Şimdi Ara

Amerikadan att sim kilitli iphone 5 almak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak Ny da bir arkadaşım var onun bana oradan sim kilitli 399 dolara att ip5 almasını istiyorum fakat bu unlock işlerini falan tam anlamadım bana ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim bide bu imei numarası nedir ve iphoneu aldıktan sonra nasıl ogrenebilirm ? Son olarak bu iphonu unlock yaptıktan sonra güncelleme yapmakta bir sorun olur mu ? Ve bu unlocklu iphonu pasaport kaydı yaptırmam gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyKenDuu16 -- 27 Ocak 2013; 23:34:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AyKenDuu16

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak Ny da bir arkadaşım var onun bana oradan sim kilitli 399 dolara att ip5 almasını istiyorum fakat bu unlock işlerini falan tam anlamadım bana ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim bide bu imei numarası nedir ve iphoneu aldıktan sonra nasıl ogrenebilirm ? Son olarak bu iphonu unlock yaptıktan sonra güncelleme yapmakta bir sorun olur mu ? Ve bu unlocklu iphonu pasaport kaydı yaptırmam gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler.

399$'a simkilitli iphone olsa olsa 64gb iphone 5 olur. O da kontratlı olur. Aldıktan sonra aylık 60-70$ ödemesi var. Açıkcası hayal kurma.
    Pasaport kayıt yaptırmadan zaten kullanamazsın. Bu bilinen birşey.

Sen paşa paşa Apple Storedan 650$+kdvye iphone 5 16gblık aldır. Fazla hayal de kurma

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

Orijinalden alıntı: AyKenDuu16

Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak Ny da bir arkadaşım var onun bana oradan sim kilitli 399 dolara att ip5 almasını istiyorum fakat bu unlock işlerini falan tam anlamadım bana ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız sevinirim bide bu imei numarası nedir ve iphoneu aldıktan sonra nasıl ogrenebilirm ? Son olarak bu iphonu unlock yaptıktan sonra güncelleme yapmakta bir sorun olur mu ? Ve bu unlocklu iphonu pasaport kaydı yaptırmam gerekir mi ? Şimdiden teşekkürler.

399$'a simkilitli iphone olsa olsa 64gb iphone 5 olur. O da kontratlı olur. Aldıktan sonra aylık 60-70$ ödemesi var. Açıkcası hayal kurma.
    Pasaport kayıt yaptırmadan zaten kullanamazsın. Bu bilinen birşey.

Sen paşa paşa Apple Storedan 650$+kdvye iphone 5 16gblık aldır. Fazla hayal de kurma

Tamam sağolun ben konuyu hiç anlamamışım şimdi anladım . En iyisi sizin dediğinizi uygulayayım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.