Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeş hoş güzel diyorsunda önemli olan söylediklerini onaylaman getirdiğin urunler hangi ülkenin garantili oluşu kayitli oluşu filan diyorsunda nasil bakicaz guvenicez.. ayrica turkiyede garantisi var mi varsa güvenliysen ben alirim ???
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    profile bakta yaz kardesim. Güvenli olmayan iş bulunmaz
  • Arkadaşlar merhaba,

Konuyu okudum, Almanya vergi oranlarından bahsedilmemiş. Almanyadan iphone 6s 64 almak istiyorum. apple sotre da 849 euro Türkiyede 3499 Tl ye gelecek denildi. Almanyada taxfree oranı nedir bu konuda bilgisi olan var mıdır? Garantisi almanaya da olabilir orada yakınlarım var herhangi biri durumda oraya iletebilirim. Şu an için 849 x 3.28 = 2784 TL yapıyor + kaydetme. bu şekilde de uıygun ancak tax free % kaç alabiliyoruz daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar var ise yardımcı olursa sevinirim.
    Teşekkürler
  • arkadaşımın abisi amerikadan önümüzdeki ay 1 adet iphone 6s getirecek.
    bakalım telefonda sorun çıkacak mı? çıkarsa yazıcam buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Orijinalden alıntı: fkureci

Arkadaşlar amerika için garantisi türkiyede geçen kodları bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

beyler bir deli bir taş atmış 40 akıllı çıkaramıyor,
    Amerikadan avrupa cihazı almanızın imkanı yok.
    Hangi kodsa bilelimde amerikadan o kudlu olanı alalım diye birşey YOK..
    CİHAZI AMERİKADAN ALDIYSANIZ TÜRKİYEDE GARANTİSİ YOK, BUNUN BAŞKA BİR TÜRÜ ŞEKLİ AÇIKLAMASI YOK.
    TÜRKİYEDE GARANTİYE GİRMESİ İÇİN CİHAZ AVRUPA ÜLKELERİNDEN ALINMALI.

ZATEN İPHONE'UN AMERİKADA UCUZ OLMASININ SEBEBİ, AMERİKADAN ALDIĞINIZ İPHONE'UN GARANTİSİNİN SADECE AMERİKADA GEÇMESİ, ADAM UCUZA ALACAKSAN VE AMERİKADA DEĞİLSEN DİKKAT ET DİYOR.

AYRICA YOK ARABİSTANMIŞ FALAN, ARABİSTAN KİM Kİ APPLE'A FACETİME'I KALDIR DİYECEK ? BÖYLE SAÇMA SAÇMA ŞEYLERE İNANMAYIN LÜTFEN. İPHONE HERYERDE İPHONE'DUR, İOS HERYERDE İOS'DUR. SADECE GARANTİ ŞARTLARI DEĞİŞİR.

Yanlış biliyorsun😃
    Saudi arabistan'da satılan iPhone'larda Facetime çalışmaz.
    Aynı şekilde ,
    Japonya'dan aldığınız bir iPhone'unda kamera deklanşör sesini kapatamazsınız.Sessize alsanız bile.
    Yasalarla ilgili durumlardan olabilir. Apple için yazılımda özellik devre dışı bırakabilmesi kolaydır gözünüzde büyütmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fransa da 6s 64 gb 2500 garantı bır yıl mıs degermı getrmeye kayıtta var tabı200 tl ımıs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'dan gelme iPhone 6s 16 gb gold renk var Ankara içi hemen teslim ilgilenenler pm

• quote:

quote:

Arkadaşlar amerika için garantisi türkiyede geçen kodları bilen var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

CİHAZI AMERİKADAN ALDIYSANIZ TÜRKİYEDE GARANTİSİ YOK, BUNUN BAŞKA BİR TÜRÜ ŞEKLİ AÇIKLAMASI YOK.

ZATEN İPHONE'UN AMERİKADA UCUZ OLMASININ SEBEBİ, AMERİKADAN ALDIĞINIZ İPHONE'UN GARANTİSİNİN SADECE AMERİKADA GEÇMESİ, ADAM UCUZA ALACAKSAN VE AMERİKADA DEĞİLSEN DİKKAT ET DİYOR.

