Şimdi Ara

Amerikadan PS4 (Cok Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikadan PS4 getirecektim ama vatan bilgisayardakiler dediki internete bağlanınca PS4 kendini kapatır dedi. bu arada PAL 'a çevirme işleminin ücreti ne kadar? Çok acil şimdiden teşekkürler

edit: ayrıca oyunları da amerikadan getirtmeyi düşünüyorum. eğer buradan alırsam sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearda1 -- 18 Ocak 2014; 14:03:53 >

• PAL'e çevirme yok. İstediğin gibide online oynarsın sadece Amerika'dan alınca DLC alamazsın eğer US PSN değilse hesabın.
  • bir sıkıntı olmaz. zaten suan forumda ps4 sahiplerinin yarısı fazlası abd den almıştır cihazı.ancak amazondan alacaksanız şuan gönderim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

bir sıkıntı olmaz. zaten suan forumda ps4 sahiplerinin yarısı fazlası abd den almıştır cihazı.ancak amazondan alacaksanız şuan gönderim yok

peki cihazı burdan alıp oyunları amerikadan getirtirsem oyunlar çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearda1

quote:

bir sıkıntı olmaz. zaten suan forumda ps4 sahiplerinin yarısı fazlası abd den almıştır cihazı.ancak amazondan alacaksanız şuan gönderim yok

peki cihazı burdan alıp oyunları amerikadan getirtirsem oyunlar çalışır mı?

evet
  • çok teşekkurler
  • Vatan PC'dekiler sallamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 PRO mu SLIM mi acil!
    7 yıl önce açıldı
    Ebay'dan telefon almak(yardım).
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Vatan PC'dekiler sallamış.
    Oyunları aşağıdaki adreslerden satın almanızı tavsiye ediyorum.

www.mariio128.com

www.tronixweb.com

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

www.mariio128.com

www.tronixweb.com

aynen bende tronixten aldım 2 oyun şu anda oynuyorum hiç sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: purple

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

www.mariio128.com

www.tronixweb.com

aynen bende tronixten aldım 2 oyun şu anda oynuyorum hiç sıkıntı yok

Alıntıları Göster
    internete bağlanınca kendini mi kapatırmış? ulan benim karşıma çıkmaz ki şunlar bir kere.nasıl sallamaktır bu

• quote:

Amerikadan PS4 getirecektim ama vatan bilgisayardakiler dediki internete bağlanınca PS4 kendini kapatır dedi. bu arada PAL 'a çevirme işleminin ücreti ne kadar? Çok acil şimdiden teşekkürler

edit: ayrıca oyunları da amerikadan getirtmeyi düşünüyorum. eğer buradan alırsam sıkıntı olur mu?

kullanıyorum gayet stabil çok şükür bi sorun yaşamadım daha
  • quote:

Amerikadan PS4 getirecektim ama vatan bilgisayardakiler dediki internete bağlanınca PS4 kendini kapatır dedi. bu arada PAL 'a çevirme işleminin ücreti ne kadar? Çok acil şimdiden teşekkürler

amma sallamışalr ha vatandakiler ah ben olacaktım adamın yüzüne kahkatı basardım
    sorunu cevabına gelinde, tek fark 350 lira ve 2 yıl garantidir. oyunlarda bölge kodu yok. oyunu ister türkiyeden al ister amerikadan sorunzsuz çalişir. pal ntsc olayı sadece bluraylerde geçerli. yeni cıkan çogu filmde bölge kodu yok ama bazı filmleri izleyemzsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

amma sallamışalr ha vatandakiler ah ben olacaktım adamın yüzüne kahkatı basardım
    sorunu cevabına gelinde, tek fark 350 lira ve 2 yıl garantidir. oyunlarda bölge kodu yok. oyunu ister türkiyeden al ister amerikadan sorunzsuz çalişir. pal ntsc olayı sadece bluraylerde geçerli. yeni cıkan çogu filmde bölge kodu yok ama bazı filmleri izleyemzsin.
    Ya bende amazondan kargo göndereb birini bulucam ama gümrükte ayrı bir ücret ödiyecekmiiz çok acill

