Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,

Tmobile kartı çıktı mı telefonun kutusundan.
    Tam bilmiyorum konuyu ama, kart çıkıyor, Tmobile'ı arayıp açtırman gerekiyormuş diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki Amerika'dan getirtmek şu anda mantıklı mı? pasaport kaydı vs, galiba 500 civarı avantaj oluyor, Sorun çıkma ihtimalinden çekiniyorum biraz da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 23 Ekim 2014; 20:08:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdierdi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Hiç bahsetmedi kardeşim ama sorarım. Konuda da alanlar vardı geçmiş sayfalarda bir sorunla karşılaşanı görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Peki Amerika'dan getirtmek şu anda mantıklı mı? pasaport kaydı vs, galiba 500 civarı avantaj oluyor, Sorun çıkma ihtimalinden çekiniyorum biraz da.

Valla sıkı apple sever olsamda kimse güç tuşu, home tuşu veya bilimum hareketli şeylerin sorunlarını inkar edemez.
    1,5 yıl sonra (genelde sorun çıkaran zaman) menü tuşunda sorun çıksa düşünmeniz gereken şu,
    telefonu alalı neredeyse 2 yıla yaklaşmıştır ve türkyeden aldıysanız telefonunuz sıfırı ile değişir.
    yine neredeyse 2 yıla yaklaşmıştır ve amerikaya gidemediği için türkiyede saçmaspan biryerde tamir olur. Satarkende sıfırını satmak var tamire gitmiş telefonu satmak var.
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Evet öyle bir ihtimal var, yalnız şu Home tuşu vs. Gibi birçok işlemi yapan ekranda sanal tuş var, ipad de sürekli onu kullanıyorum. Bu problem çıkma ihtimalini en aza indiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 23 Ekim 2014; 20:52:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Iphone 6 - 64 gb olan versiyonda 700 tl fark oluyor.

• Arkadaşlar bir tanıdığım Pazartesi günü (27.10.2014) A.B.D'ye gidecek. Kendisine iphone 6 plus gold 16/64/128 gb aldırmayı düşünüyorum.

Bu konuyla ilgili size soracağım sorular;

1- Vergisi, kesintisi, ıvırı zıvırı her şey dahil ne kadar tutar?
    2- Burada hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanmam için hangi tür telefon almam gerekiyor?
    3- Gidecek kişi de ilk kez gittiği için çok bilgi sahibi değil. Telefonu pazardan armut alıp gelir gibi alıp gelecek mi, yoksa ABD'de, Türkiye'de ya da havaalanında herhangi bir işlem yaptıracak mı?

Cevaplarınız için çok teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Evet öyle bir ihtimal var, yalnız şu Home tuşu vs. Gibi birçok işlemi yapan ekranda sanal tuş var, ipad de sürekli onu kullanıyorum. Bu problem çıkma ihtimalini en aza indiriyor.

bende asistive kullanıyorum, çok işime yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: quduz_qunduz

Arkadaşlar bir tanıdığım Pazartesi günü (27.10.2014) A.B.D'ye gidecek. Kendisine iphone 6 plus gold 16/64/128 gb aldırmayı düşünüyorum.

Bu konuyla ilgili size soracağım sorular;

1- Vergisi, kesintisi, ıvırı zıvırı her şey dahil ne kadar tutar?
    2- Burada hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanmam için hangi tür telefon almam gerekiyor?
    3- Gidecek kişi de ilk kez gittiği için çok bilgi sahibi değil. Telefonu pazardan armut alıp gelir gibi alıp gelecek mi, yoksa ABD'de, Türkiye'de ya da havaalanında herhangi bir işlem yaptıracak mı?

Cevaplarınız için çok teşekkürler...

Valla vergi falan Değişiyor eyaletten eyalete. Ama 2000 liradan az tutar. 64aldır 128 gereksiz.
    İstanbul'a geldiğinde faturayı gösterip geçecek ağır bir işlem yok.

• Dün arkadaşım -ki kendisi Amerikalı- New York ta 3 mağaza gezdi, 1 tane dahi her kapasite ve renk dahil Iphone 6 - 6 Plus , 1 tek cihaz dahi olmadığını söyledi...

Ne biçim iştir anlamak mümkün değil. New York gibi yerde iphone yok, manyaklığa gel.
  • Hocam şimdi 1400 lira nakitim var amerika'dan sipariş etsem gelir mi? yoksa Türkiye'den 5s mi alayım kafam karıştı.
  • Ben de gezmeye çıkmadan pick-up ile 3 adet aldım. Gezerken 1 adet daha alnayı düşünüyorum ama çok da şart değil..
    N.Y. Garden State Paramus ...

• arkadaşlar 1 ay içinde amerikadan tanıdıgım gelecek iphone 6 getirecek bana.ben internetten ıphone 6 yı alcam, gönderim yeri olarakta onun adresine göndertecegim telefonu.Apple ın amerika sitesinden telefonu alacagım siteye baktıgımda 699 dolar diyor.ancak forumu okudugumda eyalet vergilerinden bahsedilmiş.tanıgıım new jersey de yasıyor telefon o adrese gönderilecek. buraya getirdiğindede pasaporta kayıt ettirecegız. apple ın kendi sitesi dısında baska bir yerden alabilirmiyim telefonu yardıma ihtiyacım var acill....toplam kaç liraya ya da dolarra çıkar bana ? eyalet vergisi filan hepsi içinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtunc

arkadaşlar 1 ay içinde amerikadan tanıdıgım gelecek iphone 6 getirecek bana.ben internetten ıphone 6 yı alcam, gönderim yeri olarakta onun adresine göndertecegim telefonu.Apple ın amerika sitesinden telefonu alacagım siteye baktıgımda 699 dolar diyor.ancak forumu okudugumda eyalet vergilerinden bahsedilmiş.tanıgıım new jersey de yasıyor telefon o adrese gönderilecek. buraya getirdiğindede pasaporta kayıt ettirecegız. apple ın kendi sitesi dısında baska bir yerden alabilirmiyim telefonu yardıma ihtiyacım var acill....toplam kaç liraya ya da dolarra çıkar bana ? eyalet vergisi filan hepsi içinde?

En temizi apple kendi sitesi zaten adresi girince vergiyi gorursun. Gelinxe pasaporta kayit edeceksin 120 tl o kdr.

• karti K kullanıcısına yanıt
    45 dolar vergi koyuyor new jersey e... havalimanında tax free olayını yapıp ne kadarını geri alabilirim nereden hesaplayabilirim onu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirtunc

45 dolar vergi koyuyor new jersey e... havalimanında tax free olayını yapıp ne kadarını geri alabilirim nereden hesaplayabilirim onu?

Onu alamazsin iste orasi amerika global blue gecmez orda

• Dubai de ne kadar fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi?
  • rusya ve mısırda toplam ne kadar bilgisi olan?
  • Merhaba Amerikadan bir akrabama iphone 5s aldırdım. yarın geliyor. 1 buçuk ay önce ben Almanyadan döndüm ama İstanbula girdiğimde giriş damgasını basmadılar. istanbuldan çıkışım var almanyaya girişim ve çıkışım var ama istanbula girişim yok. E- devlet hesabım da var. vergi dairesine ödemeyi yapıp e-devletten kaydımı yapsam hiç bir problemim olmaz dimi? heralde internette girişim gözüküyordur. Pasaportum u görmek isteyecekler mi ?
  • yunus140 Y kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.