Şimdi Ara

Amerikada Telefon alabiliceginiz yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
3.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkeze selamlar. forumda cok fazla amerikadan telefon alimiyla ilgili yazi gordum.
    Biz Amerikada Toptan Ve perakende ceptelefonu bilgisayar ve benzeri elektronik urunler satiyoruz.Ozellikle Uygun fiyata Cep telefonu satislarimiz var.

Konu basligi iphone oldugu icin iphone tum modelleri mevcut yeni ve unlocktir Turkiyede istediginiz hatla kullanabilirsiniz. IPAD de var elimizde(suan burada apple storlarda bile kalmadi) Amacim amerikaya gelip telefon almak isteyen arkadaslara yardimci olmak. buralara gelip yabancilardan yuksek fiyatlara alip paraniza yazik etmeyin.
    bana mail yoluyla ulasabilirsiniz. ysn1453ysn@gmail.com

Eger bu yazin reklama giriyorsa ozur diliyorum. ozaman konuyu silerim

• iphone3gs 32 gb lığın fiyatı nedir acaba..ipad wifi vede en geniş hafızalısı ne kadar..
  • hocam 64 gb lik wifilinin fiyati nedir acaba.. yani bana ne kadara mal olur..ve ucret pesin olarak mi odeniyor yoksa kredi kartina taksit imkani var mi..
    bilgilendirirseniz sevinirim..
  • fiyat hakkında bildgilendirme yok mu ?
  • Fiyatlar hakkında bilgilendirme yaparsanız iyi olur
  • sitemizden urunlerin fiyatlarini alabilrisiniz.eger amerikadaysaniz sirketimize gelip gunluk fiyatlari ve urunleri inceleme imkanini bulabilrisiniz. gunluk fiyat dememdeki sebep toptan satis yapiyoruz ve piyasanin durumuna gore fiyatlar degisiyor.
    Sitemizin Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphop_time -- 16 Mayıs 2010; 23:53:22 >
  • suan stoklarimizda 3g 16 ve 32 gb bitmistir.

elimizde suan
    iphone
    3G 8GB 450$

3GS 16GB 680$

3GS 32GB 800$
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen hemen Türkiye deki fiyatlarla aynı.
    dolar yükseldi sonuçta
  • ewet malesef turkiyede dolar yukselmis.biz buraya gore cok uygun satiyoruz.turkiyede dolar yukselince skinti oluyor. ama genede dolarin yuksek olmasina ragmen daha uygun
  • eğer iphone lar factory unlocked değilse bestbuy daki fiyatlar daha uygun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fashionality

eğer iphone lar factory unlocked değilse bestbuy daki fiyatlar daha uygun..

bu sozu kullanan ikinci kisisin.best buydan nasil alinicagini bi aciklasan sirket olarak gitsek bizde bestbuydan alsak bosuna daha fazla para vermesek.daha ucuz demissin .kontratsiz olanlarmi daha ucuz.
    Her gun turkiyeden en az 10 20 kisi ariyor iphone orada 100 200 dolarmis bize sukadar bukadar gonderin diye :D
    bilmiyorlarki onlarin kontratli urun olduklarini.
    neyse canim kardesim bilmemek ayip degil zaten.
    urunler yeni,jailbreak ve unlocked dir, turkiyede istediginiz operatorle kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiphop_time

quote:

bu sozu kullanan ikinci kisisin.best buydan nasil alinicagini bi aciklasan sirket olarak gitsek bizde bestbuydan alsak bosuna daha fazla para vermesek.daha ucuz demissin .kontratsiz olanlarmi daha ucuz.
    Her gun turkiyeden en az 10 20 kisi ariyor iphone orada 100 200 dolarmis bize sukadar bukadar gonderin diye :D
    urunler yeni,jailbreak ve unlocked dir, turkiyede istediginiz operatorle kullanabilirsiniz.

ya küfrettireceksin illaki..

bestbuydan 3 tane iphone 3gs aldım 2 tanesi 16 lık bi tanesi 32 lik hatta 32 lik olanı en son gelmeye yakın aldığım için faturası da duruyor bulur taratırır koyarım foruma istersen.. bunların hiçbiri kontratlı değil..

