Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emembi

bugun öğlene kadar abd ye gidecek arkadaşa bir adet sipariş vericem
    forumdan okuduklarımıa göre telefonu getirecek kişinin iphone alırken şöyle yapması gerekiyor:

apple store gidip tmobile contract free A1687 veya A1688 modelini istemeli.

böyle olmalı değil mi dostlar? var mı başka dikkat etmek gereken yer?

Varsa sim free alırsa daha iyi yoksa contact freede de sorun çıkmaz
  • duduco kullanıcısına yanıt
    eyvallah o zaman öyle söyim
    sim free ile contact free arasında ne fark ediyor bu arada?öğrenmek için soruyorum.

son olarak illa tmobile olması gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emembi -- 22 Ekim 2015; 10:34:10 >
  • emembi E kullanıcısına yanıt
    Sim-Free olanlar adı üstünde hiçbir operatöre ait üretilmiyor. Diğerleri örneğin ATT için yapılıyor için ATT sim konuyor alım anında kontratsız olduğundan o şekilde kullanıyordun.
    5 zamanı sıkıntı çok çıkmıştı, forumda alan üyelerde contactfree faturası olduğu halde sim kilitli çıkanda vardı, telefonu ilk olarak kendi sim kartıyla açmak zorunda kalan da vardı. Ama bana hiç denk gelmedi. Zaten hepsi aynı yerde duruyor contact free desen de ellerinde t-mobile varsa onu veriyorlar att varsa onu veriyorlar şansına artık.
    Bu kod olayını ben de yeni öğrendim ama.
    Alacağı mağaza belli ise rezervasyondan bakıp görebilirsin ellerinde sim free olup olmadığını ya da pick-up seçeneğiyle önce ödeyip sıra beklemeden gidip mağazadan elden teslim alabilirsin.

• TR de geçerli kod olan Iphone 6s Plus 64 Gb silver ya da black varsa getirecek olan PM atsın.
  • GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    estağfurullah hocam, bende bi gazla yazdım, kırdıysam özür dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EriadoR_

estağfurullah hocam, bende bi gazla yazdım, kırdıysam özür dilerim.

yok hocam ne özrü, bilgilendirdiniz aksine. Teşekkürler
  • Apple'ın sitesinde simfree iphone 6s cihazların A1633 koduyla geldiği yazıyor. O halde simfree aldığımız zaman Türkiye'de kesinlikle garanti desteği görme şansı yok mu arkadaşlar? A1688 koduyla alabilmemiz için bir operatöre mesela T-Mobile bağlı olarak mı almamız lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ÖNEMLİ BİLGİ

T-Mobile Unlocked cihaz alırsanız, KESİNLİKLE hemen açmayın cihazı. Önce içinde bulunan T-Mobile SIM kartını çıkarın ve kendi hattınızı takıp ilk açılışı yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma

ÖNEMLİ BİLGİ

T-Mobile Unlocked cihaz alırsanız, KESİNLİKLE hemen açmayın cihazı. Önce içinde bulunan T-Mobile SIM kartını çıkarın ve kendi hattınızı takıp ilk açılışı yapın.

neden, mantığını anlamadım?
  • Iphone 6s plus model numaraları da aynı numaralarmı? ayrıca 6s plus için türkiyede kayıt ücreti nedir?alırken Sim free yada contract free diye belirtmemiz gereklimi illa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodGave -- 24 Ekim 2015; 22:14:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

quote:

ÖNEMLİ BİLGİ

neden, mantığını anlamadım?

Ben Amerikadan aldigim T-Mobile 6s i once T mobile ile aktiflestirdim daha sonra baska operatorum simini taktim arama yaptim sorunsuz calisti. 5s - 6 lari bilmem de 6s tam olarak unlock her sekilde tam ucret odendigi takdirde.

• arkadaşlar büğün bizim bi tanidik americada olduğunu öğrendim kendisinden tel istedim birisine almiş ama model:a1633 yazıyor
    fiyat sordum 810 dolar 6s 64 gb olduğunu söyledi 50 veya 60 dolarda 1 yil garantisine vericeğini söyledi turkiyede geçerli olsun
    diye gecen sene abisine getirmişti sizce alinir mi 64 gb 810 dolara..??? turkiyede pahali 800 tl fazla vermek istemiyom..seneye satarim iphone 7 yi alirim düşüncesiyle seneye saticam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

arkadaşlar büğün bizim bi tanidik americada olduğunu öğrendim kendisinden tel istedim birisine almiş ama model:a1633 yazıyor
    fiyat sordum 810 dolar 6s 64 gb olduğunu söyledi 50 veya 60 dolarda 1 yil garantisine vericeğini söyledi turkiyede geçerli olsun
    diye gecen sene abisine getirmişti sizce alinir mi 64 gb 810 dolara..??? turkiyede pahali 800 tl fazla vermek istemiyom..seneye satarim iphone 7 yi alirim düşüncesiyle seneye saticam..

Iade edip 1688 TMobile alabilirse daha guzel olur. Ek 1 senelik apple care garantisi Turkiye de gecerli degil bildigim kadariyla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler yardim edin 5s kullanicisiyim youtubede bir onceki videoya nasil donerim yani onceden samsungda geri tusu vardi

• quote:

ÖNEMLİ BİLGİ

Bazı kullanıcıların telefonu T-Mobile a kilitlenmiş unlocked olmasına rağmen. Sonuçta bir kaybınız olmaz, cihazı açmayın simi değiştirmeden.

