Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler hızlı yorumunuz için sorun çıkmayacağına emin oldum ama gümrük olayını bilemedim
    Eğer almadıysa tr den alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panama

Çok teşekkürler hızlı yorumunuz için sorun çıkmayacağına emin oldum ama gümrük olayını bilemedim
    Eğer almadıysa tr den alırım

4+1'de sorun çıkmaz, 1 tanesi de üstünde olursa
    ama 8 telefon çok fazla. kesin sıkıntı çıkar.
    bence aldırabilirsiniz pasaport bulma şansınız varsa.
  • Pasaport bende var ,Eylül sonu yurtdışına çıktım 2 ay olduğu için sorun yok sanırım

Bakalım sabah ola hayır ola arkadaş ile irtibata geçeriz tekrar , aradaki fark az değil ama garanti ve gümrük kafamı karıştırdı yardımınız için çok teşekkürler bir sorum olursa yine vaktinizi alırım
    Iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: panama

Pasaport bende var ,Eylül sonu yurtdışına çıktım 2 ay olduğu için sorun yok sanırım

Bakalım sabah ola hayır ola arkadaş ile irtibata geçeriz tekrar , aradaki fark az değil ama garanti ve gümrük kafamı karıştırdı yardımınız için çok teşekkürler bir sorum olursa yine vaktinizi alırım
    Iyi geceler

sizede iyi geceler
  • Arkadaşlar yurt dışından getirtilen İphone un 60 günlük kayıt süreci içine sim takınca mı başlıyor ? Yani getiren kişinin pasaportuna kaydettirmesi gerekmiyor değil mi ? Onun ülkeye getirmesi yeterli sanırım. Ben alıp sim kartımı taktıktan sonra 60 gün içerisinde pasaporta kayıt yaptırmam lazım değil mi ? Eğer getiren kişi kaydettirecekse onun hakkı dolmuş çünkü. Ya da ben tamamen yanlış anladım olayı.
  • Amerika'dan getiren olsada bizde alsak
  • Arkadaşlar stok geldi mi Amerika'ya? New York'ta hala bulunamiyor sanırım iphone? Şuna bak koca ülkede telefon yok. Ben appstore'dan baktım. New York posta koduyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hwy2hell

Arkadaşlar yurt dışından getirtilen İphone un 60 günlük kayıt süreci içine sim takınca mı başlıyor ? Yani getiren kişinin pasaportuna kaydettirmesi gerekmiyor değil mi ? Onun ülkeye getirmesi yeterli sanırım. Ben alıp sim kartımı taktıktan sonra 60 gün içerisinde pasaporta kayıt yaptırmam lazım değil mi ? Eğer getiren kişi kaydettirecekse onun hakkı dolmuş çünkü. Ya da ben tamamen yanlış anladım olayı.

Aynen öyle, kaydettirmeden Simi takıp kullanabilirsin ama taktığın anda kaydettirmek için 60 günün var, yoksa hat gider kaydettirince tekrar açılır.
    Onun pasaportu doluysa başka pasaport bulman gerekir kayıt için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 4 Kasım 2014; 22:37:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Arkadaşlar stok geldi mi Amerika'ya? New York'ta hala bulunamiyor sanırım iphone? Şuna bak koca ülkede telefon yok. Ben appstore'dan baktım. New York posta koduyla.

Pick-up ile göremesende sıraya girerek alabiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Arkadaşlar stok geldi mi Amerika'ya? New York'ta hala bulunamiyor sanırım iphone? Şuna bak koca ülkede telefon yok. Ben appstore'dan baktım. New York posta koduyla.

64 gb var mı hocam stoklarda? Ne kadar beklemek gerekiyor sırada tahminen?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

64 gb var mı hocam stoklarda? Ne kadar beklemek gerekiyor sırada tahminen?

