Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N.Y. da telefon için 7.75% vergi, 706 dolara geliyor. Buradaki mağaza fiyatına göre değer mi herkese göre değişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

N.Y. da telefon için 7.75% vergi, 706 dolara geliyor. Buradaki mağaza fiyatına göre değer mi herkese göre değişir

İlk sayfadaki listede NewYork 4 gözükmekteİlk sayfadaki listede NewYork %4 gözükmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

İlk sayfadaki listede NewYork 4 gözükmekteİlk sayfadaki listede NewYork %4 gözükmekte

Sen telefon alıyorsun, yiyecek ve ilaç oranlarına bakma

• Merhaba Arkadaşlar;

Arkadaşım kanada dan gelecek. Telefon istersen getireyim dedi...

Kanada da satılan telefonlarda ABD cihazları gibi buradaki apple tarafından dışlanıyor mu?

1 yıllık garanti geçerli olur mu? Bozulsa paramızla yaptırabilir miyiz apple da.. (abd cihazlarını parayla dahi yapmıyorlar.)

Teşekkürler
  • Öncelikle selamlar hepinize,umarım bana yardım edebilirsiniz.
    Yakın bir akrabam ABD'de yaşıyor yaklaşık 3 yıldır.Eşi ondan uzun bir zamandır yaşıyor. Bir de çocukları bile var orada doğmuş falan filan... Baya baya amerika vatandaşı bunlar.
    Bu yaz geleceklerdi bana da iPhone 6 getireceklerdi. Daha önce kendilerine 649$ vermiştim.
    Telefon geldi e-devlet kaydı yapıldı(cihaz pasaporta işlendi) 131₺ vergi de verdik...

Cihaza sim kartımı (Turkcell) takınca:
    "SIM Geçerli Değil
    Şu anda bu iPhone'da takılı olan SIM kartı etkinleştirme sunucusu tarafından halihazırda atanmış olan etkinleştirme politikasına göre desteklenmeyen bir operatör ait. bu iPhone ile ilgili bir donanım sorunu değildir. lütfen desteklenen bir operatöre ait başka bir SIM kartı takın veya operatörünüzden bu iPhone'un kilidinin açılmasını isteyin. lütfen daha fazla bilgi için Apple'a danışın . "

gibi rahatsız edici ve küfür ettirici bir yazı ile karşılaşıyorum.
    Benim bu akrabalarım gayet iyi ve din ile yaşayan insanlar. "gelsin 649 bizde 449'unu cukkalayalım huehuehueğ!" tarzı birşey söyleyecek insanlar değiller yani.

Bu iPhone zıkkımının SIM kilitli 200 dolarlık operatör telefonu olmasından başka bir ihtimal var mı? varsa nedir? nasıldır? bu ne lao?
    açıklayın gözünü seveyim.Hemen "operatör telefonu kii zaa beyinsiz kazıklanmış ahahaa" demeyin lütfen. açıklayın
     Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri)

• LewazimatX L kullanıcısına yanıt
    Turkcell ile görüştünüz mü acaba.? Onların çözebileceği bir durum olabilir.
  • okko kullanıcısına yanıt
    newyorkta suan 705 dolar ip 16gb ok..
  • LewazimatX L kullanıcısına yanıt
    Benzer durum başıma geldi t-mobile ise müşteri hizmetlerini ara 100$ a açıyorlar,yada 100 tl civarı fiyata gevey al.

• kardeşim ben buldum 400 dolar. iphone 6. yalnız gümrükten geçmeme sıkıntısı fln var mı bi bilgisi olanvar mı *
  • Abicim alın türkiyeden 300-400 lira fazla oluyor sadece kafanız rahat eder apple türkiye garantisi için yurtdışı cihaz alırsanız illa istanbula götürmek şart ayrıca türkiyeden alırsanız garanti süresi 2 yıl bunları göz önüne alırsanız bence değmez iphone 6 64 gb modelini 2550 lira civarına almıştım 7 ay önce felan
  • Evet arkadaşlar konunun hortlama dönemi yine geldi ve ben bunu yapan ilk kişi olayım o zaman :) tüm sayfaları baştan sona okudum bazı noktalarda kafam da hala soru işaretleri var bunları sorayım size.. Önümüzdeki ay Florida ya gideceğim ve iphone 6s almayı düşünüyorum;

- apple Store lardan 649 usd olan t-mobile contract free iphone 6s alırsam Türkiye de problemsiz bir şekilde kullanabilir miyim? Yoksa fabrika çıkışlı sim free 6s lerin çıkmasını mı beklemeliyim ?
    - 1 hafta kadar kalabileceğim Florida da o sebeple bu süre içinde sizce contract free telefonu stoklarda bulabilir miyim? Bulama ihtimalime karşı önerdiğiniz bir şey varmı? Pick up olayından filan bahsetmişsiniz bunu açıklarmısınız biraz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: omer_gunayy

Evet arkadaşlar konunun hortlama dönemi yine geldi ve ben bunu yapan ilk kişi olayım o zaman :) tüm sayfaları baştan sona okudum bazı noktalarda kafam da hala soru işaretleri var bunları sorayım size.. Önümüzdeki ay Florida ya gideceğim ve iphone 6s almayı düşünüyorum;

- apple Store lardan 649 usd olan t-mobile contract free iphone 6s alırsam Türkiye de problemsiz bir şekilde kullanabilir miyim? Yoksa fabrika çıkışlı sim free 6s lerin çıkmasını mı beklemeliyim ?
    - 1 hafta kadar kalabileceğim Florida da o sebeple bu süre içinde sizce contract free telefonu stoklarda bulabilir miyim? Bulama ihtimalime karşı önerdiğiniz bir şey varmı? Pick up olayından filan bahsetmişsiniz bunu açıklarmısınız biraz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Hocam dolar bu haldeyken neden yurtdışı alıyorsunuz ben anlamadım:) hesabımı yanlış yapıyorum:)

Florida'da vergi sanırım %2 miş bu iyi ben çünkü 50 dolar vergiye ödemiştim.

Öncelikle 16 gb inanın bana yeter deyipte daha yeteni görmedim. Telefondan soğuttu beni bu hafıza bir kez daha düşünün derim. Dolar bu seviyede olmasa hemen satıp bende getirtecem ama pek düşeceğe benzemiyor.

Benim kardeşim pick up Yöntemi'yle almıştı. Sanırım applestoredan sisteme düşerse stok hemen ödemeyi yapıyorsunuz onlar size mesaj atıyor gün içinde gelip alabilirsiniz diye. Yalnız 6 çıktığında kıtlık vardı hiçbiryerde bulamamıştı. Son gün şansa denk gelip aldı oda 6 çıktıktan baya bi sonra aldı.

Benimkiside yanlış hatırlamıyorsam t-mobiledı sim free olduktan sonra hiçbir problem yok. Zaten ilk aşamada apple sim free çıkmıyor diye biliyorum ben.

Garanti olayıda 1 sene bunuda unutmamak lazım. Yalnız şöyle birşey var. Garanti kıtalar arası deniyor sadece ama geçen kardeşimin ekranı bozuldu Almanya'da garantiden yaptırmış hemen. Hiç sorun çıkmamış.

Bir sene önce 1.9 seviyesinden almıştım istikrara bak dolar 3 TL

• zgronrn kullanıcısına yanıt
    Evet hocam haklısın USD çok yüksek ama şu an ihtiyacım olduğundan, her zaman S serisi kullanmayı tercih ettiğimden ve 6S in de TR ye Kasım dan önce gelmeyeceğini düşündüğümden ve TR deki fiyatının ilk geldiği günlerde minimum 3.000 TL olacağını düşündüğümden dolayı almak istiyorum.

Evet Florida dan alırsam yaklaşık 40 USD gibi bir vergi ödeyeceğim. Edit: Sanırım %6 ama eyaletin şehirlerine göre %7 olanda var.