@farukdanis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yacatisma -- 25 Ekim 2015; 1:55:11 >
  • GodGave kullanıcısına yanıt
    Yukarıda her model için yazmış arkadaş, 6s ya da plus farketmiyor daha doğrusu marka farketmiyor tüm telefonlar için 131,50 TL harç ücreti. Kilitsiz alacağın için tabiki belirtmen gerekiyor
  • Arkadaşlar az önce Amerikadan gelen cihazların garanti durumuyla ilgili soru sormak için apple destekle görüştüm. Bir arkadaş telefonla beni aradı ve hangi model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu sordum. Biraz beklettikten sonra iphone 6s için A1633 model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu söyledi. Ben de başka bir arkadaşın apple destekle görüştüğünü ve ona da A1633 model numaralı iphone 6s lerin garanti kapsamında olmadığı, A1688 model numaralı cihazların garanti kapsamında olduğunun bilgisi verildiğini söyledim. Biraz şaşırdı ve süpervizörümle görüşüp size daha kesin bilgi verebilirim diyerek 3-4 dk bekletti. Sonrasında, tüm dünyadaki cihazların Türkiyedeki garanti durumlarının netleştiği ama Amerikadan alınan cihazlar için hangi model numaralarına destek verileceğinin henüz belli olmadığını, bu konuda çalışmanın hala sürdüğünü söyledi. Eğer 3-4 gün içinde tekrar ararsam garanti durumunun netleşeceğini ve bana kesin bilgi verebileceğini söyledi.Bu konuda çok farklı duyumlar aldığım için destek hattını aramıştım.Sizinle de paylaşmak istedim.İnşallah bir an önce netleşir.

• quote:

Orijinalden alıntı: basilisk lizard

Arkadaşlar az önce Amerikadan gelen cihazların garanti durumuyla ilgili soru sormak için apple destekle görüştüm. Bir arkadaş telefonla beni aradı ve hangi model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu sordum. Biraz beklettikten sonra iphone 6s için A1633 model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu söyledi. Ben de başka bir arkadaşın apple destekle görüştüğünü ve ona da A1633 model numaralı iphone 6s lerin garanti kapsamında olmadığı, A1688 model numaralı cihazların garanti kapsamında olduğunun bilgisi verildiğini söyledim. Biraz şaşırdı ve süpervizörümle görüşüp size daha kesin bilgi verebilirim diyerek 3-4 dk bekletti. Sonrasında, tüm dünyadaki cihazların Türkiyedeki garanti durumlarının netleştiği ama Amerikadan alınan cihazlar için hangi model numaralarına destek verileceğinin henüz belli olmadığını, bu konuda çalışmanın hala sürdüğünü söyledi. Eğer 3-4 gün içinde tekrar ararsam garanti durumunun netleşeceğini ve bana kesin bilgi verebileceğini söyledi.Bu konuda çok farklı duyumlar aldığım için destek hattını aramıştım.Sizinle de paylaşmak istedim.İnşallah bir an önce netleşir.

Üstadım bi sonraki görüşmeyi yaparken iphone 6splus ı da sorup haber edermisin banada takipteyim ama olaki kaçırırsam mesajını etiketlermisin beni de.

• quote:

Orijinalden alıntı: GodGave

quote:

Orijinalden alıntı: basilisk lizard

Arkadaşlar az önce Amerikadan gelen cihazların garanti durumuyla ilgili soru sormak için apple destekle görüştüm. Bir arkadaş telefonla beni aradı ve hangi model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu sordum. Biraz beklettikten sonra iphone 6s için A1633 model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu söyledi. Ben de başka bir arkadaşın apple destekle görüştüğünü ve ona da A1633 model numaralı iphone 6s lerin garanti kapsamında olmadığı, A1688 model numaralı cihazların garanti kapsamında olduğunun bilgisi verildiğini söyledim. Biraz şaşırdı ve süpervizörümle görüşüp size daha kesin bilgi verebilirim diyerek 3-4 dk bekletti. Sonrasında, tüm dünyadaki cihazların Türkiyedeki garanti durumlarının netleştiği ama Amerikadan alınan cihazlar için hangi model numaralarına destek verileceğinin henüz belli olmadığını, bu konuda çalışmanın hala sürdüğünü söyledi. Eğer 3-4 gün içinde tekrar ararsam garanti durumunun netleşeceğini ve bana kesin bilgi verebileceğini söyledi.Bu konuda çok farklı duyumlar aldığım için destek hattını aramıştım.Sizinle de paylaşmak istedim.İnşallah bir an önce netleşir.

Üstadım bi sonraki görüşmeyi yaparken iphone 6splus ı da sorup haber edermisin banada takipteyim ama olaki kaçırırsam mesajını etiketlermisin beni de.

Tamam hocam 6splus ı da sorarım. 3-5 gün sonra tekrar aramayı düşünüyorum zaten...

• Amerika'dan gelenlerde garanti durumu belli değil peki ya Avrupa'dan gelenlerde belli mi arkadaşlar???
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.