Şimdi Ara

Amerikadan iphone 6, 6xx, 7, 7xx getirme (Fiyatlar, kontrat meselesi ve eyalet vergileri) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.426
Cevap
51
Favori
130.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6 ekimde abd ny apple store dan alabilmek icin ön siparis vermek gerekir mi?
    Yoksa direk gidip elden alabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tax refund filan da düşünüldüğünde en yakın zamanda hangi Avrupa ülkesinden İphone 6 almak mantıklı?
  • Miami de bulunan bir arkadas ayın 19 unda simfree iphone 6 alabilir mi ? önerileriniz nedir ? nerden almalı... vs..vs
  • Cogu arkadas avrupadan alın demişte, şöyle bi apple.de (almanya sitesi) girdim baktım 4.7 16GB nın fiyatı 699 euro yani neredeyse Turkiyedekiyle aynı fiyata geliyor 200-300 tl eksik buna kayıt ıcın 125 tl ekleyince neredeyse aynı fiyat o zaman al Turkiyeden kafan rahat olsun derim.

Amerikadan alabiliyorsanız zaten dusunmeyin bile alın 1000 tl fark var arada. Olaki telefon dusuk bi ihtimal bozuk cıktı tamir için harcayacagınız para zaten max 1000 tl olur

gule gule kullanın..
  • Soru ??????????
    İPhone 6 ve 6+ Apple Store'lar da 19 Eylül'de çıkıyor, peki Sim Kilitsiz olanlarda aynı gün mü çıkacak ?
  • TUM CIHAZLAR SIM KILITSIZ arkadaslar, biraz bilgi kirliligi olmus.

Muhtemelen (%99.9) ABD T-Mobile de sim kilitsiz olacak, iPhone 5'ten itibaren sim kilitsiz cikti amerikada da. Avrupa zaten sim kilitsiz.
    ABD'de T-Mobile yaziyor diye sim kilitlidir demek yanlis olur. iPhone 5'te de Apple kendi sitesinden sim kilitsiz satmadan once 3 farkli operatorun full price odeyerek telefonunu alabiliyordunuz, 3'u de unlocked idi. (AT&T, Verizon, Sprint)
    T-Mobile full price iPhone'lar da sim kilitsiz olur bu nedenle. Zaten 19'unda cikinca hemen T-Mobile harici bir sim kart takip deneyecek alan insanlar, daha kesin bilgiye sahip oluruz.
    Ardindan 1-2 ay sonra Apple kendisi Factory Unlocked cihaz satmaya baslar her zaman oldugu gibi. Anlasmalari geregi oncelikle full price satma sansini operatore taniyor.

ABD'den aldiginizda garanti yok, telefon bozuk cikabilir, yamulma vs olabilir, batarya problemli olabilir, sonucta elektronik cihaz yani, hersey olabilir, o nedenle bence Avrupa'dan alin.

Ingiltere fiyatlari da ayni falan degil, 520 TL fark var, hemde pasaport kayit harci + bir de 20 lira kayit masrafinida ekledikten sonra (operatorlerin dukkanlarindan kayit yaparsaniz)
    Cunku VERGI IADESI var.

Ingiltere:
    539 sterlin x 3,55 = 1913 TL - 224 tl iade + 140 masraf = 1830 TL 1 yıl garantili cihaz.
    Almanya:
    699 euro x 2,85 = 1992 TL - 217 tl iade + 140 masraf = 1915 TL 1 yıl garantili cihaz.
    Amerika:
    649+vergi=700 dolar x 2,2 = 1540 TL + 140 masraf = 1680 TL Tr'de garantisiz cihaz.

Bunlari kendi konumda aciklamistim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_68873497/f_//tm.htm#68873497

• arkadaşlar gerçekten arada çok fiyat farkı var. 2 bin liraya geliyor avrupa cihazları ve kayıt vs derken 2200 e türkiyeden alınır. alınıcaksa tek mantıklı ülke amerika
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisenes

Soru ??????????
    İPhone 6 ve 6+ Apple Store'lar da 19 Eylül'de çıkıyor, peki Sim Kilitsiz olanlarda aynı gün mü çıkacak ?

Türkiye için 26 eylülde sim free olarak Apple store'da satışa başlanacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

quote:

Soru ??????????

Amerika'da ne zaman çıkar ? Bana o lazımda

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

TUM CIHAZLAR SIM KILITSIZ arkadaslar, biraz bilgi kirliligi olmus.

Muhtemelen (%99.9) ABD T-Mobile de sim kilitsiz olacak, iPhone 5'ten itibaren sim kilitsiz cikti amerikada da. Avrupa zaten sim kilitsiz.
    ABD'de T-Mobile yaziyor diye sim kilitlidir demek yanlis olur. iPhone 5'te de Apple kendi sitesinden sim kilitsiz satmadan once 3 farkli operatorun full price odeyerek telefonunu alabiliyordunuz, 3'u de unlocked idi. (AT&T, Verizon, Sprint)
    T-Mobile full price iPhone'lar da sim kilitsiz olur bu nedenle. Zaten 19'unda cikinca hemen T-Mobile harici bir sim kart takip deneyecek alan insanlar, daha kesin bilgiye sahip oluruz.
    Ardindan 1-2 ay sonra Apple kendisi Factory Unlocked cihaz satmaya baslar her zaman oldugu gibi. Anlasmalari geregi oncelikle full price satma sansini operatore taniyor.

