Merhabalar öncelıkle bır telefon ıhtıyacım vardı evdekılere iphone 5 gösterip duruyordum alacakları yoktu ama ınsan beklıyo ıste her neyse derken Babamın kuzenın bu cuma amerıkaya gideceğini duydum hemen araştırdım ve iphone 5 16gb 200$ oludugunu gordum hemen amerıkaya gıdecek olan amcaya haber ettık sadece amerika içi 200$ mış türkiyeden alcaklara 750$ dolar buluyo felan fılan dedıler.bilgi verirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Batarya Records
Merhabalar öncelıkle bır telefon ıhtıyacım vardı evdekılere iphone 5 gösterip duruyordum alacakları yoktu ama ınsan beklıyo ıste her neyse derken Babamın kuzenın bu cuma amerıkaya gideceğini duydum hemen araştırdım ve iphone 5 16gb 200$ oludugunu gordum hemen amerıkaya gıdecek olan amcaya haber ettık sadece amerika içi 200$ mış türkiyeden alcaklara 750$ dolar buluyo felan fılan dedıler.bilgi verirmisiniz
Amerika kullanacaksan oranın hattını alacaksan on ödemeli uygun fiyata alirsin
Nasıl bir ara iPhone 3GS 1 TL DEDİLER
ama simfree cihaz alıp baska ülkeye goturceksen fiyat 649 700 dolar vs olması cok normal zaten
Apple com Dan bak fiyat yazıyor operetorsuz olanlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
700 dolar
anladım hemen hemen 1300 felan olur yani :D yine turkıyedekı fıyatından uygun :D
quote:
Orijinalden alıntı: Batarya Records
anladım hemen hemen 1300 felan olur yani :D yine turkıyedekı fıyatından uygun :D
Evet uygun, ancak 115 lira vergi ve kayıt ettirecek pasaport gerekli kullanmak için.. Bu pasaport 1 ay içerisinde TR'ye giriş yapmış ve 2 yıl içerisinde başka cihaz kayıt ettirilmemiş olması lazım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme