Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben Amerika cihazlarına hiç bakmıyorlar diye biliyorum eğer parayla olursa sanırım 1000 lira gibi bir mevlaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tscturkey

hocam ben Amerika cihazlarına hiç bakmıyorlar diye biliyorum eğer parayla olursa sanırım 1000 lira gibi bir mevlaydı.

Hocam telefon kaç para zaten bunlar dalgamı geçiyorlar 1000 TL ne demek? 100-150 TL olsa anlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Arkadaşlar bugün Amerika'dan getirdiğim iPhone 6 elime geçti. Malesef cihazın ahizesinde problem var ses %30 az çıkıyor. cihazın garantisinin türkiye'de geçmediğini biliyorum. Peki Apple stora gitsem servis ücreti ne kadarsa versem telefona bakarlar mı? Yani garantisiyle değil parasıyla iş yaptırmak istiyorum olur mu?

Bakmıyorlar diye biliyorum, bir aramanızı öneririm.

• dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    150 lira civari olmasi imkamsiz

• arkadaşlar bir sorum olacaktı.

Su an abd de bulunan bir arkadasıma iphone 6 aldırtacam da. Kendisi oradan magazadan alabilsin diye pickup'la siparişi verip ödemeyi ben kendim yapmak istedim ancan ödeme aşamasında fatura adresi soruluyor. ve bu adreste abd den bir adres olması gerekiyor. Nasıl aşabiliriz bu engeli. bu konu hakkında ilginiz var ise ve paylasırsanız çok sevinirim.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-e-r-v-e

Ben öğrenci vizesiyle 9 aylığına abd'ye geldim 6 ay kaldı neyse amerikan vatandaşı olmadan kontratlı iphone 6+ alamıyo muyum diğer türlü yine pahalı oluyo

Ana sayfada Açıkça belirtildi

• Herkese iyi günler,bu t mobile no contract meselesini okuyarak iphone 6+ aldım amerikadan telefonu türkiyede çalışmıyor,açmak için 100$ istiyorlar.Önerilerinşz nedir,nasıl çözebilirim bu durumu,teşekkürler herkese kolay gele

• gksn12 G kullanıcısına yanıt
    bende newyork'dan aldım,
    acaba vergi iadesini nereden ve nasıl geri aldınız_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

Arkadaşlar bugün Amerika'dan getirdiğim iPhone 6 elime geçti. Malesef cihazın ahizesinde problem var ses %30 az çıkıyor. cihazın garantisinin türkiye'de geçmediğini biliyorum. Peki Apple stora gitsem servis ücreti ne kadarsa versem telefona bakarlar mı? Yani garantisiyle değil parasıyla iş yaptırmak istiyorum olur mu?

Bakmıyorlar, parasını fazlasıyla versen bile bakmaya tenezzül bile etmiyorlar.
    Konunun detayını bir yetkiliyle konuşmuştum.
    Amerika'da satılan cihazların ürün kodları ve içindeki donanımlar diğer ülkelere göre farklılık gösterebiliyormuş.
    Bunun ana sebebi de Amerika'daki baz istasyonu sinyalleri ile Türkiye'deki sinyallerin aynı olmaması.
    Bu sene 2 defa Amerika'ya gittim, imkanım olduğu halde iPhone almadım. 700-800 lira fark için burada anlatılan sorunları yaşamak istemiyordum.
    İyi ki de almamışım. Her ne kadar fiyat olarak yukarıda olsak da garanti koşuları yüzünden bu fark verilir.

• Merhaba bende Amerika'dan iphone 6 plus getirmeyi dusunuyodum ama bu garanti olayı cok sinir bozucuymus arkadasın da dediği gibi 700 lira ucuz olucak fakat cihazda ciddi bir sorun oldugundan o kadar para bosa gidicek veya 700 liradan daha fazla masraf yapıcak

Başlıkla alakalı degil fakat diğer markalar icinde aynı garanti koşulu geçerli mı samsung icin ornegin ?
    Bilgi verebilirseniz sevinirim

• hexa kullanıcısına yanıt
    ABD nin her eyaletinde vergi iadesi yok maalesef. Sizin aldığınız yer olan N.Y. da bunlardan biri :(

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

ABD nin her eyaletinde vergi iadesi yok maalesef. Sizin aldığınız yer olan N.Y. da bunlardan biri :(

Yapacak birşey yok o zaman, teşekkür ederim.
  • Ukrayna fiyatlarını biliyor musunuz acaba?
    Teşekkürler..
  • Şunu belirtmekte fayda var. Bugün apple müşteri hizmetleriyle görüştüm ve amerikadan gelen iphone 6 ve 6+ lar için belli modeldeki cihazlar türkiyede 1 yıl garanti servisi alabiliyor.
    İphone 6 için A 1586 ve A 1589
    6+ için A1524 ve A1593.
    Ben de kendim amerikadan bir tanıdık vasıtasıyla iphone 6 almak istediğim içim müşteri hizmetlerini aradım ve söylenen bilgi buydu.
    Cihazın arkadasın yazan model numaralarında sadece bu söylediklerim yer aldığı sürece türkiyede 1 yıl garanti kapsamına giriyor.
    Bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzckrhn -- 25 Mart 2015; 19:14:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beavis®

Merhaba arkadaşlar,

Kuzenim Amerikada şu an ve ben de Apple'ın kendi sitesinden sipariş verdim; iPhone 6 Plus 64GB. Kendisi Apple Store'a gidip, adına elden teslim alacak.

$849 fiyatın üzerine site; $59.43 estimated tax ekledi ve son fiyat oldu; $908.43.

Sorum şu ki, kuzen cihazı almaya gittiğinde tax refund-vergi iadesi için formda alabilir mi Apple Store'dan? Refund ne kadar olur? Daha önce böyle bir işlemi gerçekleştiren arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Hocam benzer bi olay bende de var.
    Nasıl çözdünüz?
  • Yav ben anlamiyorum

Ben fransadan alacaktim,709 euro fiyati var,bunun uzerine 150 tl de vergi eklersen 2150 tl oluyor,o paraya ben turkiyeden sifir hic acilmamis cihaz da alabiliyorum,taksitli alip nakite donmek isteyen yuzlerce kisi var,yurtdisi telefon isi bitmis hic bulasmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar Abd den 6plus almayı düşünüyorum fakat kontratsız satılan gsm modelleri A1522 türkiyede satılan 6 plus modeli ise A1524 aralarında anten farkı var. Merak ettiğim Abd den telefon alıp Türkiyede kullanabilen varmı yada Abd den A1524 bulabileceğim bir yer varmıdır?

• Felsefi1 F kullanıcısına yanıt
    Sadece Texas eyaletinde vergi iadesi alınıyormuş. Maalesef, $59.43'ü iade alamadım.
  • tweaker kullanıcısına yanıt
    Ben Aralık ayının son haftası 64 GB 6 Plus aldırdım kuzenime Miami'den. Axess kartıma da vade farksız 3 taksit yaptı banka, 130 TL'de devlete vergi ödedim.. 3200 TL olan telefon, o zamanki kurla 2135 + 130 TL vergi ile 2265 TL'ye gelmiş oldu. Yaklaşık 1000 TL'lik bir fark oluştu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beavis. -- 6 Nisan 2015; 20:53:00 >
  • Vergiye bak ya
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.