Şimdi Ara

Evde hıv testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler 9 ay önce bi korunmasız ilişkim oldu ve genelevdeydi bende hiçbir hıv belirtisi olmadı ve artık korkudan kafayı yicek duruma geldim gidip test olabileceğim en yakın yer 150 km onun için dışarıdan CE belgeli iki tane HIV test kiti sipariş verdim ikizindede negatif çıktı daha şüphelenmelimiyim aranızda bilgili birisi bu konuda yazabilir mi hayırlı akşamlar.

Evde hıv testi

Evde hıv testi

• Fıstıklı olsun

• Testler çakma falan değilse şüpheye yer yok hocam.

Pozitif çıkarsa tekrar test yapılır teyit için ancak negatif ise negatiftir.

Not: Sen de görmüşsündür okuyana bilgi olsun diye yazıyorum. İstanbul Beşiktaş ve Ankara Çankaya'da belediyeye ait anonim ve ücretsiz test merkezlerinde test olabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STD ve turevi testler devlette pek guvenilir olmuyor.Eve aldiginizi bilemiyorum ama ozelde yapmakta yarar var.Devlette iki kez bisey cikmamasina ragmen ozelde bakteri cikti ki bakteri oldugundan emindim.Sakasi yapilacak seyler degil cevreniz dalga geciyorsa falan hic aldirmayin kucumsemeyin olayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bugün elisa testimi oldum yarın sabah çıkıcak birdahada zina yapanın. namaza başlicam
  • Geneleve gidip kondom kullanmamak bir kere deli cesareti, bu su götürmez bir gerçek.

İkincisi ben hayatımda ilk kez evde yapılan HIV testi görüyorum. Bir kliniğe gitmende yarar var.

Öte yandan dünyanın sonu değil. Pozitif çıksa bile ömür boyu düzenli ilaç kullanımıyla normal bir insanmış gibi yaşayabilirsin. Ancak HIV kaptıysan ve ileride evlenirsen de eşinin HIV olduğunu bilmesi, onun hakkıdır, bunu da buraya not düşmek istedim.

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Dayı benim yaptığımı Deli bile yapmaz sonuna kadar haklısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevizli olsun mümkünse
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    Cevizli helvada gitmiyor istersen sanada fıstıklı attırim hocam 😂
  • HIV testini belirli periyotlarda yaptırman gerekiyor hemen pozitif olmayabilir.

• TulparHAN kullanıcısına yanıt
    9 ay geçti üstünden
  • seydihan623 S kullanıcısına yanıt
    Olur 😄
  • Elisa test sonucum negatif çıktı alırım bi H.o 😂😂

h.o ama sen bana yine de fıstıklı helva yolla

• Genelev ve korunmasız? Evde hıv testi 

Sevindirici :)
  • ligoflecinds L kullanıcısına yanıt
    Ahahahha😂. Tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.