Şimdi Ara

amerikada olsanız nerede yaşamak isterdiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
8.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SSH

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVolt

Boston, Massachusetts

MIT veya Harvard (Cambridge, Massachusetts, ama yine de yakın) isteyince cevap bu oluyor tabii.

Northeastern University'ye kabulüm geldi ve her ne kadar Boston'da yaşamayı istesem de sanırım oraya gitmeyeceğim.

Hayırlı olsun.

Bende Pennslyvaniada yaşamak isterdim. Penn State e gitmek isteyince böyle oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

quote:

quote:

Boston, Massachusetts

MIT veya Harvard (Cambridge, Massachusetts, ama yine de yakın) isteyince cevap bu oluyor tabii.

Northeastern University'ye kabulüm geldi ve her ne kadar Boston'da yaşamayı istesem de sanırım oraya gitmeyeceğim.

Hayırlı olsun.

Bende Pennslyvaniada yaşamak isterdim. Penn State e gitmek isteyince böyle oluyor.

PennState güzel okul ancak başvurularını yapacağın zaman diğer okulları da değerlendirmeni tavsiye ederim.

• Hollywood eyaleti olabilir ya da in da west coast biatch
  • Miami veya New York
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Boston, Massachusetts

Hayırlı olsun.

PennState güzel okul ancak başvurularını yapacağın zaman diğer okulları da değerlendirmeni tavsiye ederim.

Liste hazırlıyorum, başında PennState var, 10 taneyi geçmez sanırım başvuracaklarım.

• Ben 16 taneye başvurdum toplamda. 12 tavsiye ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 2 Ocak 2011; 15:05:42 >
  • Manhattan veya California o da olmadi Vahsi Bati
  • @SSH @Dexter

Tam olarak bir senem var fakat bende yavaştan hazırlıklara başladım.Tam olarak 11 üniversite yazmayı düşünüyorum.Liste sıralamasını şuan belirlemedim fakat başlamam gerekiyor.Artık Amerika'da okumak isteyen Türk öğrenci statüsü arttı.
  • Aslında düşündüğünüzden daha fazla başvuran öğrenci var Türkiye'den. Arkadaşlarımın yüzde 60'ı Amerika veya İngiltere'ye başvuruyor.
  • quote:

Aslında düşündüğünüzden daha fazla başvuran öğrenci var Türkiye'den. Arkadaşlarımın yüzde 60'ı Amerika veya İngiltere'ye başvuruyor.

Çok doğru diyorsun hocam.Benim bildiğim kadarıyla bu durumda not ortalamaları ve TOEFL gibi sınav sonuçları etkili oluyor.
  • Amerika'da TOEFL'dan çok SAT etkili oluyor. Not ortalamasının yanı sıra derslerin zorluğu da önemli. A-level, Advanced Placement veya IB dersleri alan öğrencilerle sadece MEB programını takip eden öğrenciler bir tutulmuyor.
  • Bu durumda bir sorum olacak.Amerika'da bulunan üniversiteler genellikle bahsetmiş olduğunuz SAT vb. sınavların sonuçlarıyla öğrenci alıyorlar.Bunun üzerine kafamda bir fikir oluştu.Viyana'da bulunan üniversiteler böyle sınavlara gerek duymuyor.Acaba,Viyana'da Üniversite'yi 2 yıl okuduktan sonra,Amerika'ya yatay geçiş yapmak doğru bir karar olur mu? En azından pozitif(+) bir etkisi olur mu ?
  • quote:

Amerika'da TOEFL'dan çok SAT etkili oluyor. Not ortalamasının yanı sıra derslerin zorluğu da önemli. A-level, Advanced Placement veya IB dersleri alan öğrencilerle sadece MEB programını takip eden öğrenciler bir tutulmuyor.

Duymamıştım bunu, türkiyede o derslere girme şansımız varmı? A-level, advanced placement IB den bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter  -- 2 Ocak 2011; 15:44:16 >
  • mayami
  • Michael ölmeseydi neverland da yaşamak isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Kesinlikle Miami
     amerikada olsanız nerede yaşamak isterdiniz

+1

• Kesinlikle LA
  • Şu an hazırlıktayım 2. sınıfa geçince Illinois'te olacağım.

Bkz: İmzam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonely_man -- 2 Ocak 2011; 15:41:59 >
  • quote:

quote:

Amerika'da TOEFL'dan çok SAT etkili oluyor. Not ortalamasının yanı sıra derslerin zorluğu da önemli. A-level, Advanced Placement veya IB dersleri alan öğrencilerle sadece MEB programını takip eden öğrenciler bir tutulmuyor.

Duymamıştım bunu, türkiyede o derslere girme şansımız varmı? A-level, advanced placement IB den bahsediyorum.

A-level ve AP sınavlarına, okulda eğitimini görmeden bazı okullara giderek ücret karşılığı girebiliyorsunuz. IB için bu geçerli değil.

quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Bu durumda bir sorum olacak.Amerika'da bulunan üniversiteler genellikle bahsetmiş olduğunuz SAT vb. sınavların sonuçlarıyla öğrenci alıyorlar.Bunun üzerine kafamda bir fikir oluştu.Viyana'da bulunan üniversiteler böyle sınavlara gerek duymuyor.Acaba,Viyana'da Üniversite'yi 2 yıl okuduktan sonra,Amerika'ya yatay geçiş yapmak doğru bir karar olur mu? En azından pozitif(+) bir etkisi olur mu ?

Viyana üniversitesinden transfer öğrencisi olarak gitmenin ne gibi yararları/zararları olacağı konusunda bilgim yok.

quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Şu an hazırlıktayım 2. sınıfa geçince Illinois'te olacağım.

Bkz: İmzam.

Southern Illinois üniversitesini duymamıştım ancak ben de Aralık ayının sonunda University of Illinois--Urbana Champaign'den kabul aldım. Şimdilik beklediğim üniversitelerden kabul gelmezse oraya gideceğim gibi duruyor.

University of Illinois--Urbana Champaign, okuyacağım alanda yani bilgisayar biliminde Stanford ile aynı ranking'e sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 2 Ocak 2011; 15:50:53 >

• Yaşamaktan kastınız eğlence,parti,kızlar vs. ise tabiki Miami ve Vegas ön sırada olur..Video ekleyelimde ne demek istediğimi anlarsınız.Tabi bu tarz yerlerde fit bir vucüt yada para şart..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.