Şimdi Ara

amerikada olsanız nerede yaşamak isterdiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
4
Favori
8.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Kesinlikle Miami
     amerikada olsanız nerede yaşamak isterdiniz

miami görüp görebileceğiniz en sıkıcı şehir oradaki insanları yarım saatliğine taksime salsanız yemin ediyorum geri dönmezler ama miami beachin ayrı bi güzelliği var o ayrı

chicago rocks!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 2 Ocak 2011; 2:29:41 >

• LA, California
  • tabikide NEW YORK,LOS ANGELES ve MIAMI
  • amerikada
  • Harlem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

Manhattan, NY

• California > Los Angeles > Santa Monica'nın Long Beach'e komşu olduğu noktalar.
  • Boston, Massachusetts
  • americayı gezip görmek güzelde yaşancak yer değil benden söylemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

LA, California

• LA yada Miami.
  • minnesota
  • Biraz farklı olun yahu ALASKA
  • Texas nereye düşüyo dayı
  • Yok artik daha neler! Sen zenci merkezi ve resmi bir yer gormemissin ya da sirf yazmak icin yaziyorsun. Las Vegas ve Miami demissin hadi anlarim bir yere kadar ama Carolina nedir yahu? North mu South mu onu bile belirtmemissin hadi onlari gectim ne buldun Carolina da neresini gordunde bu kaniya vardin ya da Miami ve Las Vegastan sonra nasil bir kategorize yaptinda ' Carolina ' Dedin? Tum eyaletleride hemen hemen gezmissin? Kusura bakma ama inandiramadin beni
    *New York'da yasiyorum.
    *North Carolina'yi cok cok iyi bilirim ve severim neden cok iyi bildigimide forumu iyi takip edenlerin bir cogu bilir.
    quote:

Orijinalden alıntı: promise89

New york zenci merkezi , burdan sallıyonz ama hiç yaşanıcak bir yer değil, aynı bizim ankara gibi çok resmi bir yer. Amerikadaki çoğu askeri, yönetimsel kongreler toplantılar new yorkda olur.
    Yaşanılacak yerler las vegas, miami ve carolinadır. Amerikadaki nerdeyse bütün eyaletleri gezmiş biri olarak bunu söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Contranarya -- 2 Ocak 2011; 4:45:05 >

• miami
  • bağdat
  • Amerikaya gidip eğlenmeyi bilmeyenlerin kötülemesine bakmayın beyler Geçen yıl ocak ve şubat aylarını Amerika'da (Manhattan,NY) geçirdim, 2 hafta da bir kız arkadaşımın okuluna gittim (Binghamton University) Girişi 5$ , içki sınırsız olan ev partileri,çılgınlıklar, vs. gırla evet yaşamasını bilene Amerika aynı filmlerdeki gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.