Şimdi Ara

Hormon testi yaptırdım. Değerlerim çok düşük ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hormon testi yaptırdım değerlerim normal aralıkta ama çok düşük. 2 yıldır spor yapıyorum. Kız arkadaşımla ereksiyon olmamda sorun var, gün içinde enerjisizim yataktan zor çıkıyorum. Yaşım 24. Alkol,sigara,şeker yok.

Hormon testi yaptırdım. Değerlerim çok düşük ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astroxi -- 15 Eylül 2023; 15:11:7 >

• Yağ oranınız ne durumda?
    Doğal olarak testosteron seviyesini yükseltmek çok mümkün görünmese de genetigimize bağlı olarak en iyi noktaya çekebiliriz.

Vitamin takviyeleri, çinko magnezyum, OMEGA 3 takviyesi ve dengeli bi diyet düşük yağ oranı ve ağırlık idmanlari yapılabilecek en iyi şey.

Bunlar haricinde doktora danıştınız mı? Doktor ilaç tedavisi ile değerlerinizi daha yüksek seviyelere getirmenizi sağlayabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lirikal Militan

Yağ oranınız ne durumda?
    Doğal olarak testosteron seviyesini yükseltmek çok mümkün görünmese de genetigimize bağlı olarak en iyi noktaya çekebiliriz.

Vitamin takviyeleri, çinko magnezyum, OMEGA 3 takviyesi ve dengeli bi diyet düşük yağ oranı ve ağırlık idmanlari yapılabilecek en iyi şey.

Bunlar haricinde doktora danıştınız mı? Doktor ilaç tedavisi ile değerlerinizi daha yüksek seviyelere getirmenizi sağlayabilir

Yağ oranım yüksek. 18-19 civarında olduğunu tahmin ediyorum. Steroit gibi hormon arttırıcı kimyasal ilaç kullanmak istemiyorum ama bu şekilde de hayat kalitem oldukça düşük. Hangi doktora gitmeliyim bilmiyorum. Spor hekimliği ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.