Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben de eksik sormuşum biraz. teşekkurler yine de .
  • tanıdığımdan amerikadan 6 plus 64 istedim 1200 dolar dedi orda vergi sim açtırma filan oluyomuş fiyat cok yüksek geldi 849 dolar değilmi yardımcı oluranız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralçarşı16

tanıdığımdan amerikadan 6 plus 64 istedim 1200 dolar dedi orda vergi sim açtırma filan oluyomuş fiyat cok yüksek geldi 849 dolar değilmi yardımcı oluranız sevinirim

%14'e kadar vergi alan eyalet var. Yani fiyat doğrudur. Başka eyaletlere gitme ihtimalin sorun isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama yüzde 14 bile olsa o kadar yapar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralçarşı16

ama yüzde 14 bile olsa o kadar yapar mı

%14 ile 1026 dolar ediyor 900'den hesaplayınca. Biraz bindirmiş gibi

• Merhaba. Ben ikinci el amerikadan gelme bir iphone 6 buldum. Yalnız ilanda şöyle birşey yazıyor: "

Telefonu Tmobile ile burada aktive etmem Turkiye'de bir problem cikarir mi, cok arastirmis olmama ragmen bilmiyorum. Pasaport kayit ve Simlock kaldirmak için (telefoncuya) vereceğiniz ücret fiyata dahil değildir."

Bu cihazı alınca ne kadar masraf etmem gerekecek. Pasaportum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkcn41

Merhaba. Ben ikinci el amerikadan gelme bir iphone 6 buldum. Yalnız ilanda şöyle birşey yazıyor: "

Telefonu Tmobile ile burada aktive etmem Turkiye'de bir problem cikarir mi, cok arastirmis olmama ragmen bilmiyorum. Pasaport kayit ve Simlock kaldirmak için (telefoncuya) vereceğiniz ücret fiyata dahil değildir."

Bu cihazı alınca ne kadar masraf etmem gerekecek. Pasaportum yok.

Ürün simfree mi yoksa Locked mı belli değil. Bence riskli

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Ürün simfree. Ama ürün Tmobile ile Amerika'da aktive edilmiş ve iki hafta kullanılmış. Bi sorun çıkartır mı öncelikle?

İkinci olarak; pasaport bulamadım kayıt için. Pasaportu boşta olan (yani 2 yıldır telefon kayıt ettirmemiş) ve 1 ay içinde yurda girmiş olan biri varsa parasını verip kayıt ettirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Ürün simfree. Ama ürün Tmobile ile Amerika'da aktive edilmiş ve iki hafta kullanılmış. Bi sorun çıkartır mı öncelikle?

İkinci olarak; pasaport bulamadım kayıt için. Pasaportu boşta olan (yani 2 yıldır telefon kayıt ettirmemiş) ve 1 ay içinde yurda girmiş olan biri varsa parasını verip kayıt ettirmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Simfree cihazları iTunes ile sıfırlarsanız t Mobile'ın t'si kalmaz.
    Pasaport bulma konusunda maalesef yardımcı olamam

Peki simlock olup pasaport kayıtlı bir cihazı nasıl kullanabilirim?

İlanda aynen şöyle yazıyor:

Telefonu Amerika'dan T-Mobile den aldım.Telefonda simlock bulunmaktadır.Alan arkdaş simlock u kendi çözdürecektir.Pasaport kayıtlıdır.
  • quote:

Peki simlock olup pasaport kayıtlı bir cihazı nasıl kullanabilirim?

İlanda aynen şöyle yazıyor:

Telefonu Amerika'dan T-Mobile den aldım.Telefonda simlock bulunmaktadır.Alan arkdaş simlock u kendi çözdürecektir.Pasaport kayıtlıdır.

Pasaport kayıt işlemleri farketmiyor, aynı.
    Adama sorarmısınız, telefon kontratla mı alınmış yoksa full price mıymış ?
    Eğer kontratla almışsa simlock'u çözdüremezsiniz o kadar basit değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 11 Ocak 2015; 11:27:07 >
  • İneternetten yana yakına bilgi toplamaya çalışırken bu konu başlığına denk geldim.

Arkadaşıma Amerikadan 2 adet aynı özellikte iphone 6 aldı. Kendi aldığı telefonu kaydettirdikten 2 gün sonra kullanıma açıldı.
    Fakat ben pasaport için bir süre bekledikten sonra kaydını yaptırdım. Sim kartı taktığımda Sim kart kilitli hatası verdi.

Apple Store tetknik destek hizmetlerini aradım. Yetkili imei numarasıyla sorgulama yaptıktan sonra bu telefonun AT&T firması tarafından kilitlendiğini arayarak kilidini açtırmamız gerektiğini iletti.

Bunun üzerine AT&T yi aradık ve durumu izah ettik. Yetkili bunun Apple dan kaynaklandığını kendileri tarafından herhangi bi kilit konmadığı iletti.

Bu hafta İstanbul da ki Apple Store a giderek durum hakkında yardım almaya çalışacağım.