AYRICA YOK ARABİSTANMIŞ FALAN, ARABİSTAN KİM Kİ APPLE'A FACETİME'I KALDIR DİYECEK ? BÖYLE SAÇMA SAÇMA ŞEYLERE İNANMAYIN LÜTFEN. İPHONE HERYERDE İPHONE'DUR, İOS HERYERDE İOS'DUR. SADECE GARANTİ ŞARTLARI DEĞİŞİR.

güzel arkadaşım, yanlış biliyorsun ve bu yanlış bilgin yüzünden insanları yanlış yönlendiriyorsun. mantığına göre konuşuyorsun ama gerçekte olaylar bu şekilde işlemiyor.

şimdi uzun uzadıya anlatmayacağım. kısaca şöyle özetleyeyim: mart 2015'te garanti koşullarını da göz önünde bulundurarak amerikanın vergisiz delaware eyaletinden a1586 koduna sahip (özellikle bu kodu istedim) 2 adet 64gb iphone 6 aldım. ağustos 2015'te telefonlardan birinin home tuşu arızalandı. zorlu center apple store da ağustos ayı içinde randevumu alarak telefonumu yaptırdım şu anda sorunsuz kullanıyorum. telefonumun garantisi mart 2016'da doluyor. a1586 kodu garantisi türkiye'de geçiyor! verdiğin bilgi yanlış!

yanlış bildiğin diğer konuysa face time konusu.
    arabistanda ve bazı başka ülkelerde face time yok! yine net konuşuyorsun ama yanlış konuşuyorsun.
    iphone iphone'dur ama uygulamalar ve kullanım her ülkede aynı değildir! gerek ülkelerin altyapıları gerek coğrafi koşulları gerekse de ülkelerin kendi kanunları gereğince apple hizmetlerinin bazı özelliklerini kapatabiliyor veya açabiliyor! aynı google maps'in türkiye'de kullanılamadığı gibi! aynı face time'ın arabistanda olmadığı gibi!

lütfen bilmediğimiz konular hakkında kesin net ifadelerle konuşmayalım, doğru bilgisi olan insanlara DELİ demeyelim, insanları yanlış yönlendirmeyelim, sonra insanlar hangi delinin arkasından gideceğini bilemez değil mi?

• Bu yaz Amerika'dan gelen ip6'ım elime ulaştıktan sonra 1 hafta içinde bozulmuştu, sürekli res atıp mavi ekran döngüsüne girdi (hard reset vs hiçbiri işe yaramadı), hemen Nişantaşı Citys deki Troy mağazasına gittim nedir sorunu diye, incelediler ve ana kartının hasarlı olduğunu cihaz değişiminin yapılmasını gerektiğini söylediler, e tabi ürün Amerika'dan geldi garanti yok, yalan oldu o iş. Neyse ki ablam hala buradayken bozulmuştu, telefonu ona verdim refund yapması için.
    Burada herhangi bir servise vermek istemedim çünkü muhtemelen bir telefon parası isteyeceklerdi ana kart değişimi için ve ne kadar sağlıklı bir tamir görecekti emin değilim.

Allahtan pasaport kaydı yapılmamıştı bide oradan girecekti, bu tarz durumları göz önüne alıp yurtdışından cihaz getirmenizi öneririm, can sıkıcı olabiliyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yacatisma -- 21 Ekim 2015; 2:17:32 >
  • SON DAKİKA: ABD DEN ALINAN İPHONE 6S LERİN 1 YIL GARANTİSİ ARTIK TR DEDE GEÇERLİ...... SADECE 6S AMA.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magule -- 21 Ekim 2015; 12:27:18 >
  • magule kullanıcısına yanıt
    Kaynak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

Kaynak ?

Apple TR da tum calisanlara yazili olarak bildirim yapildi.

