Şimdi Ara

Amerikan filmlerindeki evler nerede? |SS'li Video'lu| (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
8.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

100 dolar bu evler
    http://www.realtor.com/international/rdc/search-listing/Detroit_MI
    price low to high yapın

Sağolasın kardeşim sayende amerikadan bi mahalle aldım

oldu olacak ropla Türkleri kendi eyaletini kur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

100 dolar bu evler
    http://www.realtor.com/international/rdc/search-listing/Detroit_MI
    price low to high yapın
    Banliyöde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre D

Banliyöde.

Alıntıları Göster
    yunaytıd siteyt diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

yunaytıd siteyt diye biliyorum

Alıntıları Göster
    Olum itü sözlükteki adam hayat hikayemi anlatmış. Sanki ben yazdım o yazıyı bu kadarmı kelime kelimesine uyar düşünceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyHunter

Bak teker teker soyluyorum, oklohoma, florıda, pansılvanya, baltımore, teksas, mıamı`nın bazı yerlerı . genelde koy gıbı yerlerde vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

Bak teker teker soyluyorum, oklohoma, florıda, pansılvanya, baltımore, teksas, mıamı`nın bazı yerlerı . genelde koy gıbı yerlerde vardır

Alıntıları Göster
    O evlerin alayı Los Angelos'tadır,şehir merkezi hariç her yer o tarz evlerle doludur google mapsten bi göz atın.

• quote:

Sen ne bilicen cahil köylü
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

quote:

Sen ne bilicen cahil köylü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

O evlerin alayı Los Angelos'tadır,şehir merkezi hariç her yer o tarz evlerle doludur google mapsten bi göz atın.

Alıntıları Göster
    O evler pahalı. Discoveryde bir program vardı adam 200-300 bin dolara alıyordu böyle evleri tadilat yapıp 400-500 bine satıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-JeFF

Olum itü sözlükteki adam hayat hikayemi anlatmış. Sanki ben yazdım o yazıyı bu kadarmı kelime kelimesine uyar düşünceler

ben de öyle düşünüyordum görünce çok şaşırdım.

• new mexico city

bkz. Walter White

• Up

• quote:

Up
    abd nin çoğu yeri böyle

hemde görmek için uzağa gitmeye gerek yok,
    maps.google.com dan herhangi abdnin bir şehrine yaklaşın iyice,solda turuncu bir adam simgesi var ona basılı tutun ve mavi şeritlerin olduğu yerlerden birisine bırakın,daha önceden fotoğraflanmış şehrin içine girecek

örnek
    dallas
    https://maps.google.com/?ll=33.073172,-96.765935&spn=0.010411,0.013797&t=h&z=16&layer=c&cbll=33.073172,-96.765935&panoid=42qOc7szq0mV_eAYxTNxLA&cbp=12,118.27,,0,12.88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 30 Eylül 2013; 11:23:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

abd nin çoğu yeri böyle

maps.google.com dan herhangi abdnin bir şehrine yaklaşın iyice,solda turuncu bir adam simgesi var ona basılı tutun ve mavi şeritlerin olduğu yerlerden birisine bırakın,daha önceden fotoğraflanmış şehrin içine girecek

örnek
    dallas
    https://maps.google.com/?ll=33.073172,-96.765935&spn=0.010411,0.013797&t=h&z=16&layer=c&cbll=33.073172,-96.765935&panoid=42qOc7szq0mV_eAYxTNxLA&cbp=12,118.27,,0,12.88

ev fiyatları nasıldır hocam oralarda.?

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Amerikada

Vİİİİİİİİİİ ARRRRRRRRR DI CEMMMMMPIĞNNN EOEOEOUUUUUUUUUU
  • quote:

quote:

abd nin çoğu yeri böyle

örnek
    dallas

onu bilmiyorum,ev satılan web sitelerini bilmek gerekiyor,ama nasıl bulacağız...?

• sen bilir kişimisim sen uzmanmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

sen bilir kişimisim sen uzmanmısın.
    bu evlerden alsak vatandaşlık verirler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 30 Eylül 2013; 12:16:39 >
  • İstanbul da
    Bahçeşehir,Göktürk,Kemerburgaz gibi kalburüstü semtlerde bol bol örneklerine rastlanılır.Ama almak için cebinizden rahat 1 milyonu çıkarmanız gerekir

• quote:

quote:

abd nin çoğu yeri böyle

örnek
    dallas

Site ismi bilmene gerek yok houston şehri için örnek arama houston home for sale. Yanlız birebir aynı evlerin biri 100 k iken diğeri 1m olabilir. Bu mahallenin mevkisinden kaynaklanır. Çocuğunu mahalledeki okuldan başka bir okula yollayamazsın.mahallenin güvenliği de farklı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mırat01 -- 30 Eylül 2013; 11:56:58 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.