Şimdi Ara

SON DAKİKA: Ankara Büyükşehir Belediyesine Kamu Zararı İddiasıyla İlgili Soruşturma İzni Verildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde 33 konser hakkında kamu zararı iddiasıyla ilgili soruşturma izni verildi.

SON DAKİKA: Ankara Büyükşehir Belediyesine Kamu Zararı İddiasıyla İlgili Soruşturma İzni Verildi.
    SON DAKİKA: Ankara Büyükşehir Belediyesine Kamu Zararı İddiasıyla İlgili Soruşturma İzni Verildi.x (formerly twitter)
    ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on X
    https://x.com/haskologlu/status/1904122130012176547?t=1WZklY7tgPezr7gyELOFaQ&s=19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 24 Mart 2025; 14:39:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıralı 3 mesaj, uyuduklarını var sayarsak kaç tane kişi bu hesapları elden ele kullanıyor onu tahmin edemiyorum. herifler sabahın köründen sahur vaktine kadar tüm konulara doluşuyorlar sonra yok ben akpli değilim ayağı çekiyorlar. para veya işin ucunda menfaat yoksa yapılacak iş değil insanın başı ağrır la bi süre sonra.

• Dinocanların eski sahibi Parsel Parsel şov yapmış olan Melih Gökçek hakkında neden tek soruşturma yok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Mart 2025; 15:8:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem İmamoğlu'ndan sonra sıranın geleceği belliydi de şahsen biraz zaman geçtikten sonra başlarlar diyordum.

Gözleri dönmüş tüm tuşlara basıyorlar.

Adam defalarca kez açıklama yaptı hala ve inatla buradan vurmaya çalışıyorlar.

• Milleti iyice kışkırtmaktan başka birşeye yaramayan kararlar .SON DAKİKA: Ankara Büyükşehir Belediyesine Kamu Zararı İddiasıyla İlgili Soruşturma İzni Verildi. 

• Bekliyordum o yüzden hiç şaşırmadım.

• 33 konser,

33 konser düzenliyor bir Belediye, paranın tamını veriyor. Kimsenin tuhafına gitmiyor, belediye 33 konser mi verirmiş halkın parası ile?

Ne var bunda, savcılar soruşturuyor paranın tamamı sanatçıya mı, cukka mı diye?

bu arada;

CHP Olağanüstü Kurultayı’nın iptali için, Lütfü Savaş’ın da aralarında olduğu üç isim mahkemeye başvurdu.

• Geliyor gelmekte olan... SON DAKİKA: Ankara Büyükşehir Belediyesine Kamu Zararı İddiasıyla İlgili Soruşturma İzni Verildi. SON DAKİKA: Ankara Büyükşehir Belediyesine Kamu Zararı İddiasıyla İlgili Soruşturma İzni Verildi. 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üzgünüm ama Chp artık bitiyor eğer içindeki bu para meraklısı başkanları temizlemezse...

dikkat edin,

Chp dışından kim geldiyse Chp'ye, hep felaketi oluyor.

daha da beteri olacak Chp için göreceksiniz..

kendi kendilerine yapacaklar, dışarıdan müdahaleye gerek yok.

• Eleştirenlere bak, Melih Gökçek olsa savunurlardı öyle bi kitle.

• Mansurun yaptığı doğrudan satın almalar incelense yeter zaten.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

sıralı 3 mesaj, uyuduklarını var sayarsak kaç tane kişi bu hesapları elden ele kullanıyor onu tahmin edemiyorum. herifler sabahın köründen sahur vaktine kadar tüm konulara doluşuyorlar sonra yok ben akpli değilim ayağı çekiyorlar. para veya işin ucunda menfaat yoksa yapılacak iş değil insanın başı ağrır la bi süre sonra.

• end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt

Omurgali ve haysiyetli bir insan ucunda ne kadar büyük para ve menfaat olursa olsun böyle bir şey yapmaz. Sağda solda yaşlı teyzeler falan "mesleğin nedir evladım?" diye sorduklarında ne cevaplar veriyorlar acaba?

• çerkes89 kullanıcısına yanıt

Mansur'un yaptığı her şey en ince ayrıntısına kadar incelendi, inceleniyor sen merak etme.

• Melih için dosyalarca belge incelensi mi? Kapaklarını bile açmadılar. Ben diyorum ki adalet herkese olsun ama elliki varya ah ah...

• Ankarayı satıp, dinazorların akıbetini soran yok

• Soruşturmadan zarar gelmez. Ekşi yemediyse kimsenin başı ağrımaz.

Sanatçıları 3-5 milyon TL aldığı yerde 60-70-90 milyon TL lik konserlerin normal bir harcama olmadığı o ihaleleri alan firma kim bakılsın yani bundanda rahatsız olmazsınız heralde !

Not: Bu giderlerden zaten Mansur Yavaş'ta rahatsız olmuştu o dönemde bir daha böyle büyük yapmayız flan demişti ve hatta bu konserlerden sorumlu 2 kişiyi görevden almıştı diye hatırlıyorum.

• osi2017 O kullanıcısına yanıt

Tamam derin devlet.

• Dün bu ülkede terörist başının dev ekranlardaki görüntülerine ses çıkarmayan kitleye dinazor falan diyorsunuz güldürmeyin insanı.

• Inceldigi yerden kopsun amaciyla verilmis bir karar.

Eger ankara'yi da dusururlerse neler olacak bakalim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.