Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim kardeşim phoenix'te bulamamış, şimdi las vegas'taymış orada da yokmuş bakalım yarın da bakacak.

Bugün iphonedo'da yazdı baya bir applestore gezmiş ne 6 nede 6+ varmış ne zaman geleceğinide bilmiyorlarmış.

Anlaşılan ben alamıcam gibi duruyor, 6 arasında 100 dolar olupta 5s almakta içime sinmeyecek ne alsam diye düşünüp duruyorum bakalım tek sıkıntımız bu olsun

Birde arkadaşlar diğer markaların telefon fiyatlarına amazondan bakıyorum ama elektronik mağazalarda daha uygun bulunuryor mu? En doğru fiyatlara nereden bakabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgronrn

Benim kardeşim phoenix'te bulamamış, şimdi las vegas'taymış orada da yokmuş bakalım yarın da bakacak.

Bugün iphonedo'da yazdı baya bir applestore gezmiş ne 6 nede 6+ varmış ne zaman geleceğinide bilmiyorlarmış.

Anlaşılan ben alamıcam gibi duruyor, 6 arasında 100 dolar olupta 5s almakta içime sinmeyecek ne alsam diye düşünüp duruyorum bakalım tek sıkıntımız bu olsun

Birde arkadaşlar diğer markaların telefon fiyatlarına amazondan bakıyorum ama elektronik mağazalarda daha uygun bulunuryor mu? En doğru fiyatlara nereden bakabilirim.

Bizim arkadasimiz da New yorktan bakicak bugun. Bana acikcasi mantiksiz geliyor tum Apple store larda tum modellerin tukenmis olmasi. Gercekten enteresan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Stok durumu nasil Amerika da bilen var mi? İphone 6 plus bulma sansimiz var mi haftaya falan?

iphonedo bügün birçok store gezmiş hiçbirinde yokmuş. twitterdan bakabilirsiniz.
  • quote:

Ben eski adıyla froogle.com dan bakıyorum her türlü alışverişlerime.
    Son dönemlerde bestbuy da iyi fiyatlar çıkıyor. Bestbuy da nerdeyse her mahallede var

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Valla banada öyle geliyordu hatta kardeşime patlamıştım ama araştırınca gerçekten stok sıkıntısı olduğunu gördüm.

İphonedo'nun tweetide açıklıyor herşeyi.

https://twitter.com/iPhonedo/status/524243216359370753
  • duduco kullanıcısına yanıt
    Çok sağol hocam tam aradığım site
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Stok durumu nasil Amerika da bilen var mi? İphone 6 plus bulma sansimiz var mi haftaya falan?

iphonedo bügün birçok store gezmiş hiçbirinde yokmuş. twitterdan bakabilirsiniz.

Kısmetse perşembe NY dayım, 3 adet ip6 almam lazım ve alacağım. Ara ara applestoreda pickup seçeneğiyle mağazalarda buluyorum. Nerdeyse 1,5 ay oldu 5. Ave de olmasa da diğer storelarda bulunur mutlaka..

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Kısmetse perşembe NY dayım, 3 adet ip6 almam lazım ve alacağım. Ara ara applestoreda pickup seçeneğiyle mağazalarda buluyorum. Nerdeyse 1,5 ay oldu 5. Ave de olmasa da diğer storelarda bulunur mutlaka..

20 gün önce kuzenim döndü ona aldırdım ben 9 gün boston daydı, bana söylediğini yazıyorum,

"abicim her gün kuyruk var, bi bitse alacağım dedi"
    64gb siyah söylemiştim, 128gb gold geldi, stok lar hala böyle garip ve sıkıntılı demek

• Harpooner kullanıcısına yanıt
    Ama o zaman daha yeni sayılırdı, geçen sene ekimde 4 tane birden almıştım. Neyse kısmet bakalım ama sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum çok gezerim ben, bir mağazada kıstırırım ...

Hocam sen direk applestorelarımı geziyorsun yoksa başka mağazalardan da buluyor musun? Bende valla anlamıyorum nasıl bulamıyor bi yol göstersen bizede:) Şimdi bu Att gibi operatörlerden full price ip6 alsak sorun olmuyor sanırım çalışma konusunda oralardan da aldığınız oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgronrn -- 21 Ekim 2014; 16:08:49 >
  • Arkadaşım geçen hafta Vegas'da hiç bir apple store'da bulamamış, en son sabah 5'de sıraya girmiş, sabah ilk açıldığında 2 adet iphone gelmiş ve ikisini de almış, ama en ön sırada olduğu için :D

Ben de haftaya gideceğim ama herkes bulmak zor diyor, bakalım.
  • quote:

Hocam sen direk applestorelarımı geziyorsun yoksa başka mağazalardan da buluyor musun? Bende valla anlamıyorum nasıl bulamıyor bi yol göstersen bizede:) Şimdi bu Att gibi operatörlerden full price ip6 alsak sorun olmuyor sanırım çalışma konusunda oralardan da aldığınız oluyor mu?

Hep applestorelardan aldım. En son 5S için gittiğimde durum aynen böyleydi pek ümidim yoktu ama şansıma buldum. Operatörler son çare..
    Anladım hocam operatörlerden aldığımızda peki garanti durumunda farklılıklar oluyor mu?
  • zgronrn kullanıcısına yanıt
    Değişiklik yok, şu an için ülkemizde garanti dışı..

• Sonunda ben aldım arkadaşlar apple storedan 2 tane. İnternetten ödemeyi yaptı 1 saat sonra mesaj geldi gidip aldı biraz önce. Stok varmış daha sanırım stok sorunu kalktı görünüyor.
  • Arkadaşlar,

Arkadaşım Houston'da ve tmobile contract free cihaza da Türkiye'de çalışmaz diyorlarmış.
    Tmobile firmasını arayıp Türkiye de kullanacağım dememiz gerekiyormuş. Forumda yazanlara göre tüm tmobile contract free cihazlar çalışıyor. Ikilemde kaldım. Aldırsam çalışacak mı kesin?

• Arkadaşlar yarın SIM-FREE cihazlar satışa çıkıyor
  • erdierdi kullanıcısına yanıt
    Aynı yanıtı ben de aldım bir tanıdık vasıtasıyla. Forumda yazanlara göre sorunsuz çalışıyor alet burada halbuki. Ayrıca Houston Apple Store şubelerinde iPhone hiç kalmamış, Türkiye'den de o kadar fark verip almak istemiyorum. Ne zaman stoklara gelir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Aynı yanıtı ben de aldım bir tanıdık vasıtasıyla. Forumda yazanlara göre sorunsuz çalışıyor alet burada halbuki. Ayrıca Houston Apple Store şubelerinde iPhone hiç kalmamış, Türkiye'den de o kadar fark verip almak istemiyorum. Ne zaman stoklara gelir acaba?

Arkadaşım Austin'de istersen alıyım diyor. Ama bende ya çalışmazsa diye düşünüyorum.

• Benim kardeşim apple storedan aldı ama faturada TMOBİLE yazıyor. Sorun olacağını sanmıyorum 650 dolardan alıyoruz sonuçta sim free fiyatı.

Bankalarda az değil valla amazondan kılıf aldım doları 2,357 den hesapladılar. İphonelarıda öyle hesapladıysa yandık valla

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.