Amerikadan alacagin laptopta en buyuk sorun turkce karakter, farketmez diyorsan al, ben su ana kadar ibm,toshiba, dell ve sony kullandim sony tartismasiz en sessizi (ki en hizli islemcisi olmasina ragmne). dusunen olursa satmayi dusunebilirim yakinda turkiyeye geliyorum vgn 365 modeli. mesaj atabilirsiniz
kardes benim içi sorun değil karakter..
arkadaşlar Amerika dan arkadaşım yolluyor bana istedikçe.isteyenlere Sony Vaio getirtebilir özelden msg yazabilirsiniz
arkadaşlar ben bu yaz amerikadan laptop getirmeyi düşünüyorum.ne tavsiye edersiniz?yoksa buradan mı alsam?
Hazir konu var bende abd den dell alienware almak istiyorum.bu konuda yardimci olabilecek var mi
Amerika'da asus bir laptop almıştım,bestbuy dan.9 gün sonra memnun kalmayıp iade ettim.Bu arada dolar fırlamış,haberim yok tabi.kredi kartı hesap hareketlerime bakınca bir de ne göreyim?Bana iade edilen rakam,benim ödediğim rakamdan 27 TL farklı.durduk yerde kur hareketinden 27 TL kazanmış oldum.Bimeks'te asus ta kampanya vardı.oradan aldım artık.Amerikadan canon sx30Is aldım 375 dolara.Birde İphone4 aldım beyaz ve unlocked 700 dolara.Bilgisayarı Türkiyeden aldım.
bende amer'kadan getirttim buugun elime geldi ancak sag hoperler bozuk cikti sansima garanti olayini gidip soracagm bir sony bayisine
bence; - muhattap olması lazım, yani 3-6 ay gibi bir süre kişisel garanti vermesi lazım. - sony'i bilmiyorum ama, dell ve toshiba getiren birisi hicbir sorun yaşamadığını söylüyordu. hatta kendisi açıp program-oyun filan kurup pc'yi test ediyordu. - marka garantisi genelde olmuyor. (ben hic duymadım). Ayrıca; - etrafımda, (amerikaya baglı olmadan ) yaşanılan sony problemleri vardı.(ekran, wi-fi..). Bu yuzden sony dısında dell filan araştır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme