Şimdi Ara

Kan Tahlili Oldum TSH Değerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar pazartesi günü kan tahlili oldum bugünde açıklandı.Doktorum tahlile baktı ve sadece TSH değerini bir risk olarak gördügünü söyledi.Degerlerim ise söyle;

Serbest T3 >> 3,43 Tahlilde normal degerler<<1,82-4,09
    Serbest T4>>>1,11 Tahlilde normal degerler<<0,78-1,39
    TSH >>>>>>>4,44 Tahlilde normal degerler<<0,43-4,20

Troid yetmezligi olurmu ilerde

Ayrıca;

Glukoz degerim 69 Tahlilde normal degerler<<70-100
    MCV değerim ise 79,7 Tahlilde normal degerler<<80-97

• quote:

Orijinalden alıntı: DoomKing

Merhaba arkadaşlar pazartesi günü kan tahlili oldum bugünde açıklandı.Doktorum tahlile baktı ve sadece TSH değerini bir risk olarak gördügünü söyledi.Degerlerim ise söyle;

Ayrıca;

Glikoz sorun olmaz kardeşim, mcv yi bilmiyorum.TSH için de şunu söyleyebilirim, eğer ergenlik sürecin devam ediyorsa TSH yüksek cikabilirmis, o zaman da ilaç kullanmaya gerek olmuyormus.Sen arada bir ölçtür yine de kanını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Merhaba arkadaşlar pazartesi günü kan tahlili oldum bugünde açıklandı.Doktorum tahlile baktı ve sadece TSH değerini bir risk olarak gördügünü söyledi.Degerlerim ise söyle;

Ayrıca;

Glikoz sorun olmaz kardeşim, mcv yi bilmiyorum.TSH için de şunu söyleyebilirim, eğer ergenlik sürecin devam ediyorsa TSH yüksek cikabilirmis, o zaman da ilaç kullanmaya gerek olmuyormus.Sen arada bir ölçtür yine de kanını

yaş 17 yani ergenlik devam ediyor.Doktorum dahiliyeye bir görün dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Ayrıca;

Bende de TSH yüksek nerden çıktı bu şimdi

• değerlerin normal seyrediyor endişelenecek bir şey yok
  • Hocam benim 1,5 ay önce falan 2,30 lardaydı şimdi 4 e çıkmış,sizin son durumunuz nedir ?

@DoomKing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CE21D1C4 -- 6 Şubat 2014; 14:57:54 >
  • Hocam konuyla ilgisiz olacak biraz ama bu TSH testosteron hormonu mu oluyor?

Eğer deilse normalbi devlet hastanesinden kan testinden hormon analizi yapılmasını istemek için hangi bölümden randevu almak gerekir ve hangi tip kan tahlili yapılmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 6 Şubat 2014; 18:18:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenf kanseri oldum herhalde
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son zamanlarda hiç ölçtürmedim 0.5 - 4,30 normal değermiş. senin ki 4se normal yani. fakat doktora git derim kan ver testi yaptır baksınlar. emin ol yani yoksa sende bu devamlı stres yapar. sağlık önemli bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable

Hocam konuyla ilgisiz olacak biraz ama bu TSH testosteron hormonu mu oluyor?

Eğer deilse normalbi devlet hastanesinden kan testinden hormon analizi yapılmasını istemek için hangi bölümden randevu almak gerekir ve hangi tip kan tahlili yapılmalı?

Hayır tsh, troid hormonu.

Testosteron direk testosteron olarak geçiyor.
    Devlet hastanesinde varsa Endokrinoloji kliniğine gitmen lazım, yoksa Dahiliye.
    Ama ben hormon testi yaptırmak istiyorum dersen direk bakmazlar, bir nedenin olması lazım ve doktorunun tahlil istemesi lazım.
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Gösterdim hocam doktora ama 2,32 den 4 çıkması beni biraz şaşırttı açıkçası.Yulaf ve omega 3 ün hormon değerlerini normalleştirdiğini okumuştum bir de dereotu alıp yiyicem fırsat bulursam.Bu arada karbonatlı su içmeye başladım 2 gündür sabahları.Hipertiroide iyi olduğu yazılmış da bir yerde bu hormonların daha da yavaş çalışmasına mı sebep olur acaba onu merak ediyorum.Varsa bilginiz aydınlatırsanız sevinirim.
  • O kadar derin bilgilerim yok ama internette yazanlara bakma sen güvendiğin doktora gitmen en mantıklısı olur
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Bnm son bir iki ayda gördüğüm şu ki hocam;gittiğim doktorlar çok ekstrem bir şey yoksa pek önemsemiyorlar değerlerinin sınırda vs.olmasını.Gaita kültür testini gösterdiğimde sorucam bu durumu bakalım ne diyicek.
  • Slm kan tahlili oldum ve tsh degerim 0,10 cıkti Ft4 de 0,83 bi yorumlarmısız hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melisa sultan -- 25 Şubat 2015; 20:25:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.