Şimdi Ara

Amerikan filmlerindeki evler nerede? |SS'li Video'lu|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
8.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler hani bu amerikan filmlerinde evler olur ya yan yana dizilmiş hepsi tek düze önlerinde geniş bahçeleri olur. arkalarında basket potası yanlarında araba garajı.. hepsi geniş bir caddeye bakar.

İtü sözlükte çok güzel anlatmışlar..
    quote:

of çok güzel evlerdir. müstakil, çitli mitli, çatı katlı falan.

masal gibi görüntüleri vardır bunların. mışıl mışıl kar yağarken ayrı, sis vurup da göz gözü görmezken ayrı bir alemdirler. bahçelerinde bisikletler, arka bahçelerinde basket potası, kulubelerinde envai çeşit hayvan, yeşilliklerinde çim biçen sevimli insanlar gırla gider. içinde yaşayan insanlar da o kadar kusursuzdur ki sanırsın hiçbiri işemez, sıçmaz, inlemez. böyle adeta parmak uçlarına basarak yaşarlar. ellerinde kupaları, üstlerinde uzun kollu hırkaları, üzerlerinde polar battaniyeleri, kucaklarında kutu dondurmalarıyla sevdicekleriyle film izlerler. çocuklarını herkesin kendine ait aynalı dolabı olan okullara gönderen insanlar bunlar zaten. onları buz pateni, bale, ata binme gibi sporlarla uğraştıran insanlar. tokmaklı zilleri, güvercin motifli posta kutuları, bembeyaz döşenmiş çiçek gibi dekorasyonları falan var.

sense bir apartmanın güneş almayan dairesinde, yan komşudan gelen soğan kokuları, dışarıdan gelen overlok makinesi ayağınıza geldi sesleri eşliğinde, 75 metrake evinde tırnaklarını kemire kemire bu mest görüntüleri izliyorsun. adaleti bu mu dünyanın, çok ayıp bence diye düşünüyorsun.

ilk isyanın küçükken, full house izlerken ortaya çıkıyor. ilerleyen zamanlarda sabrina ile iyice pekişiyor bu. babana soruyorsun "neden bizim de böyle evimiz yok baba, neden biz de böyle evlerde yaşamıyoruz?" babanın cevabı basit: "film o!"

neyse ki günümüzde prefabrik amerikan evleri var artık. parası neyse verip oturuyosun. victorian stili villalarda oturan bir üst seviye komşuların yok tabii. beş çayına gidemiyorsun onlara. arka mahallede de raising hope yerine akasya durağıçekiliyor. gecekondu mahallesi buralar genelde çünkü. olsun ona da şükür diyeceksin. burası türkiye hemşehrim. bak bana hala 2,5+1 evimde yaşıyorum. home sweet home ulan!

evler tam olarak bu SS'deki gibi değil aslında tek katlı olanlardan bahsediyorum ama bu resim'de andrıyor.
    Bu ketty perry'nin klibinin başındaki gibi bir yerden bahsediyorum..

Amerikan filmlerindeki evler nerede? |SS'li Video'lu|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayntenksendyu -- 29 Eylül 2013; 13:21:34 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amerikan Filmlerindeki Evler

Amerikan filmlerinde yer alan evler, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki mimari tarzların ve yaşam tarzlarının çeşitliliğini sergiler. Bu evler, geniş banliyö konaklarından mütevazı apartman dairelerine kadar uzanır ve genellikle belirli bir dönemi veya toplumsal konumu yansıtır.

Klasik Banliyö Evleri

"Beyaz çitli" ev olarak da bilinen klasik banliyö evi, Amerikan hayalinin bir sembolüdür. Bu evler genellikle 2 katlıdır, ön verandaları, garajları ve bakımlı bahçeleri vardır. Suburban evleri, orta sınıf Amerikan aileleri için rahat ve konforlu bir yaşam alanı sunacak şekilde tasarlanmıştır.

Şehir Merkezi Apartmanları

Amerikan filmlerinde sıklıkla yer alan bir diğer ev türü de şehir merkezi apartmanıdır. Bu apartmanlar, genellikle yüksek katlı binalarda bulunur ve şehir hayatının hareketliliğine ve canlılığına yakınlık sağlar. Geniş pencereleri ve terasları ile şehir merkezi apartmanları, etkileyici şehir manzaraları sunar.