gelmiş burda milleti keklemeye çalışıyorsunuz anasını satıyım bestbuy amerikanın her şehrinde neredeyse her köşe başında var.. giriyosun parayı veriyosun hiçbir belge göstermeden iphone u alıp çıkıyosun hani oradan türkiye ye satış yapsan anlayacağım da senin yaptığın resmen tereciye tere satmak..

bi de bilmemek ayıp değil edebiyatı çekmişsin yurtdışında en çok kazığı türk türke atar derler işte canlı örneği

al bu da KONTRATSIZ yani daha açık olarak hiç bi belge falan göstermeden (istersen amerikada kaçak yaşıyor ol) alabileceğin bestbuy da satılan iphone ların fiyat listesi

iPhone 3G 8 GB 499$ + tax (vergi) ile 550 dolar civarı
    iPhone 3Gs 16 GB 599$ + tax ile 650 dolar civarı
    iPhone 3Gs 32 GB 699$ + tax ile 750 dolar civarı

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 21 Mayıs 2010; 0:14:13 >

• quote:

quote:

quote:

ya küfrettireceksin illaki..

bestbuydan 3 tane iphone 3gs aldım 2 tanesi 16 lık bi tanesi 32 lik hatta 32 lik olanı en son gelmeye yakın aldığım için faturası da duruyor bulur taratırır koyarım foruma istersen.. bunların hiçbiri kontratlı değil..

gelmiş burda milleti keklemeye çalışıyorsunuz anasını satıyım bestbuy amerikanın her şehrinde neredeyse her köşe başında var.. giriyosun parayı veriyosun hiçbir belge göstermeden iphone u alıp çıkıyosun hani oradan türkiye ye satış yapsan anlayacağım da senin yaptığın resmen tereciye tere satmak..

bi de bilmemek ayıp değil edebiyatı çekmişsin yurtdışında en çok kazığı türk türke atar derler işte canlı örneği

al bu da KONTRATSIZ yani daha açık olarak hiç bi belge falan göstermeden (istersen amerikada kaçak yaşıyor ol) alabileceğin bestbuy da satılan iphone ların fiyat listesi

simdi kufur nasil edilir sana tarihcesinden baslayip ogreticem.
    kardesim
    1.bestbuy dan unlocked urunmu aliyorsun onu soyle.Biz unlocked satiyoruz.
    2.Tereciye tere satma lafini kendin yapiyorsun 10 yildir Bu piyasada urun satiyoruz Sen Cep telefonu nedir bilmez iken biz Toptan satisini yapiyorduk bi isin.
    3.Kimseyi keklemeye calistigim yok.Internet basinda oturuyorsunuz girip bakin fiyatlara.
    4.kendi kendini Rezil ediyon be arkadasim fiyat konusunda
    bestbuy fiyatlari

Bizim fiyatlarimiz
    Phone 3G 8 GB 450$ Tax dahil Ve unlocked
    iPhone 3Gs 16 GB 680$ Tax dahil Ve unlocked
    iPhone 3Gs 32 GB 800$ Tax dahil Ve unlocked

simdi fiyatlari karsilastir ve bekle senin urununu unlocked edilmesini belki cikar yakinda diye ve edepli adapli ol.yol yordam bilmeden yorum yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiphop_time -- 21 Mayıs 2010; 0:45:27 >

• Fashionality kardes gercekten yazdiklarin komik otesi.benim kimseyi kekledigim yok. isteyen alir istemeyen almaz.bukadar basit.Sen Bestbuydan al zorla gel bizden al demiyoruz.isine geliyosa is yaparsin.
    burada kimseyi kekliyormusum gibi bi durum yok. google.com gir arastir fiyatlari istedigin store dan al urununu.
  • ya ben sana derdimi anlatamadım ya sen kendini anlatmayı beceremiyosun

birincisi ben kendi aldığım yerinde haftalarca araştırmasını yaptığım cihazın fiyatlarını internette araştırmın bi etkisi yoktur heralde..

tax i ben kendi kafamdan çıkarmıyorum 16 lık 650 küsür 32 lik cihaz da 750 küsür dolara geldi bana bende ona göre 750 civarı yazdım bilmem nasıl anlatayım sana..

10 yıldır kime ne sattığın beni ilgilendirmez ben şu anda yaptığın olaydan bahsediyorum.. kaldıki şu an piyasada bozuk cihazları sıfır diye satan telefoncular da sorsan kaç yıldır iş yapıyodur.. bilmeyene her türlü satarsın bunda zor bişey yok..

