Şimdi Ara

Amerikadan AVR, Projeksyon ve benzeri urunler getirilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar,

Amerikadan agir zor getirtilebilecek AVR,ses sistemi ve projeksyon benzeri urunler getirebilirim.

Mesela turkiyede 3900 TL ye satilan Onkyo tx-nr828 gibi bir cihaza 2000 tl gibi sahip olmaniz mumkun. Bu urunu ornek vermemin nedeni kendim de onkyonun anfisini kullandigim icin ve fiyat performans acisindan gercekten iyi bir urun oldugunu dusundugumden.

Tabiki her urunde bu kadar buyuk farklar cikmayabilir ama ozellikle istediginiz bir cihaz varsa link atin ve buradaki fiyatlarla karsilastiralim.

Tabi bir tek seyi unutmamak lazim Amerikadan alinan Avr icin 110 volt bir trafo kullanmaniz gerekecektir.

Teslimat 29-30 kasim gibi Istanbul ici elden teslim seklinde yapilabilir.

Her turlu sorunuz icin pm atabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtj -- 28 Ekim 2014; 16:27:53 >

• meraba ben farkli bisey iateswm getirirmisin fiyatı 300 $ olan yaklasik13-15 kg olan cocuk oto Koltuğu istesem getirebilirmisin .eger getirebilirsen bana maliyeti ne olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba telefon getirme yapabiliyor musun ?
  • Mesajlar pm ile cevaplanmistir...
  • Gelen mesajlara gore bir konuyu eklemek acikliga kavusturmak ihtiyaci hissettim.

Birincisi vergi meselesi. Amazon ve ebaydeki cogu saticidan alim yaparken saticinin ve alicinin yasadigi eyalete gore satisin son asamasinda vergi eklenir. Bu urunun cinsi eyalete vs gore degisir.

Fiyatlarin ustune vergi eklendigi soyledigimde bazi arkadaslar bunu yanlis anliyorlar maalesef.

Ikinci bir konu ise urun secimi. Ben evet her urunu getirebilirim ama usa fiyati ile cok fazla fiyat farki bulunmayan ya da bulunsa bile asiri agir asiri buyuk ama agirligi ve hacmi oraninda pahali olmayan urunleri talep edildigi durumda agirlik ve hacimi dikkate alarak bir fiyatlama yapmak durumundayim.

Almak istediginiz urunler icin mesaj atip istediginizi sorabilirsiniz.

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.