• quote:

Neden gönderim yok!Biz insan değil miyiz ?!Sony yine 20.000 adet getirmiş.4 saatte tükendi.Teknosadan falan alıyım desen Haziranda anca alırsın e Amerika'dada tanıdığım yok.Bide arkadaş 1050 TL'lik ürüne 350 tl vergi nasıl koyarsın sen ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheShield

quote:

Neden gönderim yok!Biz insan değil miyiz ?!Sony yine 20.000 adet getirmiş.4 saatte tükendi.Teknosadan falan alıyım desen Haziranda anca alırsın e Amerika'dada tanıdığım yok.Bide arkadaş 1050 TL'lik ürüne 350 tl vergi nasıl koyarsın sen ya!

Alıntıları Göster
    Amerika'dan getirince kendini mi kapatırmış

Ulan Amerika'dan gelen Cihaz gusulsuz abdestsiz dese daha fazla inanırım

• quote:

amerikada nerden alacaksınız?
    Ben bestbuy ve gamestopda bulamadım..
    KAraborsa LA de bir dukkan 700 dolar dedi almadım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Star

Ya bende amazondan kargo göndereb birini bulucam ama gümrükte ayrı bir ücret ödiyecekmiiz çok acill

amazon kargo firmaları ile anlaşmalı olduğu için 25$ a gönderebilriyor. eğer diğer kişilerden alırsan kargo 100$ dan fazla fazla tutar. zaten sattığı fiyatlar normalınden yuksek. gümrükle beraber 800$ geçer. amazonun sattılkların takip et. ps4ü lısa süre için göndermiyorlar ama Bundle paketlerde sorun yok. stok yakalarsan konsol+oyun+1yıl plus 510$ herşey dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 18 Ocak 2014; 21:30:09 >
  • quote:

quote:

amazon kargo firmaları ile anlaşmalı olduğu için 25$ a gönderebilriyor. eğer diğer kişilerden alırsan kargo 100$ dan fazla fazla tutar. zaten sattığı fiyatlar normalınden yuksek. gümrükle beraber 800$ geçer. amazonun sattılkların takip et. ps4ü lısa süre için göndermiyorlar ama Bundle paketlerde sorun yok. stok yakalarsan konsol+oyun+1yıl plus 610$ herşey dahil

Bu Bundle varsa link atabilirsin Baktım 1 kol fifa 14 falan 1280 e oluyor ama gümrük korkutuyor

• quote:

quote:

quote:

amazon kargo firmaları ile anlaşmalı olduğu için 25$ a gönderebilriyor. eğer diğer kişilerden alırsan kargo 100$ dan fazla fazla tutar. zaten sattığı fiyatlar normalınden yuksek. gümrükle beraber 800$ geçer. amazonun sattılkların takip et. ps4ü lısa süre için göndermiyorlar ama Bundle paketlerde sorun yok. stok yakalarsan konsol+oyun+1yıl plus 510$ herşey dahil

Bu Bundle varsa link atabilirsin Baktım 1 kol fifa 14 falan 1280 e oluyor ama gümrük korkutuyor

1280 kargo gümrük hariç demi.. onlardan alınmaz. cıhazda ilk bir sorun olsa muhattap bulamzsın. fiyatıda yanliş yazmişim cihaz oyun plus 510$ link bu ilk 5 ürünü takip et amzonun sattığı onlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

1280 kargo gümrük hariç demi.. onlardan alınmaz. cıhazda ilk bir sorun olsa muhattap bulamzsın. fiyatıda yanliş yazmişim cihaz oyun plus 510$ link bu ilk 5 ürünü takip et amzonun sattığı onlar

Korkum bu sorun çıkması kargo dahil ama gümrük yok onu soruyodum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.