Sorunun nereden kaynaklandığı konusunda fikir sahibi olan var mıdır ? Sizce ihtimaller ne olabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izotonix

İneternetten yana yakına bilgi toplamaya çalışırken bu konu başlığına denk geldim.

Arkadaşıma Amerikadan 2 adet aynı özellikte iphone 6 aldı. Kendi aldığı telefonu kaydettirdikten 2 gün sonra kullanıma açıldı.
    Fakat ben pasaport için bir süre bekledikten sonra kaydını yaptırdım. Sim kartı taktığımda Sim kart kilitli hatası verdi.

Apple Store tetknik destek hizmetlerini aradım. Yetkili imei numarasıyla sorgulama yaptıktan sonra bu telefonun AT&T firması tarafından kilitlendiğini arayarak kilidini açtırmamız gerektiğini iletti.

Bunun üzerine AT&T yi aradık ve durumu izah ettik. Yetkili bunun Apple dan kaynaklandığını kendileri tarafından herhangi bi kilit konmadığı iletti.

Bu hafta İstanbul da ki Apple Store a giderek durum hakkında yardım almaya çalışacağım.

Sorunun nereden kaynaklandığı konusunda fikir sahibi olan var mıdır ? Sizce ihtimaller ne olabilir ?

Hocam iTunes ile sınırlamayı denermisiniz ?
    Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir

• Merhaba Arkadaşlar

Bir yakınım Şubatta Hongkok'a gidiyor. iphone 6 ve mac air almayı düşüyorum. Türkiye apple store ile Hongkok'daki apple store arasında iki ürün toplamında 1.200 tl fark var. (telefonun buradaki 131 tl lik vergisinde ekledim)
    Oradan İphone 6 ve Mac air alırsam Türkiye de ne gibi sorunlarla karşılaşırım ?

1- Garantisi 1 yıl olacak sanırım sorun olduğunda buradaki apple store lar yardımcı oluyor mu ?
    2- Telefonu burada türkçe menü yapabilecekmiyim ? Burada harita, navigasyon sesli destek vs sorun yaşarmıyım.
    3- Klavye sorunu dışında mac de programsal sorunlar yaşarmıyım ?

İlk aklıma gelenler bunlar sorumu cevaplayacak ve/veya madde ekleyecek olanlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: risaret

Merhaba Arkadaşlar

Bir yakınım Şubatta Hongkok'a gidiyor. iphone 6 ve mac air almayı düşüyorum. Türkiye apple store ile Hongkok'daki apple store arasında iki ürün toplamında 1.200 tl fark var. (telefonun buradaki 131 tl lik vergisinde ekledim)

1- Garantisi 1 yıl olacak sanırım sorun olduğunda buradaki apple store lar yardımcı oluyor mu ?
    2- Telefonu burada türkçe menü yapabilecekmiyim ? Burada harita, navigasyon sesli destek vs sorun yaşarmıyım.

İlk aklıma gelenler bunlar sorumu cevaplayacak ve/veya madde ekleyecek olanlara şimdiden teşekkürler.

Sadece iphone'da garanti sorunu yaşarsın.
    Macbook için buradada garantiden faydalanabilirsin diye biliyorum.
    Klavye haricinde hiçbir sorun ile karşılaşmazsın. Klavyeye'de alışırsın.

Sınırlama derken sanırım sıfırlanmasından bahsettiniz doğru mu anladım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izotonix

Sınırlama derken sanırım sıfırlanmasından bahsettiniz doğru mu anladım ?

Haa pardon evet sıfırlama
    iTunes ile restore edin

• quote:

Orijinalden alıntı: risaret

Merhaba Arkadaşlar

fatura muhakkak olsun mac ıcın sorun cıkarsa servıs fatura soruyor ıphone u bılmıyorum turkce sorunu olmaz ıphone da ben bugune kadar butun cıhazları ydısından kullandım gozunu karart al bısey olmaz insaallah

• Arkadaşlar günaydın,

Sizlere bir sorum olacaktı. Bir arkadaşım new york'dan geliyor aynı zamanda önümüzdeki hafta italya'da olacağım.

Malum garanti durumlarından avrupa cihazı almaktan yanayım, amerika'nın daha ucuz olduğunu düşünüyordum fakat tax geri alınamadığını söyleyen çok kişi oldu.

New york'dan iphone 6 16gb tax eklenince yaklaşık $706.60 civarına geliyor. 1660 lira civarına geliyor.

Italya'dan iphone 6 16 gb tax geri alınca yaklaşık 593 euro yapıyor. 1620 lira civarına geliyor.

Hesaplamada bir yanlışlıkmı yapıyorum zamanım kısıtlı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar bugün Amerika'dan getirdiğim iPhone 6 elime geçti. Malesef cihazın ahizesinde problem var ses %30 az çıkıyor. cihazın garantisinin türkiye'de geçmediğini biliyorum. Peki Apple stora gitsem servis ücreti ne kadarsa versem telefona bakarlar mı? Yani garantisiyle değil parasıyla iş yaptırmak istiyorum olur mu?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.