Hocam ya Facebook'tan sallama bilgiler okuyup gelmişsiniz ya da baya iyi trollüyorsunuz. Trollse ben komik bulmadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Amerikan başkanı ve dünya liderleri neden deep webi yok etmek için girişimde bulunmuyorlar? (2. sayfa)
-
-
yav manyak mısın oğlum niye trolleyeyim? youtube da bile bu konuyla alakalı onlarca video var.aç izle.
-
Hocam bir link atar mısınız örnek olarak? Kendim bulamadım da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben o videoları izleyeli neredeyse 1-2 yıl oldu.şu an inan bende senin gibi bulamam.ancak youtube a deep web ve kuantum yazarsan o zaman belki bir ihtimal karşına çıkar.iyi araştırman gerekiyor çünkü deep weble ilgili bir sürü video var.hangi videoda bu konuya değinildiğini bilmek güç.
-
Hocam komple teorisyeni tarzı kalitesiz Türk Youtube kanallarından aldınız bu bilgileri muhtemelen. Deep Web'de level falan yok, oyun değil bu. O tamamiyle creepypasta'lar amacıyla çıkarılmış bir olgu. Deep Web normal tarayıcıların indeksleyemediği tüm verilerdir, yani örnek olarak bu sitenin bile göremediğimiz dosyaları Deep Web'e girmekte. Farklı ağlar ve protokoller kullanılan yerlere erişmek içinse TOR browser kullanılır. Sizin bahsettiğiniz yerler de (illegal/kötü işler için kullanılan siteler vs.) dediğim gibi Dark Web/Net'e girer. Kuantum mekaniği falan yok yani, kuantum bilgisayarlarıyla karıştırmış olabilirsiniz belki ama onlarında direkt olarak alakası yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ne yalan söyleyeyim eğer deep web hakkındaki kuantum ve katmanlar teorisi korku hikayeleri için yapılmışsa gerçekten çok inandırıcı.millet artık insanları neyle korkutacağını şaşırmış.eğer dediğin gibiyse o zaman seninde bahsettiğin dark web siteleri kuantum olsada olmasada üst düzey dünya yöneticileri tarafından engellenip kaldırılabilir.yani mevzu sadece kuantum değil.dünya başkanları neden dark webi yok etmek için herhangi bir müdahalede bulunmuyorlar? kuantum olsada olmasada bunu yapabilecek imkanları çok büyük bir ihtimalle vardır.dark web yüzünden dünyadaki bütün suçlular birbirleriyle bağlantı kurup suç imparatorluklarını suç ağını büyütüp genişletebiliyor.bence olaylar daha çok çığrından çıkmadan müdahale edilmeli.
-
Hocam bu bir ag oldugundan dolayi tek tusla kapatilabilecek bir olay degil. Ornek vermek gerekirse Amerika'da bu tip siteleri barindiran serverlari kapatmak ve suclulari yakalamak icin FBI ve obur birimler ugrasiyor, mesela boyle bir siteye erisim saglarlarsa IP adresi uzerinden bir sekilde lokasyonu tespit edip gidip suclulari yakalayip serveri da kapatiyorlar. Uzaktan bir serveri kapatip erisimi engellemek de oyle her zaman mumkun olan kolay bir sey degil. Ayrica suc orgutleri, mafyalar vs gibi gruplar cesitli illegal isler icin surekli olarak boyle siteler acip kullaniyor dunyanin farkli yerlerinde. Bunu tamamiyle bitirebilmek icin dunyada bu tip suclularin yok olmasi lazim, ki o da cok mumkun bir sey degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X