Bildirim
Amerikadan Türkiyeye Kargo fiyatları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yardımcı olamıcam ama konuyu yukarı atmış olurum bu arada 20$ dan aza gelmez büyük ihtimalle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elbiskuhaa -- 27 Eylül 2012; 22:35:46 > -
Gumruk problemi olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi firma ucuz hangi firma pahalı onla ilgili bir bilginiz var mı ? -
Aslında Razer Markasının Türkiyeye satışı yok. O yüzden amerikada yaşayan akrabalarıma aldırtıp yollattırıcaktım. Kulaklıkları Aldılar evet ama hangi firma en ucuz bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: umartavbek
Aslında Razer Markasının Türkiyeye satışı yok. O yüzden amerikada yaşayan akrabalarıma aldırtıp yollattırıcaktım. Kulaklıkları Aldılar evet ama hangi firma en ucuz bilmiyorum.
Amerikada yaşayan akrabaların da mı bilmiyor ? -
Sordum onlara ama cevap gelmesi 2-3 gün süreceği için bi burayada bakayım dedim belki daha önce hesaplı bir şey bulurum diye -
Ups ya da fedex, bu ikisisin de sitesinde gerekli bilgiler var istersen bir kontrol et. -
sarı Kanarya çok sağol kardeş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X