|
Gürbüz Tam Bir Canavar: Bilmeniz Gereken Her Şey
"Gürbüz Tam Bir Canavar", Kekstra reklamında yer alan ve kısa sürede popüler hale gelen bir şarkıdır. Şarkının sözleri, eğlenceli ve enerjik bir şekilde "gürbüz" bir bireyin özelliklerini anlatmaktadır.
Gürbüz Tam Bir Canavar Sözleri
Şarkının nakaratı şöyledir:
"Gürbüz tam bir canavar Kekstra reklamı ondan bahseder Yer, gök yıkılır, dağlar dağılır Geçtiği yerden toz duman kalır"
Kekstra Reklamı Sözleri
Kekstra reklamında kullanılan sözler de şarkı sözleriyle uyumludur ve "gürbüz" bireyin aşırı iştahını ve gücünü vurgulamaktadır:
"Karnıma duvarlar ördüm Üst üste kekstraları gömdüm Dayanamıyorum artık açlığa Kekstra'yı çok gördüm"
Gürbüz Kekstra Sözleri
Şarkının "gürbüz kekstra" sözleri, bireyin kekstra sevgisini ve bu sevginin neden olduğu yıkıcı sonuçları komik bir şekilde abartmaktadır:
"Kekstra yedikçe büyüyor karnım Karnım büyüdükçe göbeğim çıkıyor Göbeğim çıktıkça zor yürüyorum Yürüyünce evler yıkılıyor"
Kekstra Şarkısı
"Gürbüz Tam Bir Canavar", Kekstra markasının hafızalarda kalıcı bir yer edinmesini sağlayan eğlenceli ve akılda kalıcı bir şarkıdır. Şarkının başarısı, reklam kampanyasının başarısına da yansımıştır.