Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: karti

4-5 tane gecer ama sadece 1 tane kayit oluyor,

4.'de sorun çıkarıyorlar hocam genelde, en azından bende.

Havalaniylada alakali olabilir Ataturk havalimaninda rahat biraz daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim rekor 5 kapalı kutu ama her seferinde zorlaşıyor. Yasal sınırı söyleyelim de risk taşıyana kalmış artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Benim rekor 5 kapalı kutu ama her seferinde zorlaşıyor. Yasal sınırı söyleyelim de risk taşıyana kalmış artık.

Ne bakımdan zorlaşıyor acaba ? şimdi birini kayıt ettirdiniz diğer 4 ü türkiyede nasıl kullanılıyor sıkıntı yaratmadan ?
  • batuhan07 B kullanıcısına yanıt
    Normalde yanınızda bir adet açılmamış bir kutu getirebilirsiniz. Eğer birden fazla varsa ve bunlar da valizdeyse gümrük çıkışında X-Ray de görüp açtırıp bu ne diyebilirler. 2 tane alırsanız birini açıp kartınızı takıp kullanırsınız. Diğerini hiç açmadan geçirirsiniz. Bunda sıkıntı olmaz. Ama 2 kapalı kutuda görürlerse sıkıntı olabilir. Kaydettirdiğinizi sorun olmadan kullanabilirsiniz. Diğerlerini ise son iki ay yurda pasaportla giriş yapan başka bir kişiye kaydettirebilirsiniz. O da 2 takvim yılı içinde üzerinde kayıt olmamak kaydıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavsar -- 10 Ekim 2014; 9:26:00 >
  • Arkadaşım san fransiscodan gelecek Plus 64 gb alsam HERSEY DAHİL tl fiyatı nedir?

(Pasaportum var)

• batuhan07 B kullanıcısına yanıt
    Zorluk kısmı gümrükten geçmek. Kayıt hakkınız belli zaten bir pasaporta 2 takvim yılı içinde bir tane diğerlerine pasaport bulup kaydettirmeden 60 gün kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Arkadaşım san fransiscodan gelecek Plus 64 gb alsam HERSEY DAHİL tl fiyatı nedir?

(Pasaportum var)

849 + 74,29 =923,29 USD
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Arkadaşım san fransiscodan gelecek Plus 64 gb alsam HERSEY DAHİL tl fiyatı nedir?

(Pasaportum var)

849 + 74,29 =923,29 USD

Vay bee 900 tl daha ucuz, cok sagolun cevap icin!

• arkadaşlar bir aksilik olmazsa 15 kasım-20 kasım arası amerikada olucam. yanımda kuzenimde olacak. 3-4 adet toplamda iphone 6 ya da plus alıp satmak istiyorum..taxback kağıdını aldıktan sonra havaalanında direkt nakit olarak vergiyi geri alabiliyor muyuz? bir de garanti olması açısından getirdiğim ürünler herhangi bir mağazaya (büyük elektronikçileri kastetmiyorum) satabilir miyim cüzi bir kar koyarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: grobari

arkadaşlar bir aksilik olmazsa 15 kasım-20 kasım arası amerikada olucam. yanımda kuzenimde olacak. 3-4 adet toplamda iphone 6 ya da plus alıp satmak istiyorum..taxback kağıdını aldıktan sonra havaalanında direkt nakit olarak vergiyi geri alabiliyor muyuz? bir de garanti olması açısından getirdiğim ürünler herhangi bir mağazaya (büyük elektronikçileri kastetmiyorum) satabilir miyim cüzi bir kar koyarak?

Bildiğim kadarıyla vergi iadesi sadece Texas'da var, diğer eyaletlerde vergi iadesi yok. Cüzi karla internette de satabilirsiniz, her hangi bir telefoncuya da. Büyük mağazalara satman imkansız zaten fatura da yok artı millileştirilmiş ürün olmayacak.

• quote:

(Pasaportum var)

Pasaportunuzun son 1 ayda yurt dışına çıkmış olması gerek.