Evet 16 GB bana göre de yetersiz Iphone lar için ve bende 64 almayı planlıyorum ve 64 alırsamda TR ile kıyaslandığında çok daha fazla fiyat avantajı olacak.

Bende apple storelarda pickup seçeneğini deneyeceğim o zaman. 6S stoklarında da sıkıntı olacağını düşünüyorum. Ve bence bu aslında stok sıkıntısı değil Apple ın marka tutkusunu bu şekilde viral reklam yapma taktiği olarak görüyorum ben.

Evet Sim free olanlar bir kaç ay sonra çıkıyor ve zaten onlarda T-Mobile filan yazmıyor. Benim bahsettiğim T-Mobile ''Contract Free'' bir diğer tabirle ''Full Price'' çünkü Sim Free olanların 10 Ekime kadar Apple store lara gelme ihtimali bana göre SIFIR. Çünkü geçen sene Iphone 6 için Kasım sonunda bile New York Apple store da Sim Free bulamamıştık.

T-Mobile ''Contract Free'' bir diğer tabirle ''Full Price'' aldığımda sıkıntı yaşanmayacağını söyleyen de var tersini söyleyende. Bu sebeple T-Mobile ''Contract Free'' bir diğer tabirle ''Full Price'' olarak ABD den ürün alan ve bizzat kullanan arkadaşlar varsa onlardan onay almak istiyorum.

Garanti olayına takılmıyorum ben çok fazla, çünkü Apple a güveniyorum ve üründe problem yaşayacağımı sanmıyorum. Tabi bu yine de bir risk ama bu riski göze alıyorum.

Ülkedeki istikrar çok iyi bu konuda sana %100 katılıyorum. Allah milletimize halkımıza sabır ve güzellikler nasip etsin en kısa zamanda inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer_gunayy -- 15 Eylül 2015; 12:35:45 >

• Arkadaşım amerikada ayın 18 inde gelicek.iphone 6s e yetişemiyor.6 aldırsam mı diyorum 550 dolar cihaz 50 dolarda vergi falan 1800 tl ye geliyor.150 tl de kayıt ücreti var.2000 e yakın toplamda.burda fiyatları düşer mi ? sizde burdan almak mı mantıklık amerikadan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugberk16

Arkadaşım amerikada ayın 18 inde gelicek.iphone 6s e yetişemiyor.6 aldırsam mı diyorum 550 dolar cihaz 50 dolarda vergi falan 1800 tl ye geliyor.150 tl de kayıt ücreti var.2000 e yakın toplamda.burda fiyatları düşer mi ? sizde burdan almak mı mantıklık amerikadan mı ?

Hocam ulkesel vergi ucretin icinde degilmi? Yani tax free alacaginiz zaman satis fiyatininda altina dusmuyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 17 Eylül 2015; 3:33:47 >
  • vergiyi havaalanı dışından başka nereden geri alabiliriz ?
    aracı firmalar çok komisyon alıyor.
    verginin tamamını geri alabilme imkanımız var mı ?(ingilterede)
  • Arkadaşım colarado da ayın 12 sinde gelecek, 6s sim free şimdilik yokta biz türkiyede kullanmak için nasıl alacak acaba teşekkürler

• 16 ekimde chicago dan donecek 3 kişi var 6s için sim free çıkmış olur mu? Getirtip sAtmayı düşünüyorum.

• 21 kasımda da ben döneceğim. Sim free çıkmasını bekliyorum. 6s plus 64 ve 6s plus 128 alacağım. Verginin en düşük olduğu bölge neresi acaba? Ayrıca şirket indirimimizde var. Sanırım trden baya ucuza gelecek.

Birde yanımızda kaç tane getirebiliriz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 2 Ekim 2015; 5:00:53 >
  • 5th avenue store de factory unlock var dediler. Diger yerlerde de T mobile full price alirsaniz unlocked yani tum hatlara acik olacagini 5-6 farkli calisan soyledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.