Herhangi bir kod seçmemize gerek kalmadı o zaman değil mi?
    hocam kaynak vs var mı oyleyse baya iyi
  • destek servisini aradım bana şu şekilde açıkladılar

Merhabalar ;

Türkiye 'de Destek Gören Model Numaraları ;

iPhone 6:
    A1586
    A1589
    iPhone 6 Plus:
    A1524
    A1593
    iPhone 6s:
    A1688
    iPhone 6s:
    A1687

Destek Görmeyen Model Numaraları ;

iPhone 6s:
    A1633
    iPhone 6s Plus:
    A1634
    iPhone 6:
    A1549
    iPhone 6 Plus:
    A1522

İstediginiz model numaraları 5/5s için yoktur.

İyi Günler ;

Apple Destek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EriadoR_

quote:

quote:

güzel arkadaşım, yanlış biliyorsun ve bu yanlış bilgin yüzünden insanları yanlış yönlendiriyorsun. mantığına göre konuşuyorsun ama gerçekte olaylar bu şekilde işlemiyor.

şimdi uzun uzadıya anlatmayacağım. kısaca şöyle özetleyeyim: mart 2015'te garanti koşullarını da göz önünde bulundurarak amerikanın vergisiz delaware eyaletinden a1586 koduna sahip (özellikle bu kodu istedim) 2 adet 64gb iphone 6 aldım. ağustos 2015'te telefonlardan birinin home tuşu arızalandı. zorlu center apple store da ağustos ayı içinde randevumu alarak telefonumu yaptırdım şu anda sorunsuz kullanıyorum. telefonumun garantisi mart 2016'da doluyor. a1586 kodu garantisi türkiye'de geçiyor! verdiğin bilgi yanlış!

yanlış bildiğin diğer konuysa face time konusu.
    arabistanda ve bazı başka ülkelerde face time yok! yine net konuşuyorsun ama yanlış konuşuyorsun.
    iphone iphone'dur ama uygulamalar ve kullanım her ülkede aynı değildir! gerek ülkelerin altyapıları gerek coğrafi koşulları gerekse de ülkelerin kendi kanunları gereğince apple hizmetlerinin bazı özelliklerini kapatabiliyor veya açabiliyor! aynı google maps'in türkiye'de kullanılamadığı gibi! aynı face time'ın arabistanda olmadığı gibi!

lütfen bilmediğimiz konular hakkında kesin net ifadelerle konuşmayalım, doğru bilgisi olan insanlara DELİ demeyelim, insanları yanlış yönlendirmeyelim, sonra insanlar hangi delinin arkasından gideceğini bilemez değil mi?

demek ben yanlış biliyormuşum, kaç kişiye mesaj attım o mesajı göndermeden önce, kaç kişiden serisini sorgulayıp garantisi varmı öğrenmesi gerektiğini söyledim ama kimse birşey yazmadı.
    Sana cidden çok teşekkür ediyorum adam gibi bir mesaj yazdığın için. Konuda eskimiş demekki..

ayrıca öyle mesajlar geliyorki bazen konuyu açtığıma pişman oluyorum. ilk satırı okumadan direk pm atan var. Forumuda eskisi kadar takip edemiyorum.

dediğim gibi, teşekkür ederim, ilk sayfayı editleyeceğim.
    yazdıklarım içinde özür dilerim.

@sedat79

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 21 Ekim 2015; 19:27:21 >

• batuqwert7878 B kullanıcısına yanıt
    Değişen bir şey yok demek ki, yine model no seçeceğiz anlaşılan.
  • duduco kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal ben 5s alıcam :) zaten vazgeçtim garantili olsun :D
  • batuqwert7878 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun ben de 5S'i sattım gelen olursa 6S alacağım..
  • bugun öğlene kadar abd ye gidecek arkadaşa bir adet sipariş vericem
    forumdan okuduklarımıa göre telefonu getirecek kişinin iphone alırken şöyle yapması gerekiyor:

apple store gidip tmobile contract free A1687 veya A1688 modelini istemeli.

böyle olmalı değil mi dostlar? var mı başka dikkat etmek gereken yer?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.