Arkadaşlar çok düşündüm taşındım Amerikan Futbolu oynamaya karar verdim... Tabi bazı arkadaşlar diyebilir " Spor mu kalmadı lan sende " gibi tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama 1-2 maç izleyen herkesin seveceğini özellikle birebir mücadele ve takım oyununu içinde bulunduran sporlarına karşı ilgisi olan (Futbol,basketbol) arkadaşların seveceğine inanıyorum. Üniversitemin takımı var fakat malum bu oyunun sakatlıkları meşhurdur ve ben okulda sakatlanmamamı gerektiren bir bölümde okuyorum Konservatuvar (Müzik)... Aramızda Oynayan bir arkadaş varsa bana sakatlık ihtimali hakkında yada sıklığı hakkında bilgi verirse çok sevinirim Ayrıcada isteğim QB (Quarter Back) olmak duydumki az sakatlanan mevkilerden biri doğrumudur ?
Spor mu kalmadı len sende
Türkiye'de bu spor u ne kadar oynayabileceksin? daha uzun süre yapabileceğin sporlara yönelmen daha mantıklı.
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Türkiye'de bu spor u ne kadar oynayabileceksin? daha uzun süre yapabileceğin sporlara yönelmen daha mantıklı.
Yani evet haklısın fakat Üniversite sporu olarak yapılan bi spor bu zaten PRO Lig'i var fakat ordakilerde hobi gibi yapıyor benimde hobi tarzı :) Basketbol değilde Bu yani:D
QB sakatlanma riski daha fazladır.Top ilk senin eline geleceği için ilk hedef sensin.Eğer bir line oyuncusu hata yaparsa çok kötü bir darbe yiyebilirsin.
üniverstlerede ne gibi spor olanakları var?
Bende Amerikan futbolu oynamayı çok istiyorum . Üniversitede kesin oynuyacağım ama şimdiden başlamak istiyorum vücudumda bu spora müsait zaten tanıdığım (kuzenimin arkadaşı) Üniversite oynuyordu şimdi Amerikada bir takımda oynuyor ona sormak istiyorum ama pek görüşemiyoruz
Bende Amerikan futbolu oynamayı çok istiyorum . Üniversitede kesin oynuyacağım ama şimdiden başlamak istiyorum vücudumda bu spora müsait zaten tanıdığım (kuzenimin arkadaşı) Üniversite oynuyordu şimdi Amerikada bir takımda oynuyor ona sormak istiyorum ama pek görüşemiyoruz
Özet : Takip
Baştan ve sondan sivri ortadan şişik mi? teallaam
quote:
Orijinalden alıntı: -bullshit-
quote:
Orijinalden alıntı: SpecTraceF33
Özet : Takip
Baştan ve sondan sivri ortadan şişik mi? teallaam
Sayılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme