Şimdi Ara

HIV Pozitif çıktım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
15.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dlndrcoaıı

quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

Csb

Senin hayatın CSB

@4spenox mudur ne boktur. Sen sus

Vay. İstersen pm leri atayım buraya millet ne dolandırıcı olduğunu görsün. İstermisin?

İnanmayın arkadaşlar. Kendisi dolandırıcı üçkağıtcının tekidir. Nickine iyi bakın. Hangi kelime çıkıyor isminden
  • Bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende benzer bir durum yaşadım ama negatif çıktı. Şapkasız bi yere girip çıkmamak lazım
  • Zuahha adam forumun dolandırıcısı beyler.Kendine yenilip bir şekilde csb de olsa gay olduğunu haykırmak istemiş sonra pişman olmuş.Aldırmayın.
  • Siz geçin dalganizi. Ben bundan sonra vaktini ne yaparak gecireyim diyorum. Siz dalga geliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi örnekler zinanın haram olmasına karşı gelenler ve mantıksız bulanlar için güzel ibret oluyordur eminim Zinaya karşı olmak için inançlı olmanız gerekmez.Mantıklı bir insan zaten zina ile neslin yok olacağını bilir.

Edit:Zina yoluyla hayata gelmiş insanlar ve gelecekte kızlarının ve oğullarını zina yaparken rahatlıkla oturabileceği insanlar eksilemeye başlamış bile Siz çok medenisiniz benim entellektüel bu tarz yobazlıkları aşmış kardeşlerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 28 Ekim 2015; 17:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

Bu gibi örnekler zinanın haram olmasına karşı gelenler ve mantıksız bulanlar için güzel ibret oluyordur eminim Zinaya karşı olmak için inançlı olmanız gerekmez.Mantıklı bir insan zaten zina ile neslin yok olacağını bilir.

Prezervatif veya kondom, gebelik, bel soğukluğu, frengi ya da AIDS gibi cinsel yolla bulaşan hastalıkları önlemek amacıyla en çok cinsel ilişki sırasında kullanılan bir tür bariyer doğum kontrolüdür. Bir erkeğin sertleşmiş penisine takılır ve boşalmış meninin fiziksel bir şekilde cinsel partnerin vücuduna girmesini engeller. Prezervatiflerin su geçirmezliği, esnekliği ve dayanıklılığından dolayı bir sürü diğer ikincil işlemde de kullanılır. Bunların arasında kısırlık tedavisinde kullanmak amacıyla meni toplamak ya da su geçirmez mikrofon oluşturmak veya tüfek namluların tıkanmalarını önlemek gibi cinsel olmayan işlemleri de vardır.

• bariz csb.test yaptırmışta pozitif çıkmışta sonra gidip bi daha kendi test yaptırmış pozitif çıkmış.1 hıv testin pozitif çıkarsa seni hemen hastaneden ararlar doğrulama testi yapmak için.öyle kendi başına bırakmazlar
  • Hesap bilgilerini yolla birkaç yüz yardımcı olayım.
  • Kimi gelmis CSB diyor. Kimi gelmiş benim dini bilgilerimle yarisamazsiniz diyor. Hatinizi yalan olmuş. Siz geçin dalganzi. Zinaya da bulasmayin. Ha sevgilinizle kesin evleneceğini diyorsanız o ayrı. Ama hayatın neler getireceğini bilemezsiniz

• Gayım lan. Ne olacak şimdi. Sevgilim dedigim herif, gitmiş bir kızla birlikte olmuş. İş işten geçtikten sonra bana söylüyor bunu. Sonra neymiş efendim. Gay degilmiş. Hadi oradan geçtik bana niye söylemiyor HIV lı birisi ile beraber olduğunu. Çok verginin şu an. O kişide burada forumda. İfşa ya ramak kaldı.

• quote:

Gayım lan. Ne olacak şimdi. Sevgilim dedigim herif, gitmiş bir kızla birlikte olmuş. İş işten geçtikten sonra bana söylüyor bunu. Sonra neymiş efendim. Gay degilmiş. Hadi oradan geçtik bana niye söylemiyor HIV lı birisi ile beraber olduğunu. Çok verginin şu an. O kişide burada forumda. İfşa ya ramak kaldı.

Yav he he.

• tahlil sonuclarini buraya atar misin yanin da nickinle

• Bilader tamam ortaligi karistirdin L1R1 de tamam anladik.
    Sonra sustun falan slklntl yok ta. Senin ne gay olduguna ne de aidsli olduguna inanmiyorum. Bizim grubumuzda gay biri yoktu. Senin slklntln ney?

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Hiv testi yalancı pozitif çıkabilir.Yani kesin Hiv + diyemeyiz.Bu yüzden doğrulama testi gerekir.Testi yaptırdığınız yer bunu size mutlaka söylemiş olmalı.

Hocam yardımın için tesekkur ederim. Malesef. Keske öyle olsa. Ozel hastanede 3 lü test yaptim. 90 liraya sapma yok dendi. Sapma %1 dendi. Sonra hadi belki sapmıştır dedim tekrar yaptım. Yine pozitif

• quote:

Gayım lan. Ne olacak şimdi. Sevgilim dedigim herif, gitmiş bir kızla birlikte olmuş. İş işten geçtikten sonra bana söylüyor bunu. Sonra neymiş efendim. Gay degilmiş. Hadi oradan geçtik bana niye söylemiyor HIV lı birisi ile beraber olduğunu. Çok verginin şu an. O kişide burada forumda. İfşa ya ramak kaldı.

Gayım tanışalım mı ölmeden işime yara

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGreatOttoman

Bilader tamam ortaligi karistirdin L1R1 de tamam anladik.
    Sonra sustun falan slklntl yok ta. Senin ne gay olduguna ne de aidsli olduguna inanmiyorum. Bizim grubumuzda gay biri yoktu. Senin slklntln ney?

Abooooo sizin klan da mi oynadi bu ve biz sizle mac yaptik hemen gidip test yaptirmam lazim kesin vurmusumdur ben bunu uzerime kani sicramistir eyvah eyvahh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 28 Ekim 2015; 18:16:57 >
  • şimdi bir şaka yapıcam ciddiye almayın ama cidden karı istiyorum.

atın ölümü arpadan değil atın ölümü naldan olsun yeter ki karı olsun .

bu arada geçmiş olsun çok üzüldüm durumunuza.valla çok yazık.yazıklar olsun insanı bu duruma düşüren şeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Geçmiş olsun kardeşim.Yalnız Hiv+ hastaları artık ilaçlar sayesinde kaliteli bir yaşam sürebiliyorlar.Bildiğim kadarıyla devlet bu hastalığa yakalanmış bireyleri teşhir etmeden yardımcı olup,gerekli ilaçları sağlıyor.

Hocam orası öyle de. Çok zor be. Cekilmiyor hayat o şekil. Az çok okudum internetten. Test sonucunu alali 1 ay oldu galiba. Baya araştırdım.

• ağa bana hiçbir kız bakmıyor ben zina yapmayıpta ne yapayım.cenneti bekleyeyim.cennete olmasa ne yapcam?zaten inanmıyom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 28 Ekim 2015; 18:22:44 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.