Şimdi Ara

Amerikada Telefon alabiliceginiz yerler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hiphop_time

susturdugunu nereden cikarttin ki.ben onu kendi haline biraktim.kendiside bu isin ticaritini yapmaya calismis ama becerememis. o yuzden kedi uzanamadigi ete mundar dermis hesabi.laf ustune laf yapiyor.. kendiside attigi msjlarda bende gelip sizden alicam dedi iphonelari. simdi gene cosmuss kendi kendine

kim coşmuş belli demek ki verecek cevabın yok ki bişey yazamıyorsun sonra da "ben onu kendi haline bıraktım" hesabı saçma sapan şeyler yazıyosun eski mesleğin getirdiği alışkanlık (bir gazetede haber muhabirliği yaptım 2 sene) mutlaka bir şeylerin doğrusunu ve yanlışını araştırırım

birincisi dstum ben ticaret yapmıyorum yani şu an üniversite öğrencisiyim zamanında yurtdışındayken aldığım bi kaç cihazı türkiye ye gelince ucuz fiyata (türkiye fiyatlarına göre) sattım ama bu işi adabıyla yaptım senin gibi milleti keklemedim

ayrıca sattığım ürünlerin de özelliklerini biliyordum mesela at&t kilitli bir iphone u factory unlocked diye satmaya kalkmadım

ayrıca ben gelip sizden alacağım demedim eğer bu fiyata factory unlocked (ki anlamını bilip bilmediğin konusunda emin değilim) satıyorsan ben bile geldiğimde sizden alırım dedim ama kendimi kurtaracağım diye mesajları nasıl çevireceğini şaşırmışsın

buyur bu da sana attığım PM

Amerikada Telefon alabiliceginiz yerler

edit: ss eklendi
     Amerikada Telefon alabiliceginiz yerler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 26 Mayıs 2010; 19:23:21 >

• Nasıl emin degilsin dostum bal gibi bilmiyor o kelimenin anlamını?Kekliyor bence de...
  • guzel kardesim kimseyi kekledigim yok. Ben turkiyeyede perakende mal gondermiyorum zaten. kimi nasil kekliyim almak isteyene buyur gel al diyorum.yada arkadasi varsa gelsin alsin baksin diyorum. turkiyeye toptan olursa mal gonderiyoruz sadece. ben factory unlocked nedir biliyorum merak etme sen.
    suan factory unlocked var elimizde. kendi unlocked yaptiklarimizda var.
    nyse guzel kardeslerim isteyen alir istemeyen almaz. burada zorla alin alin demiyorumki.
    muhabir kardesimde zoruna gidiyor biliyorum bestbuydan almis iphone ama kullanamiyor bile telefon olarak,cok zekisin ya sen 50 dolar fazlaymis fiyati bizimkilerin. aldinda ne oldu kullan ipod olarak.bekle cikar unlocked diye. sanki factory unlocked almis gibi laf ustune laf yapiyor sizin urunleriniz pahalli diye.

ben 0 ve unlocked iphone satiyorum fiyatlarda degisiyor durmadan. senin tabirine gore biz bestbuydan alip 50 dolar karla satiyoruz ya :D toptan da senin bestbuydan aldgin fiyatin cok altina satiyoruz o nasil oluyor bide anlatsan. zaten 3g 8GB hic bahsetmiyorum bestbuyda 500$ bizde 450$ biz bestbuydan 500 alip 50 dolar zararla satiyoruz.. valla mundar ettin konuyu.

• quote:

guzel kardesim kimseyi kekledigim yok. Ben turkiyeyede perakende mal gondermiyorum zaten. kimi nasil kekliyim almak isteyene buyur gel al diyorum.yada arkadasi varsa gelsin alsin baksin diyorum. turkiyeye toptan olursa mal gonderiyoruz sadece. ben factory unlocked nedir biliyorum merak etme sen.
    nyse guzel kardeslerim isteyen alir istemeyen almaz. burada zorla alin alin demiyorumki.
    muhabir kardesimde zoruna gidiyor biliyorum bestbuydan almis iphone ama kullanamiyor bile telefon olarak,cok zekisin ya sen 50 dolar fazlaymis fiyati bizimkilerin. aldinda ne oldu kullan ipod olarak.bekle cikar unlocked diye. sanki factory unlocked almis gibi laf ustune laf yapiyor sizin urunleriniz pahalli diye.

ben 0 ve unlocked iphone satiyorum fiyatlarda degisiyor durmadan. senin tabirine gore biz bestbuydan alip 50 dolar karla satiyoruz ya :D toptan da senin bestbuydan aldgin fiyatin cok altina satiyoruz o nasil oluyor bide anlatsan. zaten 3g 8GB hic bahsetmiyorum bestbuyda 500$ bizde 450$ biz bestbuydan 500 alip 50 dolar zararla satiyoruz.. valla mundar ettin konuyu.

arkadaşa benden çay gönderin

dstum birincisi yazdığın hiçbirşey birbirini tutmuyor.. ayrıca benim ipod olarak kullandığımı nerden çıkardın şu an 3.1.2 sürümünde ve gayet güzel çalışıyor istersen ondan da bi ekran görüntüsü eklerim farkettiysen orada "ne hikmetse 3g 8gb ı ucuza satıyorsunuz ama diğerleri 50 dolar daha pahalı" dedim yani bunu üstüne basa basa söylemene gerek yok zaten yazdım eğer factory unlocked değilse işin tüm esprisi cihazların 3.1.2 sürümünde at&t kilitli cihazlar olması ve sizin bunları unlock yapıp satmanızsa milleti kekliyorsunuz yani daha konuyu döndürüp döndürüp tartışmaya ne gerek var

