Ya bende amazondan kargo göndereb birini bulucam ama gümrükte ayrı bir ücret ödiyecekmiiz çok acill
amazon kargo firmaları ile anlaşmalı olduğu için 25$ a gönderebilriyor. eğer diğer kişilerden alırsan kargo 100$ dan fazla fazla tutar. zaten sattığı fiyatlar normalınden yuksek. gümrükle beraber 800$ geçer. amazonun sattılkların takip et. ps4ü lısa süre için göndermiyorlar ama Bundle paketlerde sorun yok. stok yakalarsan konsol+oyun+1yıl plus 510$ herşey dahil
Bu Bundle varsa link atabilirsin Baktım 1 kol fifa 14 falan 1280 e oluyor ama gümrük korkutuyor
1280 kargo gümrük hariç demi.. onlardan alınmaz. cıhazda ilk bir sorun olsa muhattap bulamzsın. fiyatıda yanliş yazmişim cihaz oyun plus 510$ link bu ilk 5 ürünü takip et amzonun sattığı onlar
Korkum bu sorun çıkması kargo dahil ama gümrük yok onu soruyodum.
kargo hariç kaç $
quote:
Orijinalden alıntı: byvolcan
quote:
Orijinalden alıntı: _Star
quote:
quote:
quote:
quote:
Ya bende amazondan kargo göndereb birini bulucam ama gümrükte ayrı bir ücret ödiyecekmiiz çok acill
amazon kargo firmaları ile anlaşmalı olduğu için 25$ a gönderebilriyor. eğer diğer kişilerden alırsan kargo 100$ dan fazla fazla tutar. zaten sattığı fiyatlar normalınden yuksek. gümrükle beraber 800$ geçer. amazonun sattılkların takip et. ps4ü lısa süre için göndermiyorlar ama Bundle paketlerde sorun yok. stok yakalarsan konsol+oyun+1yıl plus 510$ herşey dahil
Bu Bundle varsa link atabilirsin Baktım 1 kol fifa 14 falan 1280 e oluyor ama gümrük korkutuyor
1280 kargo gümrük hariç demi.. onlardan alınmaz. cıhazda ilk bir sorun olsa muhattap bulamzsın. fiyatıda yanliş yazmişim cihaz oyun plus 510$ link bu ilk 5 ürünü takip et amzonun sattığı onlar
Korkum bu sorun çıkması kargo dahil ama gümrük yok onu soruyodum.
kargo hariç kaç $
PS4 505 $ FIFA 14 48 $ 553 $ falan
ilanın altında yazan 5-10$ kargo ücretlerini baz almıyon demi onlar amerika içi ücretler
quote:
ilanın altında yazan 5-10$ kargo ücretlerini baz almıyon demi onlar amerika içi ücretler
25$ Amazonun anlaşması var
Adam seni yemiş öyle insanlara haddini bildirmek lazım Neymiş kendini kapatırmış.. 1 aydır kullanıyorum Amerikadan alınma cihazı
quote:
Orijinalden alıntı: thearda1
Amerikadan PS4 getirecektim ama vatan bilgisayardakiler dediki internete bağlanınca PS4 kendini kapatır dedi. bu arada PAL 'a çevirme işleminin ücreti ne kadar? Çok acil şimdiden teşekkürler
edit: ayrıca oyunları da amerikadan getirtmeyi düşünüyorum. eğer buradan alırsam sıkıntı olur mu?
seni iyi yemişler vatandakiler
internete girer online oynar kapanmaz her ülkenin oyununu açar (istersen afkanistandan ps4 alıp amerikadan oyun bile alabilirsin)
sadece mesela ghost aldın ek harita alacaksın. problem olur ama başka herşeyiyle oynarsın
İnternete bağlayınca cihazın kendini kapatması gibi bir durum yok. Ayrıca PS4 oyunlarında bölge ayrımı olmadığı için her bölgeden oyunu çalıştırır, sadece DVD ve Bluray filmlerde bölge kısıtlaması var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme