Şimdi Ara

AMERIKADAN SIFIR XBOX ONE AC UNITY BUNDLE (SATILDI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: iFruit

bende çıkmıyor tax falan sedece import fee charge ediyorlar oda custom muhabbeti türkiye giridimi ama gene tax yok

amazon veya sony veya yerel satıclar prime ile alıyordum onlar amazona gönderiyor amazon bana kargoluyordu amerikada

ne kargo parası veriyordum ne paketleme ne vergi cihazın çıplak fiyatıyla alıyordum nereye istersem geliyordu

Bu da Amazon Prime satıcı olan ve Turkiye ye satan birinden alırsanız kaça patlar:

http://imgur.com/dCGsOOu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tax 0 yazıyor vergi yok tamam

import fee yazanda burdaki gümrükle karşılaşabilcek ek ücretler için depozit alıyor senden o parayı veya kısmını makbuzla beraber 2 ay içinde kredi kartına geri yüklüycekler

sorun olmazsa veya sorun çıkarsa nedeni ve harcaması ile ilgili mail atarlar okadar bile tutmaz

ufak beats pill alsan kolon 200$ lık ondan bile alırlar import fee yi neolur neolmaz gümrükte di sıkıntı çıkmasın gününde eline ulaşması için yaptıkları şey
  • Import fee nin hepsini geri vermiyor. Hepsini geri alan duymadım.

• adam iki oyunlu sıfır one satıyor hala boş boş yorumlar yapılıyor. lan ne adamlarsınız.
  • Fiyat bence çok iyi satan arkadaşım bakma sen eleştirilere, alan arkadasada hayırlı olsun şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: allenprost

Fiyat bence çok iyi satan arkadaşım bakma sen eleştirilere, alan arkadasada hayırlı olsun şimdiden

eleştri degil açıklık getiryoruz

bölgesel garanti dışında ''konsol'' garanti kapsamına girmez aksesuarları game pad adaptör varsa kinnect bunlarda sorun yok 1 yıl garanti altında aksesuarlar malesef makina ntsc ve garanti yok

ha aldınız ne olucak 1 yıl içinde cihaz arzalandı (konsol ) amerikaya giden bir arkadaşınıza vericeksiniz amerikadaki adresinden ups gelip cihazı alıcak ona sıfır ile teslim edicek

burdan kargolarsam olurmu ? hayır olmaz konsol gene bölge dışından yani amerika dışından geldigi için garanti dışında kalıcak saçma gelicek ama cidden öyle

mantık şöyle cihaz ntsc olucak ve amerikada olucak ve ups alıcak cihaz pal olup amerikada olursa ve türkiyeye garantiye gönderilirse kargoyla gene garanti dışı kalıyor biri alıp türkiyeye getirecek ups teslim alıcak

amazonda tax olayı yoktur isteyen alır istedigi yere kargo ve gümrük vergisini öder getirir ugraşılacak dert degil başa çıkılmaz amerikada ikamet eden biri almalı türkiyeye getirebilir

350$ konsolun fiyatı toplam 130$ yakın gümrük paketleme ve kargo tutar 480$ gözden çıkarın

• Ben yılda 4 5 kere Amerika ya gidiyorum ve kardeşlerim orada yaşıyor. 1 sene içinde garanti kapsamında olabilecek sorunlar da yardımcı oluruz. Tabii sadece benim sattığım ürün için.

• başka mesajda arkadaş 90 tl ye microsoft trden pal adaptöre değiştirdiğini yazmış demek ki garanti geçerli olabilir, ps4 e oyunlar çıkmayacak olsaydı önümüzdeki ay alırdım başka seyahatlere artık. hayırlı satışlar.
  • Ürün tarafımdan alınmıştır. İlgi ve alakası için İzzet beye teşekkür ederim.
  • Evet hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.