Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fransa 16gb iphone 6s vergi cıkınca kaca geliyor
  • 1 kasımda Ankara'ya geliyorum. iPhone siparişleriniz getirilir, ankara içi elden teslim.

iPhone 6s Plus 16gb için 3100
    64gb için 3250

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mervemce M kullanıcısına yanıt
    merhaba hangi eyalettesin?

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

fransa 16gb iphone 6s vergi cıkınca kaca geliyor

yokmu bilgi sahibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: basilisk lizard

Arkadaşlar az önce Amerikadan gelen cihazların garanti durumuyla ilgili soru sormak için apple destekle görüştüm. Bir arkadaş telefonla beni aradı ve hangi model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu sordum. Biraz beklettikten sonra iphone 6s için A1633 model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu söyledi. Ben de başka bir arkadaşın apple destekle görüştüğünü ve ona da A1633 model numaralı iphone 6s lerin garanti kapsamında olmadığı, A1688 model numaralı cihazların garanti kapsamında olduğunun bilgisi verildiğini söyledim. Biraz şaşırdı ve süpervizörümle görüşüp size daha kesin bilgi verebilirim diyerek 3-4 dk bekletti. Sonrasında, tüm dünyadaki cihazların Türkiyedeki garanti durumlarının netleştiği ama Amerikadan alınan cihazlar için hangi model numaralarına destek verileceğinin henüz belli olmadığını, bu konuda çalışmanın hala sürdüğünü söyledi. Eğer 3-4 gün içinde tekrar ararsam garanti durumunun netleşeceğini ve bana kesin bilgi verebileceğini söyledi.Bu konuda çok farklı duyumlar aldığım için destek hattını aramıştım.Sizinle de paylaşmak istedim.İnşallah bir an önce netleşir.

Sen telefonla konuşmuşsun ama yukarda bilgi veren arkadaş arkadaş yazılı bilgi almış, burdakilerde amerika'dakiler gibi sallama bilgi veriyor demek. En iyisi geçen seneki kodlarla garabti kapsamına alınan canlı örneklere güvenmek o zaman ..

• Arkadaşlar 6s 64 gb kuveyt'ten getireceğim
    amerika fiyatıyla hemen hemen aynı ama ülkeden dolayı bir sorun çıkar mı ? ve turist olarak gidileceği için tax free'den yararlanabilir miyiz bilgilendirirseniz sevinirim.
  • ender E kullanıcısına yanıt
    750-90=660Euro ..
    Heaplama global blue sitesinden ama oradan hiç almadım
  • U. kullanıcısına yanıt
    Türkiye de 1 yıllık garantileri oluyor diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

750-90=660Euro ..
    Heaplama global blue sitesinden ama oradan hiç almadım

Tşkler hocam....

http://www.topachat.com/pages/detail2_cat_est_telephonie_puis_rubrique_est_wt_smartp_puis_ref_est_tl10013476.html

Fransadan alacakmış arkadaş... 719 Euro olarak belirtti... 86.28 euroda tax free ödemesi olacak... gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 26 Ekim 2015; 14:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

Orijinalden alıntı: basilisk lizard

Arkadaşlar az önce Amerikadan gelen cihazların garanti durumuyla ilgili soru sormak için apple destekle görüştüm. Bir arkadaş telefonla beni aradı ve hangi model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu sordum. Biraz beklettikten sonra iphone 6s için A1633 model numaralı cihazların Türkiye'de garanti kapsamında olduğunu söyledi. Ben de başka bir arkadaşın apple destekle görüştüğünü ve ona da A1633 model numaralı iphone 6s lerin garanti kapsamında olmadığı, A1688 model numaralı cihazların garanti kapsamında olduğunun bilgisi verildiğini söyledim. Biraz şaşırdı ve süpervizörümle görüşüp size daha kesin bilgi verebilirim diyerek 3-4 dk bekletti. Sonrasında, tüm dünyadaki cihazların Türkiyedeki garanti durumlarının netleştiği ama Amerikadan alınan cihazlar için hangi model numaralarına destek verileceğinin henüz belli olmadığını, bu konuda çalışmanın hala sürdüğünü söyledi. Eğer 3-4 gün içinde tekrar ararsam garanti durumunun netleşeceğini ve bana kesin bilgi verebileceğini söyledi.Bu konuda çok farklı duyumlar aldığım için destek hattını aramıştım.Sizinle de paylaşmak istedim.İnşallah bir an önce netleşir.