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u_haluk

evet abd nin new york sehrindeyim.Turkiyeden Bircok arkadasim israrla 3gs sormakta belki sizden birseyler temin edebiliriz. oncelikle telefonlar unlocked mudur firmware version lari nedir? Yeriniz tam olarak nerededir? Tesekkurler

Sirketimiz Manhattanda adresi yaziyorum 246 28th street 5th avenue Manhattan NY 10001
    tum telefonlarimiz unlocked tir. iphonelar 3.1.3 firmware haric digerleri var.sonuc olarak jailbreak ve unlocked oldugu icin surum onemli degildir.

bak burada jailbreak ve unlock yapıyoruz demişsin yani factory unlocked falan demiyor ya senin unlocked cihaz anlayışında bi mantıksızlık var ya da ne söylemek istediğini sende bilmiyorsun

eğer cihazlar dediğin gibi (ki nerde dedin belli değil) farikadan unlocked cihazlarsa sözüm yok.. jailbreak ve unlocked diyosun ama fabrika çıkışı unlocked cihazsa bunu belirtmen gerekirdi ki bu tür bi tartışma çıkmasın..

ama eski sürümden alıp unlock yapılabilir cihaz diye üzerine 50 dolar kar koyup satıyorsan bu milleti keklemekten başka bişey değildir.. zaten bu tür bir durumda bu tür bi cihazı bilerek haziran ı beklemek yerine sürümü düşük diye 50 dolar veren adamın da aklından şüphe derim

ayrıca emin ol senin yazdıkların daha komik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 21 Mayıs 2010; 0:47:38 >

• quote:

ya ben sana derdimi anlatamadım ya sen kendini anlatmayı beceremiyosun

birincisi ben kendi aldığım yerinde haftalarca araştırmasını yaptığım cihazın fiyatlarını internette araştırmın bi etkisi yoktur heralde..

tax i ben kendi kafamdan çıkarmıyorum 16 lık 650 küsür 32 lik cihaz da 750 küsür dolara geldi bana bende ona göre 750 civarı yazdım bilmem nasıl anlatayım sana..

10 yıldır kime ne sattığın beni ilgilendirmez ben şu anda yaptığın olaydan bahsediyorum.. kaldıki şu an piyasada bozuk cihazları sıfır diye satan telefoncular da sorsan kaç yıldır iş yapıyodur.. bilmeyene her türlü satarsın bunda zor bişey yok..

quote:

quote:

evet abd nin new york sehrindeyim.Turkiyeden Bircok arkadasim israrla 3gs sormakta belki sizden birseyler temin edebiliriz. oncelikle telefonlar unlocked mudur firmware version lari nedir? Yeriniz tam olarak nerededir? Tesekkurler

Sirketimiz Manhattanda adresi yaziyorum 246 28th street 5th avenue Manhattan NY 10001
    tum telefonlarimiz unlocked tir. iphonelar 3.1.3 firmware haric digerleri var.sonuc olarak jailbreak ve unlocked oldugu icin surum onemli degildir.

bak burada jailbreak ve unlock yapıyoruz demişsin yani factory unlocked falan demiyor ya senin unlocked cihaz anlayışında bi mantıksızlık var ya da ne söylemek istediğini sende bilmiyorsun

eğer cihazlar dediğin (ki nerde dedin belli değil) farikadan unlocked cihazlarsa sözüm yok.. jailbreak ve unlocked diyosun ama fabrika çıkışı unlocked cihazsa bunu belirtmen gerekirdi ki bu tür bi tartışma çıkmasın..

ama eski sürümden alıp unlock yapılabilir cihaz diye üzerine 500 dolar kar koyup satıyorsan bu milleti keklemekten başka bişey değildir.. zaten bu tür bir durumda bu tür bi cihazı bilerek haziran ı beklemek yerine sürümü düşük diye 50 dolar veren adamın da aklından şüphe derim

simdi eski surumden alip demissin arkadasim eski surumler nereden aliniyor 0 ve eski surum bana onu bi anlatsan. iphone eski surumu ve 0 cihazi suan nereden alabiliyorsun.bunu apple dan baska satan yermi var.eski surum dedigin 3.1.2 surumlu bi cihazi apple daha ucuzami satiyor sen bunumu soylemek istiyorsun.
    Vallahi bu isi ya sen iyi biliyorsun yada ben hic bilmiyorum.
    500 dolar kar koyup satiyorsun demissin arkadasim. 3g 8 biz bedavaya aliyoruz zaten .3gs 16 ve 32gb 100 dolara aliyoruz bunumu soyluyorsun simdi. yaboylede sallamak olmazki.
    bu isin amerikada nasil yapildigindan zerre miktar haberin yok.bende seni karsima muhattap almisim.
    burada bi tanidigin varsa gelsin sirkete gorsun urunleri.

