Şimdi Ara

Amerikada PAL Wİİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir şeyi merak ediyorum amerikada pal wii satılıyormu ??

satılmıyorsa ntsc alsak bi fark olurmu??

turkiyede ntsc oyun bulmak zormu??

nedirrrrr buuu ntscccc

bide freeloader diye bir şey varmış? o nedir

freeloaderin wii ye bi zararı oluyormu

bide bunu her oyuna girmeden once tekrarlamak gerekiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabakunogaara -- 6 Mart 2009; 23:15:36 >

• Amerika NTSC sistem kullanır arkadasım ancak birileri Pal sistem almıstır ve satıyordur oyle sekilde bulursun.Magazalarda falan Pal sistem bulman çok zor gibime geliyor

Wii konsolunda bildigim kadarıyla bölge kilidi var yani Pal makinada Ntsc,Ntsc makinadada Pal oyun kullanamazsın.Bu durumdada devreye Freeloader giriyor.Ntsc sistem bir oyun taktın ama makinan pal önceden freeloader ile ayarlayıp ortadaki bölge kilidi sorununu hallediyorsun
  • amerikada pal wii satılmaz sadece ntsc-u satılır. ntsc-u satın almanın herhangi bir zararı yoktur sadece eski model tvlerde siyah-beyaz görüntü verir birde yanında 110voltu 2220ye cevirmeye yarayan adaptör alacaksın bunun dşında ayn makina oyunları orjşa alacaksan ntsc bulma braz daha zor olabilir ama genede bulursun fakat akinaya çip taaktıracak olursan oyun sıkıtısı çekmezsin hatta ntssc kopya oyunları daha kolay bulursun.freeloader denilen şey pal makinada ntsc oyunları ntsc akinada pal oyunları oynataya yarayan bir programdır cihaza hiçbr zararı yoktur.birde artık çiplerdeki programlar sayesinde freeloadera ihtiyaç yok o yüzden aç kapa yapmazsın
  • ya su freeloader i biraz daha acıklarmısınız kullanısı vb syleri
  • bide bu adaptörü buradan temin edebilrmiyiz orjinalmi almamız gerek bide fiyat durumu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabakunogaara

bide bu adaptörü buradan temin edebilrmiyiz orjinalmi almamız gerek bide fiyat durumu ??

Voltaj çevirici en fazla 20 ytldir,gg de ve elektirikçilerde bulabilirsin.Ayrıca wii ntsc-u olsa bile softmod ile tamamen pal e dönüşüyor diye biliyorum.Ayrıca softmod ile renk sorunuda ortadan kalkıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 7 Mart 2009; 22:37:36 >
  • Softmod nedir? Program mı yoksa donanımsal birşey mi?
  • Arkadaşlar ben anlamıyorum bu NTSC-PAL nedir.
    Biri bana Amerikadan Wii aldırırsan şu sorunları yaşarsın der mi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Softmod nedir? Program mı yoksa donanımsal birşey mi?

Yazılımsal bir uygulama,ntsc cihaz pal e dönüyor ama pal makinadan farkı olmuyor.Eski tv ler de siyah beyaz sorunu kalkıyor ve pal oyunları oyunlar oynanabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 8 Mart 2009; 12:01:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: riaz

quote:

Orjinalden alıntı: Arsenic

Softmod nedir? Program mı yoksa donanımsal birşey mi?

Yazılımsal bir uygulama,ntsc cihaz pal e dönüyor ama pal makinadan farkı olmuyor.Eski tv ler de siyah beyaz sorunu kalkıyor ve pal oyunları oyunlar oynanabiliyor

İlginç, ben bunu bir araştırayım. RE oyunları için ileri bir tarihte WII almayı planlıyorum.
  • evet bende bi arastrma yapiim bunu hkkında :)
  • evet siz bi araştırma yapın bu konuda
  • yaptım ve buldum bakun youtube videosunahttp://www.youtube.com/watch?v=RGIt240BS4Q&feature=related
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.