Sen telefonla konuşmuşsun ama yukarda bilgi veren arkadaş arkadaş yazılı bilgi almış, burdakilerde amerika'dakiler gibi sallama bilgi veriyor demek. En iyisi geçen seneki kodlarla garabti kapsamına alınan canlı örneklere güvenmek o zaman ..

Canlı sohbette de birbirinde farklı yanıt alan arkadaslara rastladığım için telefona açma gereği duydum ki telefonda karışıklık ortaya çıktı zaten. Bugün bir arkadaşım Zorlu Centera gidecek ondan da sormasını rica ettim. Bakalım ona nasıl bir yanıt verecekler...

• Az önce Apple Destek hattından Yunus Emre diye bir elemanla konuştum. A1688 ve A1700 ın Türkiyede garanti kapsamında olduğunu , A1633 ün de TR'de garantisinin olup olmıyacağı konusunda çalışmaların devam ettiğini , muhtemelen bir hafta sonra kesin bilgi verebileceğini , bir hafta sonra aramamı söyledi. Zaten bu 3 modelden başka model yok 6s 64gb larda. ( Benim alacağım o )

Farklı bi bilgi alan olursa paylaşsın rica ederim
    Bayağı bir inceledim ama malum Fransızca yok, chrome çevirisi ile çözebildiğim ikinci elde satıyor ya da yenilenmiş telefonlarda satıyor. Haliyle daha 6S te böyle birşey olamaz ama bence applestoredan almakta fayda var. Tax-Free için fatura gelecek mi acaba onu da iyice araştırmanı tavsiye ederim
  • Tax free icin fatura nerden gelecek anlamadim

Bu aldığınız yer fatura veriyor mu demek istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şöyle bir yanlışınız var amerikadan alınan cihaz degismiyor demissiniz amerika haricinde amerika canada ve japonyanın anten yapıları aynı ayriyetten amerikadan gelen ip6 cihazım temmuz ayında mavi ekran verdi burdaki store degismesi gerektigini ama burda olmadıgını belirttiler avrupa veya amerikaya yönlendirmemi söylediler bende almanyaya yollayıp degistirdim kuzenim vasıtasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 27 Ekim 2015; 14:06:24 >
  • Arkadaslar iphone 6s 64 gb modeli isyerine alacagim icin vergi iadesiyle bana 2750 tl gibi bir rakama geliyor.Sizce bu cihazi 1 ve 2 sene sonraki 2.el piyasasi kac tl civarinda olur? 1,2 sene sonra satmak istesem ne kadar zarara gecerim?

• quote:

Orijinalden alıntı: potcu

Arkadaslar iphone 6s 64 gb modeli isyerine alacagim icin vergi iadesiyle bana 2750 tl gibi bir rakama geliyor.Sizce bu cihazi 1 ve 2 sene sonraki 2.el piyasasi kac tl civarinda olur? 1,2 sene sonra satmak istesem ne kadar zarara gecerim?

Bunun cevabını şu an vermek çok zor. Tamamen o anki döviz kuruna bağlı ne kadar bi kayıpla elinden çıkaracağınız. Mesela 6 sı olup da satmak isteyenler çok zarar etmeyeceklerdir çünkü şu anki euro dolar kuru tamamen lehlerine gelişmekte. Ancak 1-2 yıl sonra 2₺ civarına düşmeyeceğini kim garanti edebilir.

• şimdi amerikaya gidecek olan arkadasa ne kadar para vermemiz gerekiyor 64 gb 6s için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

şimdi amerikaya gidecek olan arkadasa ne kadar para vermemiz gerekiyor 64 gb 6s için

Yaklaşık 816 $ karşılığı olan 2.360 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dememoki -- 28 Ekim 2015; 19:45:34 >
  • Kore iphone 6s 16 Gb fiyatı hakkında bilgisi olan varmı? ordan getirtsem garanti durumu nedir acaba
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.