ABD'den aldiginizda garanti yok, telefon bozuk cikabilir, yamulma vs olabilir, batarya problemli olabilir, sonucta elektronik cihaz yani, hersey olabilir, o nedenle bence Avrupa'dan alin.

Ingiltere fiyatlari da ayni falan degil, 520 TL fark var, hemde pasaport kayit harci + bir de 20 lira kayit masrafinida ekledikten sonra (operatorlerin dukkanlarindan kayit yaparsaniz)
    Cunku VERGI IADESI var.

Ingiltere:
    539 sterlin x 3,55 = 1913 TL - 224 tl iade + 140 masraf = 1830 TL 1 yıl garantili cihaz.
    Almanya:
    699 euro x 2,85 = 1992 TL - 217 tl iade + 140 masraf = 1915 TL 1 yıl garantili cihaz.
    Amerika:
    649+vergi=700 dolar x 2,2 = 1540 TL + 140 masraf = 1680 TL Tr'de garantisiz cihaz.

Bunlari kendi konumda aciklamistim:
    http://forum.donanimhaber.com/m_68873497/f_//tm.htm#68873497

İade kısmını biraz daha açar mısınız ilk sayfaya eklemek istiyorum
    Yani direk Apple store'dan telefonu aldıktan sonra çıkıp bir t-mobile mağazasına gidip alabiliyor muyuz o parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 16 Eylül 2014; 16:43:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mercury82

Merhaba,
    6 ekimde abd ny apple store dan alabilmek icin ön siparis vermek gerekir mi?
    Yoksa direk gidip elden alabilir miyiz ?

Ön sipariş vermeden mağazadan alabilirsiniz. Zaten o tarihte ön sipariş yerine direk satıl al butonu çıkar karşınıza. Stok sıkıntısı olmazsa direk alırsınız

• Bunlar tax free fiyatlar oyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tsender

Tax refund filan da düşünüldüğünde en yakın zamanda hangi Avrupa ülkesinden İphone 6 almak mantıklı?

İngiltere, hemen üstte arkadaş fiyatlarıda yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Bunlar tax free fiyatlar oyle mi?

Evet

• quote:

quote:

quote:

Soru ??????????

Ayın 26'sında 2. Parti gelecek. Yani rahatça alınabilir diye düşünüyorum 26'sı gibi
    İlk partinin neredeyse tamamını ön siparişler için eritirler diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GörünmezAdam -- 16 Eylül 2014; 16:52:33 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Soru ??????????

Ayın 26'sında 2. Parti gelecek. Yani rahatça alınabilir diye düşünüyorum 26'sı gibi

Peki tesekkur ederim 👍 Umarım ABD çikisli İPhone'da yasayacagim tek sıkıntı garanti olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Soru ??????????

Peki tesekkur ederim 👍 Umarım ABD çikisli İPhone'da yasayacagim tek sıkıntı garanti olur

Sadece garanti olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Soru ??????????

Sadece garanti olur

İnşallah, Çoğunluk böyle diyor ama işte insan huylanıyo

• GörünmezAdam kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, birçok ülkede yabancı vatandaş vergi iadesi alabiliyor, ürünü alırken vergi iadesi almak istiyorum diyorsunuz, ürünü satan mağaza elle vergi iade formu düzenliyor veya bilgisayardan çıkartıyor, siz de ülkeden çıkarken (genelde) havaalanında o ürünün vergisini iade alıyorsunuz, 60-70 euro veya sterlin civarı bir parayı ülkeden çıkarken nakit olarak almış oluyorsunuz yani.

Vergi iadesi/tax free alışveriş diye incelerseniz bulabilirsiniz. Ben şuanda müsait değilim o yüzden ülkelere göre vergi iade rakamlarını yazamıyorum (forumda başka bir konuya yazmıştım zamanında) ancak hesaplama araçları var o şekilde hesaplanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Hayır hocam, birçok ülkede yabancı vatandaş vergi iadesi alabiliyor, ürünü alırken vergi iadesi almak istiyorum diyorsunuz, ürünü satan mağaza elle vergi iade formu düzenliyor veya bilgisayardan çıkartıyor, siz de ülkeden çıkarken (genelde) havaalanında o ürünün vergisini iade alıyorsunuz, 60-70 euro veya sterlin civarı bir parayı ülkeden çıkarken nakit olarak almış oluyorsunuz yani.

Vergi iadesi/tax free alışveriş diye incelerseniz bulabilirsiniz. Ben şuanda müsait değilim o yüzden ülkelere göre vergi iade rakamlarını yazamıyorum (forumda başka bir konuya yazmıştım zamanında) ancak hesaplama araçları var o şekilde hesaplanabilir.

Çok teşekkürler hocam ilk sayfaya ekliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.