Bildirim
Amerikadan Sony laptop almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
ben 5 ay oldum amerikadan getirteli herhangi bir sorun cıkmadı daha canavar gibi kullanıyorum -
forumda ararsan amerika ve notebookla ilgili onlarca konu bulabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: arshenik
ben 5 ay oldum amerikadan getirteli herhangi bir sorun cıkmadı daha canavar gibi kullanıyorum -
garanti konusunda sorun yaşama ihtimali olabilir iyice araştırmak gerekquote:
Orijinalden alıntı: notebookgentr
forumda ararsan amerika ve notebookla ilgili onlarca konu bulabilirsin.
Alıntıları Göster -
simdiye kadar 10 a yakın laptop aldım usa dan ve hic bir sıkıntı yaşamadım..orada acilip bakilsin sorunsuz calışıyorsa burada da oyle calışır. fabrikasyon hata varsa ilk acilista belli ederquote:
Orijinalden alıntı: hobbs
garanti konusunda sorun yaşama ihtimali olabilir iyice araştırmak gerek
Alıntıları Göster -
15 gün önce Ar 630E modelini getirttim. Hiç bir problem çıkartmadı.Tek risk Limitli garantisinin amerikada geçerli olması.Bunu göze alabiliyorsanız.Getirebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: AhmEthem
simdiye kadar 10 a yakın laptop aldım usa dan ve hic bir sıkıntı yaşamadım..orada acilip bakilsin sorunsuz calışıyorsa burada da oyle calışır. fabrikasyon hata varsa ilk acilista belli eder
Alıntıları Göster -
arkadaşlar sonystyle.com dan getirtiyosunuz dimi? orada bi tanıdık vasıtasıyla getirmek mi iyi olur yoksa internetten sipariş vererek mi?quote:
Orijinalden alıntı: rusty1
15 gün önce Ar 630E modelini getirttim. Hiç bir problem çıkartmadı.Tek risk Limitli garantisinin amerikada geçerli olması.Bunu göze alabiliyorsanız.Getirebilirsiniz.
Alıntıları Göster -
arkadaşlar amerika'dan sz serisi laptop almak istiyorum, fakat hiç tanıdığım yok! bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim -
quote:
Orijinalden alıntı: musti2004s
arkadaşlar amerika'dan sz serisi laptop almak istiyorum, fakat hiç tanıdığım yok! bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirimquote:
Orjinalden alıntı: musti2004s
arkadaşlar amerika'dan sz serisi laptop almak istiyorum, fakat hiç tanıdığım yok! bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
hangi model -
yakında yine gideceğim ama geliş tarihim uzun o yüzden yardımcı olamıyorumquote:
Orijinalden alıntı: bilgeolunquote:
arkadaşlar amerika'dan sz serisi laptop almak istiyorum, fakat hiç tanıdığım yok! bana yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim
hangi model
Alıntıları Göster
-
sz660 n/c amazon'dan baktığım kadarıyla 1529$http://www.amazon.com/Sony-VGN-SZ660N-Notebook-Processor-Business/dp/B000TRN0DI/ref=sr_1_32?ie=UTF8&s=pc&qid=1197575465&sr=1-32quote:
Orijinalden alıntı: bilgeolunquote:
hangi model
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bilgeolun
quote:
hangi model
-
ExpertisEgo; senin gibi sağlam bi Vaio'cudan da eğer istersen senin sz680'i almayı düşünürüm, sen nasıl olsa amerikaya gidince yenisini alırsın bi düşün kafana yatarsa pm atquote:
Orijinalden alıntı: ExpertisEgo
yakında yine gideceğim ama geliş tarihim uzun o yüzden yardımcı olamıyorum
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ExpertisEgo
-
allah sahittir.ben birer ay arayla ar modelini aldim.hic sorun cikmadi canavar gibi calisiyor ar modelleri.turkiyede istanbulbilisim amerikadan ikinci el getirip satiyorlarquote:
ExpertisEgo; senin gibi sağlam bi Vaio'cudan da eğer istersen senin sz680'i almayı düşünürüm, sen nasıl olsa amerikaya gidince yenisini alırsın bi düşün kafana yatarsa pm at
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: zafcey
allah sahittir.ben birer ay arayla ar modelini aldim.hic sorun cikmadi canavar gibi calisiyor ar modelleri.turkiyede istanbulbilisim amerikadan ikinci el getirip satiyorlar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: zafcey
allah sahittir.ben birer ay arayla ar modelini aldim.hic sorun cikmadi canavar gibi calisiyor ar modelleri.turkiyede istanbulbilisim amerikadan ikinci el getirip satiyorlar
demişsin baktım bu firmanın sitesine inandırıcı gelmedi senin iddan, bunu nasıl kanıtlarsın bekliyorum, gerçekte de böyle birşey varsa bilelim.
-
arkadaşım musti2004s; gerçekten sana bu notebooğu vermek isterdim ama ben notebook alınca bir ay sadece istediğim gibi olsun diye bir dünya program kuruyorum ve ayarlıyorum sürekli bilgisayar değiştirmek kadar kötü birşey yok ama istersen yurt dışından getiririm ama biraz beklersin, türkiyede varmı bilmiyorum benim bilgisayarın aynısı varsa buradan al derim klavye ve garanti gerçek sorun ama sony sağlam olduğundan sorunda değiil.quote:
Orijinalden alıntı: ExpertisEgoquote:
demişsin baktım bu firmanın sitesine inandırıcı gelmedi senin iddan, bunu nasıl kanıtlarsın bekliyorum, gerçekte de böyle birşey varsa bilelim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: zafcey
Alıntıları Gösterquote:
amcamın oğlu amerikadan kendine ve eşine 2 tane sony notebook getirdi 7-8 aydır kullanıyolar bi sorun yok...ama istanbul bilişim 2. el getiriyo demek çok ciddi bir idda sonuçta bu adamlar senelerdir bu işi yapıyolar ve ordan notebook alan tanıdıklarımda var böyle bir şeyin söz konusu olacağına kesinlikle ihtimal vermiyorum.
-
Yardımcı olacak bir arkadaş buldum; ABD'den SZ670N/C aldırıyorum. Yine de çok teşekkürler..quote:
arkadaşım musti2004s; gerçekten sana bu notebooğu vermek isterdim ama ben notebook alınca bir ay sadece istediğim gibi olsun diye bir dünya program kuruyorum ve ayarlıyorum sürekli bilgisayar değiştirmek kadar kötü birşey yok ama istersen yurt dışından getiririm ama biraz beklersin, türkiyede varmı bilmiyorum benim bilgisayarın aynısı varsa buradan al derim klavye ve garanti gerçek sorun ama sony sağlam olduğundan sorunda değiil.
Alıntıları Göster
quote:
arkadaşım musti2004s; gerçekten sana bu notebooğu vermek isterdim ama ben notebook alınca bir ay sadece istediğim gibi olsun diye bir dünya program kuruyorum ve ayarlıyorum sürekli bilgisayar değiştirmek kadar kötü birşey yok ama istersen yurt dışından getiririm ama biraz beklersin, türkiyede varmı bilmiyorum benim bilgisayarın aynısı varsa buradan al derim klavye ve garanti gerçek sorun ama sony sağlam olduğundan sorunda değiil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 1907genclikquote:
amcamın oğlu amerikadan kendine ve eşine 2 tane sony notebook getirdi 7-8 aydır kullanıyolar bi sorun yok...ama istanbul bilişim 2. el getiriyo demek çok ciddi bir idda sonuçta bu adamlar senelerdir bu işi yapıyolar ve ordan notebook alan tanıdıklarımda var böyle bir şeyin söz konusu olacağına kesinlikle ihtimal vermiyorum.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: 1907genclik
quote:
Son 5 yilin en hizli buyuyen bilişim sirketi olmuslar. ikinci el pazarinda iyi para var demekki! Hic bir musteriside simdiye kadar bunu farkedip forumlara veya sikayet sitelerine birsey yazmamis. Enteresan...
Forumlarda rakip firmalarin birbirine karsi olumsuz seyler soylemelerine ve topic acmalarina daha oncede sahit olmustuk...
-
edge modemi kırdıracakmısın ne yapacaksın?quote:
Yardımcı olacak bir arkadaş buldum; ABD'den SZ670N/C aldırıyorum. Yine de çok teşekkürler..
quote:
Alıntıları Göster
-
ben de 1700-2000ytl biriktirmiş durumdayım ..elinde olan varsa sz650 veya ustu laptop almayı dusunuyorum..yardımcı olabilecek var mı?amerikadan tabi..bu fiyata..quote:
edge modemi kırdıracakmısın ne yapacaksın?
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- casper laptop wifi açma tuşu
- ekranda siyah leke
- packard bell driver
- no boot device found
- macbook hdmi ekran yansıtma sorunu
- bilgisayar açılmıyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- en iyi laptop markaları
- tcl book x12 go
- yazılım için laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X