Şimdi Ara

Amerikada T-mobile dan alınan 9700 bold'un 3G uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bold 9700 almayı düşünüyorum Amerikadan ama bildiğim kadarıyla T mobile ın 9700ü ile ATT nin 9700 aynı 3g bandında çalışmıyormuş. Mesela öğrendiğim kadarıyla mevcut Iphone 3G ile Amerikada sadece ATT de 3g kullanabiliyorum T-mobile da ise sadece EDGE kullanılabiliyor.

Sorun burada başlıyor. Getirdiğim T-mobile bold 9700 burada Turkcell 3g şebeke ile sorunsuz kullanılabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: haydarcan

Merhaba arkadaşlar,
    Bold 9700 almayı düşünüyorum Amerikadan ama bildiğim kadarıyla T mobile ın 9700ü ile ATT nin 9700 aynı 3g bandında çalışmıyormuş. Mesela öğrendiğim kadarıyla mevcut Iphone 3G ile Amerikada sadece ATT de 3g kullanabiliyorum T-mobile da ise sadece EDGE kullanılabiliyor.

Sorun burada başlıyor. Getirdiğim T-mobile bold 9700 burada Turkcell 3g şebeke ile sorunsuz kullanılabilir mi?

9700 modeli 3G desteklidir. yazılımsal olarak 3G kullanımı engellendiyse yazılım güncelleyererk bu servisi kullananbilirsiniz. Ama bildiğim kadarıyla gerek olmayacaktır. türkiye'de 3G servisini kullanabilirsiniz cihazın simkilitsiz olması yeterli. ayrıca 3G modeunda ülkemizde çekim sorunları yaşanabiliyor bixde de en sorunsuz 2G yani EDGE'de kullanılabiliniyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.