Şimdi Ara

Amerikadan her urun getirilir!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 Nisan tarihinde Amerikadan donmus olacagim. Eger Amerikadan getirtmek istediginiz urunler var ise benimle iletisime gecebilirsiniz.

Urun getirtmeyi iki sekilde gerceklestirebiliriz. Birincisi urunu siz soylersiniz biz temin ederiz odemesini Istanbul Avrupa Yakasinda elden teslim ederken alabiliriz.

4 ay once bu sekilde urun getirdigimiz 6-7 arkadasimiza referanslarimdan ulasabilirsiniz. Urun hakkinda nasil konusulmussa size o sekilde teslim edilecektir.( Kapali kutu acik kutu vs)

Bu sekilde alisveris yapmak isteyen arkadaslarimiz bana mesaj atarsa urune gore fiyat verilecektir.

Diger alternatif urunu siz amazon, ebay veya benzeri istediginiz herhangi bir siteden size verecegimiz adrese kargolatabilirsiniz. Alisverisi ve odemeyi siz yaparsiniz biz sadece urunu size teslim ederiz. Bu tip bir alisveris icin de 20$ baslayarak urun boyut ve agirliga gore size netbir fiyat iletebiliriz.

Her sorunuz ile ilgili mesaj atabilirsiniz. Yuzlerce referansim yok ama alisveris yaptigim arkadaslarda hicbiri mahcup olmadi siz de olmazsiniz.

Ilginize tesekkurler...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Canon 60d sadece body. Fiyat alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nikon d7000 fiyatlari nasil hocam 18 105 kit olarak almayi dusunuyorum eger iyi bi fiyat verirseniz 20 . kadar bekleyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim kardeşim ürünü tertemiz bir şekilde aldım.Alış veriş yapacak arakadaşlar varsa gözü kapalı güvenebilirler.Ayrıca çok sabırlı biri çok zorladım ama kızdıramadım
  • Fiyatlari bilsek beklerizde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngiltereden ürün getirilir
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.