Daha önce de test yaptırmıştım. Negatif çıkmıştı. Aradan 1 yıl geçti, bu sefer sevgilimden şüphelenip tekrar yaptırdım ve pozitif çıktı. Ne olur ne olmaz diye bir daha yaptırdım. Yine pozitif.
Sevgilim daha önce başka bi kızla beraber olmuştu. Onun hastalıklı olduğunu duyunca kostüm hemen.
Yapılacak müdahaleler sadece erteleyecek biliyorum. Buyuzden kalan zamanımı yapmak istediğim şeylerle doldurmak istiyorum. Yıllardır hep konsolcuydum hep evde otur konsol oyna bıktım. Biraz maddi durumum var. Amerika olmasada, avrupaya gezmeye gidebilirim galiba paramla. Tavsiye ettiginiz bi yer var mı. Şöyle kafamı dagitacak ve unutturacak. Malum kış geldi. Falza geizlecek yer de kalmadı.
Yanlışlık olmuş. Ben erkeğim kız değil. Yazım hatası var
iyi yazim yanlisi
Okumayin gay
Ultra gay.
Ya gaysin ya da sevgilin lezbiyen
Umarim 2. Secenektir
Hepiniz com komiksiniz. Kız arkadaşım yazacaktim. Silip düzenlerken atlamışım. Dalga geçenlerin insallah başına gelir.
Gözüm direk buraya kaydı
Sevgilim daha önce başka bi kızla beraber olmuştu.
Sonra aklıma ilk lezbiyen geldi. Sonra senin kız olabileceğini düşündüm. Şimdi kararsızım.
quote:
Orijinalden alıntı: HeyBunny
Hepiniz com komiksiniz. Kız arkadaşım yazacaktim. Silip düzenlerken atlamışım. Dalga geçenlerin insallah başına gelir.
Anladığım kadarıyla sen erkeksin. Sevgilin kız.
Sevgilin hastalığı kimden kapmış, bir erkekten mi, kızdan mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
Alıntıları Göster
quote:
Hocam ben erkeğim. Kız arkadaşım da hastalığını başka bi erkekten kapmış.
Kim kız kim erkek beni bırgılamaz ben helvama bakarım. Uranyumlu olsun.
quote:
Alıntıları Göster
Cinsel ilişkiden 3 ay sonra elisa testi kesin sonuç oluyor.Ben 3 . 6.11. ve 2 sene sonra yaptım hepsinde negatif.Demekki senin sevgilin sen testi yaptırdıktan sonra kaptı hastalığı ve sana bulaştırdı.Hayatta en korktuğum hastalıktır birdaha töbe.Sanada geçmiş olsun diliyorum
quote:
quote:
Hocam ben erkeğim. Kız arkadaşım da hastalığını başka bi erkekten kapmış.
Alıntıları Göster
Dalga geçilecek konular değil bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen
Ya gaysin ya da sevgilin lezbiyen
Umarim 2. Secenektir
Belki konuyu açan kızdır
quote:
Orijinalden alıntı: Beels
Cinsel ilişkiden 3 ay sonra elisa testi kesin sonuç oluyor.Ben 3 . 6.11. ve 2 sene sonra yaptım hepsinde negatif.Demekki senin sevgilin sen testi yaptırdıktan sonra kaptı hastalığı ve sana bulaştırdı.Hayatta en korktuğum hastalıktır birdaha töbe.Sanada geçmiş olsun diliyorum
Olabilir. Bunun önemi kalmadı zaten. Ben sizlerden tavsiye istedim. Ne yapayım
Csb
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
gay alert
quote:
Orijinalden alıntı: Winter Is Coming
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Aşırı ağır CSB. Eğer değilse de fındıklı olsun. Fıstık sevmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dlndrcoaıı
quote:
Orijinalden alıntı: Beels
Olabilir. Bunun önemi kalmadı zaten. Ben sizlerden tavsiye istedim. Ne yapayım
Hocam kusura bakma alaya aldığımız için. Neyse çok dikkatli ol. Bir yerlerden hastalık kapmamaya çalış. Aidsle ilgili siteleri araştır. Yabancı forumları filan araştır. Doktordan tavsiye al. Fazla takma dünyayı. Mutlu olmaya çalış. Zaten benim hep yaptığım şey.