Neyse canim kardesim sen bu isi daha iyi biliyorsun 500 dolar karla urun satabiliyorsan gel ben sana dukkan aciyim hemen %50 kazancini bana ver yeter.

Bu arada urunler factory unlocked tir.insanlar jailbreak in guzelliklerinden faydalansinlar diy jailbreak yapip veriyoruz.
    Birtek iphone satmiyorz Her marka mode telefon var suan stoklarimizda 886 degisik marka ve model urunumuzcar sadece cep telefonu olarak.hepsi unlocked.turkiyede istedigin gibi kullan.

hadi seni kendi haline biraktim.bosuna is bilmiyenle tartismaya gerek yok.bi akilli sensin bu alemde zaten.buradaki turkler bestbuy bilmiyor ona ragmen gelip bizden aliyor zatenbi sen biliyorsun bestbuy i. bu arada dikkat et refurbished almis olma.Simdi baktim bahsettigin fiyata Refurbished var 699 dolar.
    bestbuy

• quote:

quote:

ya ben sana derdimi anlatamadım ya sen kendini anlatmayı beceremiyosun

quote:

quote:

eğer cihazlar dediğin (ki nerde dedin belli değil) farikadan unlocked cihazlarsa sözüm yok.. jailbreak ve unlocked diyosun ama fabrika çıkışı unlocked cihazsa bunu belirtmen gerekirdi ki bu tür bi tartışma çıkmasın..

ama eski sürümden alıp unlock yapılabilir cihaz diye üzerine 500 dolar kar koyup satıyorsan bu milleti keklemekten başka bişey değildir.. zaten bu tür bir durumda bu tür bi cihazı bilerek haziran ı beklemek yerine sürümü düşük diye 50 dolar veren adamın da aklından şüphe derim

simdi eski surumden alip demissin arkadasim eski surumler nereden aliniyor 0 ve eski surum bana onu bi anlatsan. iphone eski surumu ve 0 cihazi suan nereden alabiliyorsun.bunu apple dan baska satan yermi var.eski surum dedigin 3.1.2 surumlu bi cihazi apple daha ucuzami satiyor sen bunumu soylemek istiyorsun.
    Vallahi bu isi ya sen iyi biliyorsun yada ben hic bilmiyorum.
    500 dolar kar koyup satiyorsun demissin arkadasim. 3g 8 biz bedavaya aliyoruz zaten .3gs 16 ve 32gb 100 dolara aliyoruz bunumu soyluyorsun simdi. yaboylede sallamak olmazki.
    bu isin amerikada nasil yapildigindan zerre miktar haberin yok.bende seni karsima muhattap almisim.
    burada bi tanidigin varsa gelsin sirkete gorsun urunleri.

Neyse canim kardesim sen bu isi daha iyi biliyorsun 500 dolar karla urun satabiliyorsan gel ben sana dukkan aciyim hemen %50 kazancini bana ver yeter.

Bu arada urunler factory unlocked tir.insanlar jailbreak in guzelliklerinden faydalansinlar diy jailbreak yapip veriyoruz.
    Birtek iphone satmiyorz Her marka mode telefon var suan stoklarimizda 886 degisik marka ve model urunumuzcar sadece cep telefonu olarak.hepsi unlocked.turkiyede istedigin gibi kullan.

hadi seni kendi haline biraktim.bosuna is bilmiyenle tartismaya gerek yok.bi akilli sensin bu alemde zaten.buradaki turkler bestbuy bilmiyor ona ragmen gelip bizden aliyor zatenbi sen biliyorsun bestbuy i. bu arada dikkat et refurbished almis olma.Simdi baktim bahsettigin fiyata Refurbished var 699 dolar.
    bestbuy

birincisi 10 dk önce düzeltmiş olduğum halde muhtemelen sayfayı bile yenilemeden 50 dolar yerine yanlışlıkla 500 dolar yazdığım mesajdan bi şeyler yazmışsın..