Hepsi var genelde, zaten siz sıraya girdiğiniz zaman yanına bir eleman gelip ne istediğini soruyor ve elindeki cihazla stok kontrolü yapıp size istediğiniz teli ayırıp bir kart veriyor sıranız geldiğinde telinizi alıyorsunuz. O an var olup olmadığını ya da elinde hangi cihaz olduğunu görebilirsiniz.
    Fifth ave. de korkunç sıra vardı beklemedim, Grand Central'da yaklaşık 1 saat bekledim aldım, Paramus (NJ) ise en fazla 20 kişi vardı iki gidişimde de yarım saat sürmez orda da.
    Gerçi ben daha önce pick-up ile almıştım Paramus'tan ama daha sonra 1 adet daha almak için dolaştım o da dediğim gibi en makulu Grand Central idi.
    NJ tarafına geçebilirseniz (16GB) 695 dolar, NY ise 706 dolar aklınızda olsun

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Pasaport hazır da işte ülkeye gelme aşamasında sıkıntı olur mu diye merak etmiştim. Buraya getirmesi yeterli benim anladığım kadarıyla. Ben de burada başka bir pasaporta kaydettireceğim. Teşekkürler.
  • duduco kullanıcısına yanıt
    Hocam degerli bilgiler için teşekkür ederim

• quote:

Hocam degerli bilgiler için teşekkür ederim

• Beyler Usa'dan alınan cihazların burada garantisi yok denmiş ilk sayfada. Ancak telefon düştü cam kırıldı diyelim. Ekran parasını verip yeni telefon alma gibi bir olay var mı acaba burada da? Sanırım yurt dışında öyle bir durum varmış.
  • ABD den getirecek varsa siparis verebilir myiz acaba yada fazla getiren varsa talip olabilirim 16gb siyah bir 6ya :) pasaport bana ait olabilir :)) Ankarada ikamet ediyorum paraya cevirmek isteyen yada cuzi bir karla satmak isteyen forum arkadasima selam olsn :) pm beklerim saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerdemir

Arkadaşlar ABD'deki contract free meselesi ile ilgili güncel bilgi:

dün unlocked bir telefon almak üzere ABD'deki bir Apple store'a gittim. Gitmişken satış görevlisi elemanla konuştum unlocked neden yok falan diye. Aslında unlocked var, ama bunu sim kartlı setler halinde satıyoruz dedi eleman. Yani aslında unlocked olan sadece T-mobile hat ile gelen telefonlar değil, At&t, verizon veya sprint ile alınan telefonlar da "eğer TAM FİYAT ÖDEDİYSENİZ" yani Iphon 6 için 649, Iphone 6plus için 749 dolar ödediyseniz telefonunuz unlocked olarak geliyor ve istediğiniz sim kartla kullanabiliyorsunuz dedi. Bu opsiyon Apple Internet Store'da yok bildiğim kadarıyla. Internetten alışveriş yapmak istediğinizde sadece T-mobile seçeneği çıkıyor çünkü. Bu da unlocked almak isteyen arkadaşların çeşitli mağazalar yerine Apple mağazalarından şaşmamaları gerektiğini gösteriyor bir bakıma. Tavsiyem budur en azından.

Ben t-mobile ile olanı tercih ettim. Çünkü kullandığım hat t-mobile idi. İçindeki nano sim karta telefon hattımı aktarıp kullanmaya başladım.

Full price verdikten sonra aldığın yer farketmiyor.
    Apple store'daki full price'da unlocked.

• amerikadan getirilen iphone 6 da türkiye garantisi yok değil mi birde ipadin garantisi kaç yıl teşekkürler
  • amerika'dan almak isteyenler önceden alacakları yer hakkında stok bilgisine ulaşmalıdır. bunun için de şu siteyi ziyaret edip harita'yı açıp kontrol edebilirsiniz:http://istocknow.com

apple store'dan alınan t-mobile iphone'lar unlocked cihazdır. türkiye'de sorunsuz kullanabilirsiniz.

ancak iphone 6 ve 6+ talebi henüz bitmiş değil. sanırım christmas'tan sonra stoklar normal seviyeye gelmiş olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeday

amerikadan getirilen iphone 6 da türkiye garantisi yok değil mi birde ipadin garantisi kaç yıl teşekkürler

Yok
    Türkiye'de 2 yıl.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.