Şimdi Ara

Amerikadan iphone 5 getirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelıkle bır telefon ıhtıyacım vardı evdekılere iphone 5 gösterip duruyordum alacakları yoktu ama ınsan beklıyo ıste her neyse derken Babamın kuzenın bu cuma amerıkaya gideceğini duydum hemen araştırdım ve iphone 5 16gb 200$ oludugunu gordum hemen amerıkaya gıdecek olan amcaya haber ettık sadece amerika içi 200$ mış türkiyeden alcaklara 750$ dolar buluyo felan fılan dedıler.bilgi verirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Batarya Records

Merhabalar öncelıkle bır telefon ıhtıyacım vardı evdekılere iphone 5 gösterip duruyordum alacakları yoktu ama ınsan beklıyo ıste her neyse derken Babamın kuzenın bu cuma amerıkaya gideceğini duydum hemen araştırdım ve iphone 5 16gb 200$ oludugunu gordum hemen amerıkaya gıdecek olan amcaya haber ettık sadece amerika içi 200$ mış türkiyeden alcaklara 750$ dolar buluyo felan fılan dedıler.bilgi verirmisiniz

Amerika kullanacaksan oranın hattını alacaksan on ödemeli uygun fiyata alirsin

Nasıl bir ara iPhone 3GS 1 TL DEDİLER

ama simfree cihaz alıp baska ülkeye goturceksen fiyat 649 700 dolar vs olması cok normal zaten

Apple com Dan bak fiyat yazıyor operetorsuz olanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 dolar
  • anladım hemen hemen 1300 felan olur yani :D yine turkıyedekı fıyatından uygun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batarya Records

anladım hemen hemen 1300 felan olur yani :D yine turkıyedekı fıyatından uygun :D

Evet uygun, ancak 115 lira vergi ve kayıt ettirecek pasaport gerekli kullanmak için.. Bu pasaport 1 ay içerisinde TR'ye giriş yapmış ve 2 yıl içerisinde başka cihaz kayıt ettirilmemiş olması lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.