ayrıca en sonunda FACTORY UNLOCKED yazmayı becermişsin.. bravo

kaç saatir sana cihazlar factory unlocked mı eğer factory unlocked sa fiyatlar iyi ama değilse milleti kekliyosun yazdım (neredeyse içinde senin mesajların olan üç konuya) ama hala bana sen bişey bilmiyosun yok cihazın refurbish falan demişsin.. boş yere tartışma çıkarıyosun..

dstum ben de en az senin kadar biliyorum iphone ların amerikada satış işini..

her yıl belirli bir süremi amerikada geçiriyorum ki oradaki satış politikası hakkında sürekli alışveriş yaptığım için (hem alış hem de sonrasında türkiye ye satış anlamında) gerçekten iyi bilgim var

refurbished bi cihazı heryerde bayisi olan koskoca mağazanın refurbished diye belirtmeden satması gibi bi durum söz konusu bile olmaz.. ayrıca refurbished cihazları senden iyi biliyorum merak etme

bu arada koyduğun link kırık

edit: yine imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 21 Mayıs 2010; 1:29:31 >

• guzel kardesim sen yilin belli gunleri gelip buradan mal alip TR ye satiyorsun.biz yilin hergunuturkiyedeki telefonculara buradan urun gonderiyoruz.

699 dolar refurbished tax dahil degil. alirkende sana soylemezler. refurbished ile 0 fiyati ayni zaten.
    goruntu olarak bi fark olmaz. kutu olarak bi fark olmaz. anlamazsin yani. link vermistik ust tarafta dur bidaha yaziyim

http://www.bestbuy.com/site/Apple%26%23174;+-+iPhone+3GS+with+32GB+Memory+(Refurbished/Refreshed)+-+White+(AT%26T)/9443177.p?id=1218105182797&skuId=9443177&contract_desc=

• quote:

guzel kardesim sen yilin belli gunleri gelip buradan mal alip TR ye satiyorsun.biz yilin hergunuturkiyedeki telefonculara buradan urun gonderiyoruz.

699 dolar refurbished tax dahil degil. alirkende sana soylemezler. refurbished ile 0 fiyati ayni zaten.
    goruntu olarak bi fark olmaz. kutu olarak bi fark olmaz. anlamazsin yani. link vermistik ust tarafta dur bidaha yaziyim

http://www.bestbuy.com/site/Apple%26%23174;+-+iPhone+3GS+with+32GB+Memory+(Refurbished/Refreshed)+-+White+(AT%26T)/9443177.p?id=1218105182797&skuId=9443177&contract_desc=

link hala kırık gösteriyor ama neyse boş yere tartışmaya gerek yok

edit saat 13:00
    sabah sabah yeni aklıma geldi.. cihaz refurbished dahi olsa bestbuy da web üzerinden kontratsız satış zaten yok sen kime hangi linki yutturmaya çalışıyosun.. kesin fake o yolladığın link zaten son attığın pm de şüpheli.. ipad için de arkadaşı arayacağım bu gün bakalım bestbuy da satışları başlamış mı.. büyük ihtimal ipad olayında sallamasyondan ibaret

bu arada refurbished alırken mutlaka söylüyorlar o tür bi detayı söylememe gibi bi lüksleri yok zaten refurbished cihazın refurbished olduğunu söylemeden satmak gibi bi uygulamaya gitmeleri oradaki ticaret kanunlarına göre imkansız (şirketin intiharı gibi bişey olur..)

cihazlar factory unlocked ise güzel fiyatta ama dediğim gibi sonradan jb ile unlocked yapılmışsa kazık..

bu factory unlocked olayını baştan söyleseydin bu tür bi tartışma hiç çıkmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 21 Mayıs 2010; 13:02:56 >

• :D sana demistim en uygun fiyat bizde diye :D
    mesela simdi ipad bizde 16gb wifi 680$ bestbuyda daha uygun fiyata var. git al bestbuydan:) bakalim paran olsada alabiliyormusun.cunki ipad ne apple da ne baska bi yerde yok.
    iki haftadir astronomik miktarda ipad sattik
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.