Francisco'da %8.75 vergi var.
    1650/100.8,85+1650'den
    1800 liraya geliyor. +100 civarı kayıt ücreti.
    Kuru 2.2 aldım 2.3 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 10 Ekim 2014; 19:59:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grobari

arkadaşlar bir aksilik olmazsa 15 kasım-20 kasım arası amerikada olucam. yanımda kuzenimde olacak. 3-4 adet toplamda iphone 6 ya da plus alıp satmak istiyorum..taxback kağıdını aldıktan sonra havaalanında direkt nakit olarak vergiyi geri alabiliyor muyuz? bir de garanti olması açısından getirdiğim ürünler herhangi bir mağazaya (büyük elektronikçileri kastetmiyorum) satabilir miyim cüzi bir kar koyarak?

Amerika cihazlarını artık çaktılar. Alırkende satarkende baya ucuza gidiyor Amerika cihazları garanti sebebiyle. Ama cüzi bir kar edebilirsin

Tax konusunda araştırma yapmalısınız tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle direk alıyorsunuz Türk Vatandaşı olduğunuzu göstererek
    Arkadaş sadece belli yerlerde var Demiş, tam bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 10 Ekim 2014; 20:00:38 >

• quote:

quote:

(Pasaportum var)

1650/100.8,85+1650'den
    Kuru 2.2 aldım 2.3 olmuş

Hocam o süre 2 aya çıkarıldı, amsterdamdan yeni döndüm cok canım sıkkın burda iphone 6 fln muhabbet zorluyorum mıral sıfır :D

• quote:

quote:

quote:

(Pasaportum var)

1650/100.8,85+1650'den
    Kuru 2.2 aldım 2.3 olmuş

Hocam o süre 2 aya çıkarıldı, amsterdamdan yeni döndüm cok canım sıkkın burda iphone 6 fln muhabbet zorluyorum mıral sıfır :D

oralarda fiyatlar bura ile aynı, hatta oradaki 128gb buradakinden pahalı.

• Arkadaslar acil bir sorum var. Simdi arkadas su an CHicago da ve girdigi birkac apple magazasi buradan alacaginiz teli turkiye de kulllanamazsiniz demis. Benim bildigim kontratli urunlerde boyle bir sikinti var. Simfree urun alindiginda direkt calismasi grrekmez mi? Ya da arkadasin magaza satis elemanina telefon alirken ne demesi gerek? Cevaplarsaniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuzen Larry Balki

Arkadaslar acil bir sorum var. Simdi arkadas su an CHicago da ve girdigi birkac apple magazasi buradan alacaginiz teli turkiye de kulllanamazsiniz demis. Benim bildigim kontratli urunlerde boyle bir sikinti var. Simfree urun alindiginda direkt calismasi grrekmez mi? Ya da arkadasin magaza satis elemanina telefon alirken ne demesi gerek? Cevaplarsaniz sevinirim.

199, 299, 399 dolarlık olandan değil 699 799 899 dolarlık olanları alacak. Onlar sıkıntısız kullanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzen Larry Balki

Arkadaslar acil bir sorum var. Simdi arkadas su an CHicago da ve girdigi birkac apple magazasi buradan alacaginiz teli turkiye de kulllanamazsiniz demis. Benim bildigim kontratli urunlerde boyle bir sikinti var. Simfree urun alindiginda direkt calismasi grrekmez mi? Ya da arkadasin magaza satis elemanina telefon alirken ne demesi gerek? Cevaplarsaniz sevinirim.

t-mobile contact free olması yeterli. Belki gittiği mağazadakilerin hepsi kontratlı ürün o yüzden çalışmaz diyorlardır.
  • Amerika'dan region 1 blackphone ( blackberry değil blackphone) getirebilecek arkadaşımız var mı?
    Www.blackphone.ch

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sazan84

7kasıma kadar türkiye'ye dönecek olan bir arkadaş varsa pm bekliyorum.

yukarı...
  • Stok durumu nasil Amerika da bilen var mi? İphone 6 plus bulma sansimiz var mi haftaya falan?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.