Sahil Evleri

Sahil evleri, Amerikan filmlerinde popüler bir başka ayardır. Bu evler, genellikle plajlara yakın yerlerde bulunur ve deniz manzarasına sahiptir. Geniş verandeleri, havuzları ve lüks iç mekanları ile sahil evleri, rahatlama ve eğlence için idealdir.

Tarihi Evler

Amerikan filmlerinde kullanılan evler, aynı zamanda belirli bir dönemin tarihini ve mimarisini yansıtabilir. Örneğin, Viktorya dönemi evleri, karmaşık dış cepheleri ve ayrıntılı iç mekanları ile öne çıkar. Kolonial evler ise, sade hatları ve özgün mimari özellikleri ile karakterizedir.

Modern Evler

Amerikan filmlerinde son trend, modern evlerin artan kullanımıdır. Bu evler, minimalist tasarım, temiz çizgiler ve geniş cam pencerelerle karakterize edilir. Modern evler, doğal ışığın içeri girmesine izin verir ve açık ve ferah bir yaşam alanı yaratır.

Amerikan filmlerindeki evler, Amerikan toplumunun ve yaşam tarzlarının yansımalarıdır. Bu evler, geniş banliyö konaklarından şehir merkezi apartmanlarına ve hatta tarihi konutlara kadar çeşitli şekil ve boyutlarda gelir. İster klasik bir banliyö evi ister modern bir sahil evi olsun, Amerikan filmlerindeki evler izleyiciler için ilham kaynağı ve eğlence kaynağı olmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Amerikada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak teker teker soyluyorum, oklohoma, florıda, pansılvanya, baltımore, teksas, mıamı`nın bazı yerlerı . genelde koy gıbı yerlerde vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Amerikada

• amerika'da olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Amerikada
    Onlar genelde prefabrik ve morgıç la alınıyor diye biliyorum. Tamamen uyduruyor da olabilirim.
  • USA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • garajın önünde amerikan bayrağı var amerika da olma ihtimali yüksek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Amerikan filmlerindeki evler nerede? |SS'li Video'lu|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayntenksendyu -- 29 Eylül 2013; 13:11:10 >
  • Gecen gun google earth den atlanta ya baktim.sehir merkezi disindaki tum evler oyle.onunde bahcesi ve garaji olan tek veya cift katli mustakil evler

• quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Gecen gun google earth den atlanta ya baktim.sehir merkezi disindaki tum evler oyle.onunde bahcesi ve garaji olan tek veya cift katli mustakil evler
    amerikanın neredeyse bütün eyaletlerinde vardır. fiyatlarıda çok pahallı değil
  • quote:

Gecen gun google earth den atlanta ya baktim.sehir merkezi disindaki tum evler oyle.onunde bahcesi ve garaji olan tek veya cift katli mustakil evler

bende şimdi baktım tam olarak benim dediklerim değil ama çok benziyor..
  • Organ mafyasına girip para kasıp alcam bi tane

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.President

evet genelde orta kesim oturuyormuş duyduğuma göre..

@hdloader11 Hocam sanırım siz amerikadaydınız.. bu konuya bir göz atarsanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.President

evet genelde orta kesim oturuyormuş duyduğuma göre..

@hdloader11 Hocam sanırım siz amerikadaydınız.. bu konuya bir göz atarsanız sevinirim..

o kira davasında çalışıyor şuan
  • anlamadım ?
  • 100 dolar bu evler
    http://www.realtor.com/international/rdc/search-listing/Detroit_MI
    price low to high yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

100 dolar bu evler
    price low to high yapın

5 tane alayım.Hocam arkadaşta diyordu geçen.Haberlerde de çıkmıştı hatta.Ama bence vardır bi zorluğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

100 dolar bu evler
    price low to high yapın

Sağolasın kardeşim sayende amerikadan bi mahalle aldım

• quote:

hep öyle bir ev hayal etmişimdir şimdi bende bir bakıyorum sağolasın

Özellikle garajlı dublex yan yana aynı ev modelleri küçük bahçeli, samimi bir kasaba ortamı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.