Şimdi Ara

Özgür Özel, Yuhalandığı Dem Parti Nevruz Etkinliği İçin Helallik İstedi Demirtaş'ı Selamladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İktidarla yakınlığı süren DEM Parti'nin Yenikapı'da düzenlediği sözde Nevruz programında, Özgür Özel'in gönderdiği mesaj yuhalandı.

Mesajın okunmasına izin verilmedi.

Özgür Özel, Öcalan propagandasının yapıldığı ve mesajının yuhalandığı ve şimdilerde akp-mhp ikilisiyle sarmaş dolaş olan Dem Parti'nin nevruz etkinliği için helallik istedi.

Özgür Özel: "Nevruz’un kutlandığı alandan ufak tefek sitemler, kalp kırıklıkları duydum.

Kim bu kürsüden konuştuysa, söylediği söz kimi kırdıysa ondan helallik istemek bendendir.

Kürt kardeşlerimin Nevruz'unu kutluyorum. Edirne'de yatan Selahattin Demirtaş'ı da selamlıyorum."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lirikal Militan -- 24 Mart 2025; 0:49:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayıdan post bölücüden dost olmaz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sırada Özgür Özel.

Özgür Özel, Yuhalandığı Dem Parti Nevruz Etkinliği İçin Helallik İstedi Demirtaş'ı Selamladı

Batı kuklası ve iktidar ortağı emperyalist Dem Partililerin çoğu Ekrem İmamoğlu için tek bi tweet atmazken, Demirtaş tek bir kelime etmemişken Özgür Özel sıradan saçmalıklarına devam ediyor.

• Muhahhahahaha

• Özgür Özel, akp ve mhp ile ortaklık eden ve sarmaş dolaş olan Dem partililerden helallik istedi.

Özgür Özel: "Nevruz’un kutlandığı alandan ufak tefek sitemler, kalp kırıklıkları duydum.

Kim bu kürsüden konuştuysa, söylediği söz kimi kırdıysa ondan helallik istemek bendendir.

Kürt kardeşlerimin Nevruz'unu kutluyorum. Edirne'de yatan Selahattin Demirtaş'ı da selamlıyorum."

• Özgür Özel Mansur Yavaş'ın lafının üstüne laf söylemiş... Ve onun adınada DEM'den özür dilemiş.

Nevruz'u eleştiren sözde muhalifler görür mü ! Hiç sanmıyorum. 2 mesaj geldi DEM'de CHP'ye oy vermeyiz haaa diye hemen geri adım hemen el pençe selam çakmalar ve özür dilemeler hiç şaşmaz :)

Özgür Özel, Yuhalandığı Dem Parti Nevruz Etkinliği İçin Helallik İstedi Demirtaş'ı Selamladıx (formerly twitter)
    Gündem 7x24 (@gundem7x24) on X
    https://x.com/gundem7x24/status/1903897784266215691
  • Özgür Özel Nevruz'a değil, Newroz programına mesaj gönderdi. Eğer bu konunun cahili iseniz, en çok taptığınız Ekrem İmamoğlu'ndan doğrusunu öğrenin. Diyarbakır konuşmasında üzerine basa basa bilinçli bir şekilde newroz dedi. Türkçe cümlesinin içinde "nevruz" değil de "newroz" geçiyorsa sizi bu hiç işkillendirmediyse ve Özgür Özel'in mesajını bir grup yuhaladı diye sorun ediyorsanız çok gereksiz incinmişsinizdir demektir.

Özgür Özel'in de bahar bayramının cahili olduğu anlaşıldı;

"Kürt kardeşlerimizin nevruzu kutlu olsun" denmez. "Türk milletinin nevruzu kutlu olsun" denir. Eğer Kürtlerin bahar bayramını kutlayacaksan Türkçe olarak Nevroz kutlu olsun denir. Kürtçe olarak "Newroz piroz be" denir. Bir etnisite belirtilmez, Nevroz kelimesi "Kürtlerin" kelimesini de içerir.

"Kürt kardeşlerimizin nevruzu kutlu olsun" demek, "Arap kardeşlerimizin Ramazan Bayramı kutlu olsun" demek gibi bir şeydir. Ramazan Bayramı Arapların değil müslümanların bayramıdır. Bahar bayramı yani nevruz da Kürtlerin değil Tük milleti'nin bahar bayramıdır.

PKK'nın dayattığı kültürü hem İmamoğlu hem de Özel kabullenmiş görünüyor! Hıdrelez'in habercisi oldu Nevroz, Türk Milleti oldu Kürt kardeşlerimiz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 24 Mart 2025; 0:4:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özgür denen platonik kürt sevdalısı Ümit Özdağ'a baksın da adamlık öğrensin. Özdağ vatan hainlerine "senin oyun bana lazım değil" diyor. Biraz omurganız olsun lan biraz adam olun. Allahın bölücüsünden oy almak için atmadığınız takla kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmuDev -- 24 Mart 2025; 0:30:23 >
  • Yav bir sus be eczacı be bir tut çeneni be ...

• Neyse önümüzdeki seçim mitinglerinde söze baslarken .
    Kavalag a , Demirtaş'a, İmamoğlu na zafer işaretleri eşliğinde selam gonderirisiz.

• ak27 A kullanıcısına yanıt
    Onumuzdeki secim mitinglerinde Demirtasla secim otobusu uzerinde elele olursunuz, nasilsa bugun yarin saliverirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dilli gene yalan söyleyip algı kasma peşinde.

x (formerly twitter)
    Conflict (@ConflictTR) on X
    https://x.com/ConflictTR/status/1903826706445619409
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunların ipiyle kuyuya inilmez işte

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Özel politik konuşmuş. Demirtaş ve pkk ilişkisi malum ama şu durumda "biz adaleti, hukuku şunlar şunlar için istiyoruz, bunlar bunlara adil olmayalım" demez. Zaten olmamalı. Düşmanlarına işkence edince "ama o suçlu" demek adalet olmuyor. Düzgün ve adil şekilde yargılanmak herkesin hakkı.

Zaten dilli de bunu akp yapsa "süper siyasi söylem" derdi.

Burada akp ve mhp apoyu resmi olarak meclise çağırdı, onunla görüşmelere izin verip o dem gruplarıyla görüştüler, yenikapıda son yaşananlar falan doğrudan akpnin bu yeni açılım olayı yüzünden. Yıllarca "chp iktidar olursa şöyle olur" diye laf ettiler ama kendi iktidarında o dedikleri yaşanıyor. Ve klasik olarak aklardan ses gelmiyor, "chp demleniyor" diyenler bugün sus pus.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.