Şimdi Ara

Yurtdısından batarya ve sarj cihazı getirtmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg optimus black (p970) için yurt dışından ya 1500 mah yada 3600 mah batarya getirteceğim. Fakat bazı sorularım olacak :

1.Bu gümrükte en fazla 80 dolarda mı takılıyordu getireceğimiz eşyalar.
    2.Mesela e-bay dan alsam kargo ücreti öder miyim veya kargo ücreti olmayan bir site önerebilirmisiniz.
    3.Bu 3600 mah batarya alsam tel de sorun çıkartır mı yoksa kendi orjinal bataryasından mı getirteyim.

Birde kredi kartım yok kapıda ödeme ile alabilir miyim ?

10-20 dolarlık bir batarya ve sarj cihazı kapıda ödeme maliyeti ne olur.Ne kadar sürede elime geçer.Alabileceğim güvenli siteler nelerdir. (Deal extremede kapıda ödeme var mı ? )

• Hong Kong menşeili bir siteden nasıl kapıda ödeme beklediğinizi anlayamadım. Gümrük sınırı 75 euro'dur. Şarj cihazı takılmadan geçer ama pil için aynı şeyi söyleyemem. Pilleri gümrükten geçirmiyorlar diye biliyorum, paranız boşa gitmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engin.

Hong Kong menşeili bir siteden nasıl kapıda ödeme beklediğinizi anlayamadım. Gümrük sınırı 75 euro'dur. Şarj cihazı takılmadan geçer ama pil için aynı şeyi söyleyemem. Pilleri gümrükten geçirmiyorlar diye biliyorum, paranız boşa gitmesin.

Tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.