ne var beklemekte zor olan? gören de yaşamanız için gerekli olan ilaç sanacak, nihayetinde elektronik bir tablet bu kadar abartmamak lazım
  • Evet heryerde tukenmis cok kotu!
  • 11 Martta arkadaşım New Yorkta idi. Sıraya girmeye üşendi ilk gün,
    ondan sonra da bir daha alamadı,
    maalesef bi süre daha bekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZZ RAT -- 21 Mart 2011; 14:24:46 >
  • Çoluk çocuğun eline düşmüş ipad2 ya
    http://video.ntvmsnbc.com/ipad-bebek-oyuncagi-oldu.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.