Şimdi Ara

Amerikan başkanı ve dünya liderleri neden deep webi yok etmek için girişimde bulunmuyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deep web kurulduktan ve ortaya çıktığından beri amerikan başkanları ve diğer güçlü devlet liderleri neden deep webe son vermek için deep webi ortadan kaldırmak için herhangi bir askeri ya da siber hamlede bulunmuyorlar? sakın deep web kuantumla çalışıyor kuantum aşılamaz kuantumdan dolayı oradaki suçlulara ulaşamazlar demeyin.çünkü amerikada kuantum fiziği üzerine çalışan binlerce bilim insanı var.ayrıca nikola teslanın bazı deneyleri ve çalışmaları kuantumun içeriğine geçebiliyor.philadelphia deneyinde kuantum aşılabildi.ve o deneyide bizzat nikola teslanın kendisi yaptı.yani amerikan hükümetinin el koyduğu nikola teslanın günümüze kadar ulaşan bazı deneyleri ve çalışmalarıyla kuantum mekaniği aşılıp deep web sistemi çökertilebilir.peki neden dünya yöneticileri böyle bir şey yapmıyor?

• deep webin ortadan kalkmasının hiçbir faydası yok. tersine deep web sayesinde bir sürü suçlu- pedofil vs yakalanabiliyor

deep web kullanıcılarının çok çok büyük kısmı ya meraklı kullanıcı yada reel hayatta doyuramadığı isteklerini ekran başında gidermeye çalışan ruh hastaları falan

deep weebe içerik üreten kişiler deep web olsa da olmasa da o işleri yapacaklar çünkü yapabiliyorlar

şimdi düşün kü deep web yok. o tarz işleri yapanlar tamamen gizli kalacak

en azından şuan cia falan bir sürü ruh hastasını yakalayabiliyor. bir sürü pedofili ve uyuşturucu şubesini çökerttiler

• Deep Web'le Dark Web'i karıştırmışsın gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abd başkanı önce hangi kapıdan çıkacağının yolunu bulsun...

• bir deep web kaldı gerçekten özgür olan yer ona da karışmayın la ne sansür atmaya istekliymiş bu insanların çoğu

• Abdullah_C@N kullanıcısına yanıt
    Amerikan başkanı ve dünya liderleri neden deep webi yok etmek için girişimde bulunmuyorlar?

Dinime küfreden müslüman olsa her konuda Amerikan başkanından başarısız olan bir başkana sahibiz ne hakkımız var o Amerikan başkanına laf etmeye o topallıyor dediğin adamın ülkesine gitmek için millet hayatını kaybediyor sınırı geçeyim derken hayatlarını bile ortaya koyuyorlar Türkiye'ye gelen sığınmacılar Türkiye'ye gelmek istediğinden gelmiyor bu ülkeyi basamak olarak görüyorlar buradan batı ülkelerine Amerika'ya geçmek istiyorlar ama bunu yaparlarken çok sayıda kişi ölüyor çünkü Yunanlılar vurup sınırlarını koruyor

• meola147of kullanıcısına yanıt
    Amerikan başkanı ve dünya liderleri neden deep webi yok etmek için girişimde bulunmuyorlar?HazırCevapyoutube
    #ibrahim #tatlıses #yıldız #tilbe
    https://www.youtube.com/watch?v=lQNVZziRpXA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Amerikan başkanı ve dünya liderleri neden deep webi yok etmek için girişimde bulunmuyorlar?MuzikPlayyoutube
    Rafet El Roman - Amerika (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=uGxqtWuUEt8
  • ben böyle dediğin gibi olduğunu yani deep web katmanlarındaki suçluları tespit edip bulabildiklerini ve yakalayabildiklerini bilmiyordum.eğer dediğin gibiyse iyiymiş.

• Blitz. kullanıcısına yanıt

deep web ve dark web aynı şey zaten.hatta deep web sözcüğü dark webide kapsıyor içine alıyor.

• Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

Ayni sey degil, zaten kendin de demissin deep web dark webi kapsiyor icine aliyor diye. Deep web illegal isler disinda normal sitelerin ve baska seylerin arka plandaki verilerini de belirten bi terim. İllegal ve kotu seyleri dark web kapsiyor.

• Deep webin ne olduğu hakkında pek bir fikrin yok. Bu düğmesi olan bir şey mi ya da tek bir yerde toplanmış bir şey mi ki bunu durdursunlar? Ne sanıyorsun ki bunu

• Ensüginhan kullanıcısına yanıt

asıl sen ne sanıyorsun kardeşim? deep webin katmanlarını çalışma sistemini ağ sistemini çökertip yok edebilirler.buna amerikanın gücü yeter.çünkü deep web denilen sistemi nasıl ki birileri icat edip oluşturmuşsa kuantum mekaniğiyle yine aynı şekilde yok edilip ortadan kaldırılabilir.

abd de başkanların yönetim süresi 4 yıl olduğu için hangi başkanın nasıl olduğu pek fark etmiyor.biri gelir diğeri gider.joe biden da gidecek.

• Brom, onion routing ile tor sistemini kuran zaten DARPA, niye yok etsinler yaptıkları şeyi

• White Death kullanıcısına yanıt

DARPA ne?

Hocam neden bahsettiginizi bildiginizi sanmiyorum, veya trolluyorsunuz. Kuantum mekanikleriyle deep webin ne alakasi var?

Defence advanced research project agency

Amerika nın teknoloji araştırma kamu şirketi

• Blitz. kullanıcısına yanıt

yav kardeşim madem bilmiyon niye trollük diyon? deep webin 4. ve 5. katmanları ve ondan sonraki katmanları ve seviyeleri kuantum mekaniğiyle çalışıyor.deep web 2. dünya savaşı sırasında kuantum kullanılarak gizli haberleşme ve aracılık için amerikan ordusu tarafından yaratılmıştır.aynı şekilde bu sistem nasıl var edildiyse yine o şekilde kaldırılabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.