şu an önümde doğu bank benzeri yerlerdeki çakal cep telefonu satıcılarından birini görüyorum sadece yani konuşacak başka bir şey kalmadı ben ne kadar şey söylesem sen yine saçma sapan bişey bulup yazmaya devam edeceksin

ayrıca burası paylaşım bölümü..
    madem birşey hakkında bilgi verdin bizde mantıklı olan ve mantıksız olan yanlarını tartışıyoruz "isteyen alır isteyen almaz" gibisinden kestirip atamazsın eğer sorgusuz sualsiz satış yapmak istiyorsan 2. el satış bölümüne konu açabilirsin burayı işgal etmene gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 26 Mayıs 2010; 23:56:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

quote:

guzel kardesim kimseyi kekledigim yok. Ben turkiyeyede perakende mal gondermiyorum zaten. kimi nasil kekliyim almak isteyene buyur gel al diyorum.yada arkadasi varsa gelsin alsin baksin diyorum. turkiyeye toptan olursa mal gonderiyoruz sadece. ben factory unlocked nedir biliyorum merak etme sen.

arkadaşa benden çay gönderin

dstum birincisi yazdığın hiçbirşey birbirini tutmuyor.. ayrıca benim ipod olarak kullandığımı nerden çıkardın şu an 3.1.2 sürümünde ve gayet güzel çalışıyor istersen ondan da bi ekran görüntüsü eklerim farkettiysen orada "ne hikmetse 3g 8gb ı ucuza satıyorsunuz ama diğerleri 50 dolar daha pahalı" dedim yani bunu üstüne basa basa söylemene gerek yok zaten yazdım eğer factory unlocked değilse işin tüm esprisi cihazların 3.1.2 sürümünde at&t kilitli cihazlar olması ve sizin bunları unlock yapıp satmanızsa milleti kekliyorsunuz yani daha konuyu döndürüp döndürüp tartışmaya ne gerek var

şu an önümde doğu bank benzeri yerlerdeki çakal cep telefonu satıcılarından birini görüyorum sadece yani konuşacak başka bir şey kalmadı ben ne kadar şey söylesem sen yine saçma sapan bişey bulup yazmaya devam edeceksin

ayrıca burası paylaşım bölümü..
    madem birşey hakkında bilgi verdin bizde mantıklı olan ve mantıksız olan yanlarını tartışıyoruz "isteyen alır isteyen almaz" gibisinden kestirip atamazsın eğer sorgusuz sualsiz satış yapmak istiyorsan 2. el satış bölümüne konu açabilirsin burayı işgal etmene gerek yok

hadi seni kirmiyorum senin dedigin gibi olsun

iphone factory unlocked degil kendimiz kiriyoruz

3G 8GB 440$

3GS 16GB 680$

3GS 32GB 780$
    fiyatlar hergun degisiyor.

Fashionality arkadasimiz size daha ucuza alicaginiz yerleri soyliyebilir.ondanda yardim alabilirsiniz
    isteyen arkadaslar benimle irtibata gecebilir bizim fiyatlarimiz yukarida yazili olanlar.

• Sizin ebay deki satici adiniz ve web sayfanizin adresini sorabilir miyim?

Ayrica NY adresinizi alabilirsem cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knightfall

Sizin ebay deki satici adiniz ve web sayfanizin adresini sorabilir miyim?

Ayrica NY adresinizi alabilirsem cok sevinirim.

suan aktif hesabimizin adi dworldshopcom ebayden almayin . ebayde fiyatlar daha fazla suan zaten cok fazla urun koymuyoruz ebay e. ebay telefon basina %10 kar istiyor.

telefon alicaksan sirketimize gelebilirsin. yada web sitesinden alabilirsin paypal fln tum odeme secenekleri var
    246 5th avenue 28th street 6 floor suit:600 adresde bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphop_time -- 27 Mayıs 2010; 17:45:42 >
  • Bırak yaa :D seninkide züüüürrtttt tesellisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 28 Mayıs 2010; 3:52:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DungeonKeeper

Bırak yaa :D seninkide züüüürrtttt tesellisi
    okadar msj yazdiniz ona ragmen bi dunya insan aradi mail atti geldi aldi.. gelenler mail atanlar sizin yazdiklarinizi okumuyormu anlamiyorum madem siz dogruyu soyluyorsunuz..yaa bi akilli sizsiniz koca dunyada.daha ucuza alabilen. ya benim anlamadigim amerikalilarda aptallar bestbuy varken bizden aliyorlar.ya bu adamlar bestbuy bilmiyor yada siz bu isi bilmiyorsunuzzz ki bilmiyoirsunuz zaten. uzaktan ata tuta laf etmek kolay. soyllee boyle soyle boylee.
    benim yaaptigim en buyuk hta size laf yetistirmek.zaten turkiyeden perakende telefon alicak insan sayisi bizim burada 1 gunde sattigimiza denk gelmicek.
    ben sadece size bi yol soyledim alirsin almazsin keyfin bilir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.