Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ hakkında “zincirleme şekilde basın yoluyla halkı kin, düşmanlığa tahrik” suçlamasıyla;
1 yıl 10 ay ila 7 yıl 10 ay 15 güne kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.
Değerli Türk Milliyetçileri, Değerli Atatürkçüler,
Silivri'de esir tutulmamın 70 gününü geride bıraktım. Halen iddianamem hazırlanıp mahkemeye sunulmadı.
Peki ben neden tutukluyum?
-Çünkü ben Anayasa değişikliği ile vatanın bölünmesine, anayasadan Türk ifadesinin çıkarılmasına karşı çıktım.
-Ben Öcalan'ın serbest bırakılmasına karşı çıktım.
-Türkiye'nin yüzde 80'inin karşı çıktığı ikinci açılım sürecinin Türkiye'yi sürükleyeceği felakete karşı çıktım.
-Ben Türk Milleti'nin yüzde 80'i adına Silivri'de rehin tutuluyorum.
Benim Silivri'de rehin tutulmama hiçbir Avrupa ülkesi, ABD veya başka bir ülkeden itiraz gelmez.
Allah'a şükürler olsun ki, benim Silivri'de rehin tutulmama sadece Türk Milliyetçileri ve Atatürkçüler itiraz ediyorlar.
Türk Milliyetçileri ve Atatürkçülerden konuşmalarıyla, yazılarıyla, dualarıyla bana destek vermeye devam etmelerini rica ediyorum.
Ne mutlu Türk'üm diyene!
Yaşasın Büyük Türk Milleti, Yaşasın Cumhuriyet!
Tayyip Erdoğan’a helal olan millete haram olamaz!
Boykot demokratik haktır.
2008’de medya boykotu başlatan Erdoğan’ın ta kendisidir.
Bugün boykotu kötüleyen şuursuzlar baş kötünün müritleridir.
Tutarsızlıktan utanmayanlar, yalandan medet umanlar yine rezil oldunuz.
Hadi buyrun…
DEM Partililer, terörist başı Öcalan'ın doğum gününü kutlamak için Diyarbakır'dan Şanlıurfa'ya 4 gün sürecek yürüyüş başlattı.
Görüntülerde polis müdahalesi gözükmüyor.
Mehmet Tüm, “Selahattin Demirtaş da yıllardır içeride” ifadesini kullandığında, alandaki kalabalık yüksek sesle yuhalayarak Tüm’e karşı protesto gösterisinde bulundu. Ellerinde Türk bayrakları bulunan vatandaşlar, “Terör destekçilerine burada yer yok!” ve “Şehitler ölmez, vatan bölünmez!” şeklinde sloganlar atarak tepki gösterdiler. Protesto olayları nedeniyle Tüm, konuşmasına devam edemeyerek sahneden ayrılmak zorunda kaldı.

Tüm : Partimizle ilgisi olmayan bir grup provokasyon amaçlı konuşmamı kesti!

Recep Tayyip Erdoğan’ın geçmişteki konuşmasından bir kesit:
“Eğer bir ülkede halk bunalmış ve ellerini semaya açarak adalet çığlığı atar hale gelmişse oradaki yargı sisteminde bir sorun var demektir.”
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde 33 konser hakkında kamu zararı iddiasıyla ilgili soruşturma izni verildi.
AKP'nin sansür sopası RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, televizyonlara gözdağı niteliğinde bir 'uyarı' yaptı.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Halkı sokağa davet eden, illegal örgütlerin sözcüsü gibi beyanlarda bulunan yorumcuları ekrana taşıyan, kişi haklarına aykırı taraflı yayıncılık faaliyeti gösteren, devlet büyüklerine, soruşturmayı yürüten yargı mensuplarına, emniyet personeli ile kolluk kuvvetlerine hakaret hatta tehditlere varan ifade ve yayınlara yer veren yayıncı kuruluşlarla ilgili uzun süreli yayın durdurma dahil, en nihayetinde lisans iptallerine varabilecek müeyyideler uygulanacağı önemle ve tekraren duyurulur" dedi.
Şahin'in bu açıklamasından sonra muhalif kanallar Saraçhane'den yaptıkları canlı yayınları kesti.
Ebubekir Şahin'in bu açıklamayı yaptığı sırada yandaş CNN Türk ekranlarında CHP Genel Merkezi'nin görüntülendiği bir anda bir vatandaş "Meydanları çek, penguen CNN" yazılı pankartıyla kamera önüne geldi, CNN Türk yayını kesti.
İktidarla yakınlığı süren DEM Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği sözde Nevruz programında, Özgür Özel'in gönderdiği mesaj yuhalandı.
Mesajın okunmasına izin verilmedi.
Özgür Özel, Öcalan propagandasının yapıldığı ve mesajının yuhalandığı ve şimdilerde akp-mhp ikilisiyle sarmaş dolaş olan Dem Parti'nin nevruz etkinliği için helallik istedi.
Özgür Özel: "Nevruz’un kutlandığı alandan ufak tefek sitemler, kalp kırıklıkları duydum.
Kim bu kürsüden konuştuysa, söylediği söz kimi kırdıysa ondan helallik istemek bendendir.
Kürt kardeşlerimin Nevruz'unu kutluyorum. Edirne'de yatan Selahattin Demirtaş'ı da selamlıyorum."
PSN ID: Lirikal_Militan |

Son Giriş: 38 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 17 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.267
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 371.206 (Bu ay: 19.900)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13.857 (Bu hafta: 16)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic